Yleinen

Kjaer Weis Summer 2017 – kesän kuumin kvartetti

02.06.2017, Jolie

Mitä vain Kjaer Weis tekee New Yorkin päämajassaan juuri nyt, aiheuttaa ylistystä maailmalla, ja todellakin syystä! Kirsten Kjaer Weisin näkemys sekä brändinsä että luonnonkosmetiikan tuotekehityksestä on tinkimätön, suvereenin tyylikäs ja niin hienovaraisesti ajan hermolla, että sitä ei voi kuin ihailla. Kjaer Weisin huikea noste kotiseudullaan itärannikolla sekä julkkis- ja muotiseurapiireissä tietää hyvää luonnonkosmetiikan tulevaisuudelle.

Kun Joliessa saimme ensimmäisen kerran kuulla, mitä uutuuksia Kjaer Weis lanseeraa kesäksi, olimme vaikuttuneita. Yhtään parempia täydennyksiä brändin valikoimaan emme olisi keksineet. Tuosta alkoikin sitten aamukamman aika, sillä tiimimme osaa kiihkeästi innostua myymistämme tuotteista. Tässäpä lienee yksi Jolien menestyksen julkisista salaisuuksista. Ja nyt uudet maailmantähdet ovat vihdoin täällä!

Kyseessä on heittämällä luonnonkosmetiikkakesän kuumin nelikko, joka tarjoaa variaatioita hehkuvaan, helppoon, kevyeen ja luonnolliseen kesälookiin. Tutusta meikkivoiteesta on tarjolla uusi täydellinen kesäsävy, Subtlety, joka on astetta päivettyneempi toveri Just Sheer -sävylle. Uusi Lustrous Bronzer on nykyistä bronzeria tukevampi sävyttäjä kasvojen korostukseen ja muotoiluun. Hurmaava Ravishing Highlighter on aikaisemman Radiancen kultainen ja hieman vähemmän hohtava pikkusisko. Affection Lipstick on uusi sävy bullet-huulipunien sarjaan. Sävy on hillitty punainen, joka korostaa huulten omaa sävyä, raikastaa kasvoja ja tekee hampaista valkoisemmat.

Fresh on Kjaer Weis -kesän avainsana. Uutuudet mahdollistavat vähemmän on enemmän -ajattelun. Näiden neljän meikkituotteen avulla luonnollisen meikin ystävät saavat kuulaan ja hehkuvan kesälookin, ja voivat halutessaan unohtaa loput. Ellei sitten halua sipaista sekaan hieman kulttimascaraa. Luonnonkosmetiikka ei ole raskas eikä tukkiva valinta kesän kuumuudessa, mutta tämä ei tarkoita sitä, että tuotteita joutuisi koko ajan lisäämään. Kjaer Weis on tunnettu pysyvyydestään, joten voit huoletta viilettää koko päivän aamumeikillä ja silti säkenöidä ja säväyttää.

 

Saammeko esitellä:

Lustrous Bronzer

Herkullinen Lustrous toimii aurinkopuuterin ja varjostustuotteen tavoin. Se tekee lämpimän ja päivettyneen hehkun kasvoille. Väririkas koostumus on täydellinen kevyen countouringin tekemiseen, mutta jos et välitä varjostuksista, voit levittää sävyä koko kasvoille luoden auringon hivelemän meikin. Lustrous sopii hyvin myös tummemmille ihonsävyille ja toimii myös punertavan pohjasävyn omaavan ihon kanssa.

Ravishing Highlighter

Kjaer Weisin Radiance Highlighter on suursuosikkeja Jolien valikoimassa. Ravishing on alkuperäistä Radiancea astetta hillitympi ja lämpimämpi kasvojen korostus- ja kuultotuote, joka sopii upeasti päivettyneelle iholle. Ravishing antaa kasvoille tasaisen lämpimän kuullon sekä kirkastaa ilmettä ja lisää raikkautta meikkiin. Ravishingilla päivettyneen kesälookin teko ja kasvojen korostaminen luonnistuu helposti. Highlighter toimii hyvin kaikilla ihotyypeillä, myös oliivilla tai tummemmalla hipiällä.

Affection Lipstick

Kesän raikkain huulipuna on luonnollinen, mutta samalla ihanan raikastava ja tyttömäinen. Kalpean punainen, hillitty ja mattainen Affection korostaa huulten omaa sävyä samalla kuin sen sisältämät sheavoi ja jojobaöljy hyväilevät ja kosteuttavat niitä. Rikas, samettinen koostumus on peittävämpi verrattuna Kjaer Weisin Lip Tint -puniin. Ennustamme siitä joka naisen luottopunaa, jonka kulkee päivittäin mukanasi.

Subtlety Cream Foundation

Subtlety on täydellinen kesäsävy kauniisti päivettyneelle tai mediumista tummalle hipiälle, joka taittaa ripauksen keltaiseen. Subtlety sopii monille kesäaikaan, Just Sheerin käyttäjät voivat vaihtaa tähän päivetyksen myötä, mutta se saattaa sopia hyvin myös muiden sävyjen käyttäjille sen jälkeen, kun iho on saanut aurinkoa. Subtletyn voidemainen koostumus takaa puolimattaisen lopputuloksen, joka on kuitenkin hyvin hengittävä ja heleä.

Kuvat: Kjaer Weis

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.