Yleinen

Kjaer Weisin uudet huulipunat ovat täällä

08.09.2016, Jolie

Nyt niitä saa! Kjaerin odotetut bulletit ovat hyllyissämme, sen hetken mitä nyt ehtivät täällä piipahtamaan ennen siirtymistä uusille omistajilleen. Varastomme ovat tällä hetkellä täynnä, mutta mitä Kjaerin uutuuksiin tulee, kehotamme aina nopeaan toimintaan. Kjaer Weis nimittäin sattuu olemaan brändi, jonka rakastajat ovat erityisen intohimoisia.

SilverMirror_Final

Kirsten Kjaer Weisin sanoin “It took time, but we made it happen.” Luonnonkosmetiikan luksushuulipunan vaatimat inventiot eivät ole helppoja eivätkä edullisia, eivät ainakaan silloin, kun tavoitteena on täydellisen rikkaat sävyt ja pysyvät pigmentit ensiluokkaisista orgaanisista raaka-aineista.

Kjaer Weis tekee tinkimätöntä ekoluksusta hämmentävän hienolla tyylillä. Uudet upeat huulipunat tyydyttävät ketä tahansa selektiivisen kosmetiikan ystävää, jolle meikin käyttömukavuus ja laatu ovat tärkeitä kriteerejä. Ylellisiin hopeahylsyihin on mahdollista ostaa myös täyttöpakkaus.

ShadowGroup_HighRes

Kjaerin uutuuspunien koostumus on hieman voidemaisempi kuin esimerkiksi Absolutionin mattapunissa. Sävyt ovat hyvin peittäviä ja runsaspigmenttisiä, mutta huulipunien sisältämät laatuöljyt tekevät punista kosteuttavia. Kjaer Weis markkinoi tuotetta sloganilla “non-stop moisture.” Huulimeikin lopputulos ei ole öljyistä huolimatta kiiltävä, vaan himmeäpintainen ja pehmeältä näyttävä. Kirsten Kjaer Weis luonnehtii lopputulosta osuvasti: “suede-like softness.”

Kjaerin punat ovat sopivia käytössä juuri syksyllä, kun huulet alkavat pian kuivaa keskuslämmitysten ja yöpakkasten seurauksena. Huulipunien intensiiviset ja kestävät värit palvelevat arjessa, mutta loistavat upeina katseenvangitsijoina myös syksyn juhlakauden meikeissä. Sävyt (viisi erilaista) tulevat tässä:

56410e91-d385-4cac-9c64-a07044eedc04

Adore on klassikko jo syntyessään. Vahva, ikoninen syvänpunainen, “hollywood red.”

Believe on täydellinen sävy arkeen suomalaiselle ihonvärille. Juuri se huulipuna joka ei juurikaan näy, vaan on hyvin lähellä huulten omaa sävyä. Pelastaa ja herättää kalpeat kasvot. Believe on ihana tumman silmämeikin kanssa myös aikuiselle naiselle.

Empower on kaunis pinkki, melko puhdas sävy, mutta silti hienostunut eikä lainkaan överi.

Honor on vaaleanpunainen, huulilla kokemuksemme mukaan yllättävänkin nude. Kirstenin mukaan Honor on: the perfect balance of nude and pink.”

Love on korallinen sävy. Kirkas, raikas ja vahva väri tekee ihania iholle! Elinvoimaa vailla vertaa.

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
7 years sitten

Sävy Adore on huippu! Koostumus on ihanan pehmeä ja helposti levitettävä. Hintansa väärti!

Reno
Reno
7 years sitten

Niin meistäkin! Ihanaa, että ehdit jo testaamaan. <3

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.