Yleinen

Yrittäjän päivän kunniaksi Jolien koko valikoima -15% perjantaista sunnuntaihin

02.09.2016, Jolie

Yrittäjän päivää on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997 alkaen. Haluamme jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan juhlistaa Yrittäjän päivän kunniaksi Jolien asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja kaikkia suomalaisia yrittäjiä, jotka ovat omalla työllään toimineet inspiroivina esimerkkeinä ja suunnannäyttäjinä niin meille kuin muillekin.

Jolie on tunnettu erityisesti naisyrittäjyyden kannattajana ja puolestapuhujana. Yrittäjyys ei ole sen vaarallisempi tai ihmeellisempi tapa tehdä työtä kuin mikään muukaan, ja siksi me Jolielaiset näkisimme ympärillämme mielellämme lisääntyvässä määrin pienyrittäjyyttä. Esteitä ja peikkoja yrittäjäksi ryhtymiselle on helppo listata, mutta läheskään aina ne eivät ole totta.

Kuluttajana ostaessasi yksityiseltä yritykseltä, kannatat paitsi pienyrittäjyyttä, samalla myös esimerkiksi tarjonnan monimuotoisuutta ja suomalaisia työmarkkinoita. Siten myös yhteiskunnallista ja sosiaalista hyvinvointia.
juhla Edit My Profile

Ilman asiakkaita meitä ei olisi! Kiitokseksi asiakkaillemme yrityksemme olemassaolosta tarjoamme viikonlopun ajan perjantaista sunnuntaihin alennuksen -15% koko Jolien valikoimasta (alennus ei koske May Lindstrom Skinia, Jolie boxia, Pai Skincarea, Kjaer Weisia ja lahjakortteja). Juhla-alennus on voimassa niin Jolie shopissa kuin Jolie webshopissa. Webshopissa saat alennuksen koodilla “juhla15”.

Paljon Onnea ja Iloa, yrittäjät!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.