Yellowmood

Tuulahdus New Yorkista, eli meikkilook Kjaer Weisin tuotteilla

30.10.2014, Hannamari Rahkonen

Tuotteet saatu maahantuojalta.

Viime kuukausina testiini on tullut ehkä enemmän pohjameikkituotteita kuin koskaan aiemmin ja se on mielestäni positiivista, sillä kaikille alkaa vihdoin löytyä luonnonkosmetiikan valikoimista ne omalle iholle sopivat tuotteet.

Lupasin muutamalle lukijalleni toteuttaa vielä tälle viikolla meikkilookin Jolien uusimmalla tulokkaalla Kjaer Weisillä ja mielelläni sen teen, sillä tämä newyorkilaissarja on varastanut sydämeni. Mikäli sinua kiinnostaa sarja enemmänkin, voit käydä lukemassa Toimituksen blogin puolelta sarjan syntyhistoriasta, meikkipohjista, luomiväreistä, huulisävytteistä, poskipunista sekä ripsiväristä — tänään pysymme konkreettisissa meikkivinkeissä.

kjaerweis_jolieshop_poskipuna_hannamarirahkonen (1)

Kjaer Weisin meikkipohjat ovat yksi sarjan mielenkiintoisimmista ja ihanimmista tuotteista. Ylläolevissa kuvissa kasvojeni vasemmalle puolelle on levitetty siveltimellä Kjaer Weis Paper Thin-meikkipohja yhteen kertaan (silmänalusten kohdalla on kaksi kevyttä kerrosta) oikean puolen kasvoista ollessa täysin meikitön.

Ihoni on lievästi taipuvainen couperosaan, mutta Kjaer Weisin meikkipohja taittaa ne viimeisetkin punaisuuden rippeet tiehensä ja tekee ihosta erittäin tasavärisen. Paper Thin on suunniteltu erityisesti kaltaiselleni vaaleaihoiselle, jonka ihonsävy taittaa punaiseen.

Kaikista vaikuttunein olen tuosta peittotehosta mitä tulee tummiin silmänalusiin, sillä ne ovat ehdottomasti kasvojeni heikoin lenkki. Lopputulos on ennen kaikkea luonnollisempi kuin meikkivoide-peiteväri-puuteritriolla, mutta myös kestävyydeltään jotain sellaista mihin en ole koskaan aiemmin törmännyt luonnonkosmetiikassa.

kjaerweis_makeup_jolieshop_yellowmood_hannamarirahkonen3

Silmämeikin suhteen luotin kevyen beessiin Charmed-sävyyn yhdessä kimaltelevan Green Depthin kanssa. Levitin koko luomelle siveltimellä vaaleamman sävyn ja tein rajaukset sekä hyvin kevyet varjostukset vihreällä luomivärillä.

En halunnut rajauksesta tai silmämeikistä tällä kertaa kovin näyttävää, joten käytin applikaattoria mahdollisimman tarkan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Rajauksesta saa vahvemman ja skarpimman, kun kostuttaa ottaa kämmenelle tipan vettä, pyöräyttää applikaattorin pään kevyesti vesitipassa, pyyhkii ylimääräiset vedet pois ihoa vasten ja ottaa vasta sitten luomiväriä rasiasta. Pienen kosteuden avulla luomivärin pigmentistä saa käytössä kaiken irti ja applikaattori liukuu ripsien tyvessä sulavasti.

Erityismaininta näille sarjan luomiväreille, sillä ne eivät kerrostu läheskään niin helposti uriksi tuonne luomen väliin kuin monet muut luomivärit.

kjaerweis_makeup_jolieshop_yellowmood_hannamarirahkonen1

Poskipäilleni käytin Kjaer Weisin Lovely-poskipunaa, joka on murretun ruusun sävyinen. Näissä voidemaisissa poskipunissa on aika hyvä pigmentti, joten suosittelen annostelemaan varsinkin ensimmäisillä käyttökerroilla varovaisesti. Omasta mielestäni näiden tuotteiden suhteen on helpompi välttyä väriövereiltä kuin jauhemaisten suhteen, sillä yliannostuksenkin sattuessa sävy on helppoa häivyttää luonnolliseksi. Voidemainen koostumus takaa myös hyvän levittyvyyden, jonka kanssa ei tarvitse taistella.

Kjaer Weisin huulisävytteet ovat myös voidemaisia, mutta niiden peittävyys ei ole allekirjoittaneen mielestä niin vahva kuin poskipunissa. Halusin kestävän huulimeikin, joten pohjustin huuleni Kjaer Weisin meikkipohjalla, sipaisulla Couleur Caramelin silkkipuuteria ja levitin sen jälkeen sävyn Sweetness siveltimellä taputellen. Sävyn voi levittää myös sormilla, jolloin lopputulos on kevyempi ja kuulaampi — teen teille pian kuvapostauksen siitä minkälaisia sävyt ovat käytännössä ja minkälaisesta sävyerosta on kysymys, kun levitetään sormella tai siveltimellä.

Huulisävytteet tuntuvat huulilla kevyiltä ja kosteuttavilta. Uskon tarttuvani näihin arjessa huomattavasti useammin kuin huulipunaan, mutta juhlatilanteissa tai silloin kun haluaa säväyttää, valintani osuu edelleenkin Zuiin kukkaishuulipuniin, joissa on mielettömät pigmentit ja pysyvyys.

kjaerweis_jolieshop_poskipuna_hannamarirahkonen (2)

Meikkipohjan päälle käytin sarjan aivan mahtavaa Radiance Highlighteria, jonka tuoma kuulto painii aivan omissa sfääreissään. Levitin Highlighteria kulmaluulle, silmien sisänurkkiin, nenänvarteen, amorinkaaren yläpuolelle sekä poskipäille. Kuvissa kuulto ei näy kovin hyvin, koska valo tulee kasvoille suoraan. Tällaisen korostustuotteen tarkoitus on heijastaa niitä kohtia kasvoissa, joihon valo osuu.

