Yleinen

Jolie shopin Tähtivierasilta äideille 21.9. – Riina Laaksonen

07.09.2016, Jolie

Jolie shopin palveluvalikoimaan kuuluvat niin suositut Jolien Ystäväillat kuin myös Tähtivierasillat. Jolien Ystäväillassa asiakkaamme voivat tulla Jolie shopiin viettämään iltaa shopin sulkemisajan jälkeen ystävien kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä.

Jokaiselle ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopivaa sisältöä, jota voivat olla esimerkiksi huulipunabaari, meikkityöpaja tai yksilölliset pikameikit. Järjestämme myös pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan. Ystäväillan hinta on 160 euroa. Ystäväilta ei sisällä ostovelvoitteita, mutta Jolie tarjoaa illan aikana -10% alennuksen omien sarjojensa, Iroisien, Absolutionin, Patykan ja Kjaer Weisin tuotteista. Kjaer Weisin etu on eksklusiivinen, ja tarjolla ainoastaan Ystävä- ja Tähtivierasilloissa.

Jolie shopin Tähtivierailloissa esiintyy eri alojen asiantuntijoita vaihtuvina teemoina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aihealueet, esimerkiksi hormonit, liikunta, ravinto, terveys, stressi, itsetuntemus, rakkaus, unelmat, mieliruoka, raakaravinto, ravitsemus, raskaus, vauvat ja lapset, kemikaaliton elämäntapa, suorituskyky, jaksaminen, immuniteetti, superfoodit, kemikaalit kosmetiikassa, ympäristön hyvinvointi, naisyrittäjyys sekä jooga.

shutterstock_208736155

Keskiviikkona 21.9. syyskauden Tähtivieraaksi saapuu Hyvinvointistudio Lupauksen personal trainer Riina Laaksonen. Riina on kolmen lapsen äiti ja Hyvinvointistudio Lupauksen perustaja. Hän on toiminut liikunta-alalla yli 15 vuotta ja on erikoistunut raskausliikuntaan ja synnyttäneiden naisten treenaamiseen.

Riinan Tähtivierasilta on tarkoitettu tuleville ja hiljattain äideiksi tulleille. Riina käsittelee illan aikana raskausajan liikuntaa, synnytyksestä palautumista sekä vatsalihasten erkaantumaa. Aiheita ovat muun muassa:

  • muutokset kehossa raskauden aikana
  • muutokset kehossa synnytyksen jälkeen (mm. vatsalihasten erkaantuma ja mistä sen tunnistaa)
  • miten aloittaa treeni turvallisesti synnytyksen jälkeen
  • lantionpohja-asiaa – miksi on tärkeää treenata
shutterstock_416058340

Jos osallistujana haluat vaikuttaa illan sisältöön, voit lähettää sähköpostia Riinalle osoitteeseen riina@hyvinvointistudiolupaus.fi

Päästäksesi mukaan iltaan, Sinun tarvitsee vain ostaa ilta ennakkoon Jolie webshopista. Tähtivierasillan sisäänpääsymaksu on 10 € ja se hyvitetään halutessasi illan aikana tehdyistä tuoteostoista. Paikkoja iltaan on rajoitetusti.

Huomioithan lipputilausta tehdessäsi: Valitse toimitustavaksi Nouto Uudenmaankadun myymälästä. Pääset iltaan nimelläsi, tapahtumasta ei tule erillistä, noudettavaa/postitettavaa pääsylippua.

Tervetuloa kanssamme inspiroivaan teemailtaan!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.