Sarjan ripsiväriä oltiin hehkutettu minulle jo aiemmin, mutta tartuin siihen kaikista tuotteista viimeisimpänä. Olen käyttänyt tässä välissä ihan tavallisia ripsivärejä, koska en kestänyt luonnonkosmetiikan ripsivärien leviämistä ja minua pelotti, että mitä jos Kjaer Weisinkin versio on samanlainen. Ette tiedä miten huojentunut olin sen jälkeen, kun olin elänyt pari päivää tämän ripsivärin kanssa. Tuote erottelee ripset erinomaisesti ja muutama veto riittää itseäni miellyttävän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Yläripsissäri on kuvassa kaksi kerrosta ja alaripsissä yksi todella kevyt kerros.

Tämä oli tällainen raikas päivämeikki omalla mukavuusalueellani, mutta kuulisin erittäin mielelläni toiveitanne siitä minkälaisia meikkilookeja haluaisitte nähdä Kjaer Weisista tulevina viikkoina? Laittakaa toiveitanne sävyistä, tuotteista ja meikkityyleistä tuonne kommenttiboksiini niin toteutan niitä sitä mukaa kun ehdin!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna-Kaisa
Anna-Kaisa
9 years sitten

Kaunis meikki! Näytät aina niin iloiselta ja energiseltä. Onneksi se tarttuu ruudun tällekin puolelle. Täytyy kyllä sanoa, että tämä uusi tulokas alkoi kiinnostaa, koska minullakin on punaiseen taittava iho. Tosin tilasin juuri purkillisen Zuiin meikkivoidetta, joten ihan pian en ole ostoksille pääsemässä. Kiitos myös silmälasipäisen meikkivinkeistä!

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Voi kiitos Anna-Kaisa, on tosi ilahduttavaa kuulla että vinkeistä on ollut hyötyä ja iloa! Käytä nyt rauhassa Zuiin mainio meikkivoide loppuun ja kokeile sitten taas jotain muuta 🙂 Kaunista syksyä sinulle!

Sini/Nautiskellen
Sini/Nautiskellen
9 years sitten

Olen ihan totaalisen ihastunut Kjaer Weisiin! Meikkivoide tuo kasvoille juuri sopivan kuulauden tasoittaen samalla ihoa ja poskipunan sävy Desired Glow on täydellinen. Ripsiväristä tuli luottotuotteeni (miten se voi tuoksuakin niin hyvältä?!) ja viimeiseksi ostin lip tintin, joka pääsee testiin tänään illalla pikkujoulujuhlissa 🙂 Kaipaisin vielä sarjaan jotain kulmatuotetta, niin sen jälkeen sarja olisi aika lailla täydellinen! Olisi kiva nähdä juuri noiden huulisävytteiden eri sävyjen vertailua ja sitä, miten niitä voi eri tavoin käyttää.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Ihanaa kuulla sinultakin käyttökokemuksista! Nämä tuotteet ovat kyllä kaiken hehkutuksensa ansainneet niin pakkausdesignin, toimivuuden kuin kestävyydenkin ansiosta. Itse käytän Zuiin kulmakyniä, jää nähtäväksi tulevatko Kjaer Weisit kiilaamaan tuon luottotuotteeni ylitse. Teen ensi viikoksi postauksen havainnoillistavien kuvien kera noista huulisävytteistä sekä niiden käyttömahdollisuuksista, kiitos toiveesta 🙂

Ripsiväriä villasukissa
Ripsiväriä villasukissa
9 years sitten

Kylläpä tuo meikkipohja näyttää hyvältä (vaikka ainahan sinulla kaikki näyttää). Itsellänikin on punaisuuteen taipumusta, joten heti kiinnostus heräsi Kjaer Weisiä kohtaan 🙂 Meikkilook-toivomus olisi sellainen, jossa ripset olisi päätähtenä. Tämä uusi tulokas kiinnostaa erittäin paljon, joten olisi mahtava nähdä, millaiset räpsyttimet sillä saa aikaan 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Tuo peitevärin punaisuutta taittava ominaisuus on kyllä tosi hyvä. Mikäli asut Helsingin lähellä niin voit tietysti käydä testaamassa sävyn sopivuutta vielä Jolie shopilla 🙂 Laitan ripsiväri-postauksen tulille ensi viikolla, oikein hyvä ajatus. Kiitos kommentistasi!

Nina
Nina
9 years sitten

Minua kiinnostaisi kuulla poskipunista, mikä väreistä sopisi hyvin vaalealle iholle? Toiveena on nude-meikki… Olen aiemmin käyttänyt poskipunia, joissa ei ole murrettuja värejä, jotka eivät sovi minulle. Nyt on ollut käytössä mango ja peach-poskipunat. Kiitos etukäteen!

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Allekirjoittanut on myös hyvin vaaleaihoinen ja olen kokenut parhaimmiksi sävyt Joyful, Lovely ja Blossoming. Valitsisin nude-meikkiin sävyn Lovely. Voin tehdä poskipunista samanlaisen kuva-postauksen kuin tein tänään sarjan huulisävytteistä 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.