Yleinen

Absolution La Cure Peau Nette – 15 päivän tehokuuri epäpuhtaalle iholle

17.09.2016, Jolie

Pariisilaisen Absolutionin tuotteet ovat hurmanneet Jolien asiakkaat lanseerauspäivästään alkaen. Unisex -sarjan yksilöllisesti räätälöitävät tuotteet tarjoavat erinomaisen tehon ja avun monenlaisiin ihon tarpeisiin. Nyt Absolution tuo markkinoille uuden prebioottisen tehokuurin, jolla epäpuhtaan ihon saa kirkastumaan ja puhdistumaan parissa viikossa. Kyseistä tehotuotetta Absolution on kehitellyt pitkän aikaa.

La Cure Peau Nette on tehokuuri erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Se puhdistaa ja tasapainottaa ihoa normalisoiden sen toimintoja ja vähentäen punoitusta. Kuuri hillitsee liikaa talineritystä puhdistaen ihoa mustapäistä ja näpyistä. Tehokuuri myös supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta kuulaan ja pehmeän. Tehokkaista puhdistavista ominaisuuksistaan huolimatta tuote ei kuivata ihoa, joten sitä voi käyttää huoletta myös pintakuivuudesta kärsivälle epäpuhtaalle iholle.

Tehohoidon vaikutus perustuu tarkoin valittuihin vaikuttaviin aineisiin, joita on Absolutionmaiseen tapaan haettu ympäri maailmaa. Vaikuttava aine on mm. perinteinen intialainen yrtti, tulsi, joka on tunnettu antibakteerisista ja antiseptisistä ominaisuuksistaan. Lisäksi leprapuusta saatava öljy rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja auttaa tasoittamaan ihon sävyä, arpia ja pigmenttiläiskiä. Mikronisoitu hopea auttaa suojaamaan ihoa ja ehkäisee haitallisten bakteerien kasvua. Tehohoito sisältää myös prebiootteja, jotka ruokkivat iholle elintärkeää hyvää bakteerikantaa.

Abso Molla 3

Tehokuuri on pakattu ampulleihin, joita on tarkoitus käyttää yksi päivässä. Pakkauksesta riittää 15 päiväksi, jonka aikana iho puhdistuu ja tasapainottuu. Koko kuurin hinta on 62,70 euroa. Tarvittaessa kuurin voi uusia muutaman kuukauden kuluttua.

Käytä tehohoitoa levittämällä aamulla puolikas ampulli kasvoillesi. Voit käyttää tuotetta joko koko kasvoilla tai paikallisesti ongelma-alueilla. Ampullin imeydyttyä laita ihollesi normaalisti käyttämäsi kosteuttavat tuotteet, esimerkiksi Absolution Anti-soif -seerumi tai/ja Absolution Creme du Jour -päivävoide sekä meikki. Illalla levitä loput ampullista kasvoillesi puhdistuksen jälkeen ja jatka kosteuttavilla tuotteilla, esimerkiksi muutamalla tipalla Absolution Addiction -kasvoöljyä tai Absolution Creme du Soir -yövoidetta. Käytä koko kuuri kerralla loppuun.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
7 years sitten

Olin Joliessa kärppänä tätä ostamassa kun huomasin, että tuote oli tullut myyntiin. Olin lukenut tästä jo Abson omilta sivuilta ja odotin kuin kuuta nousevaa tämän tuotteen testaamista. Omalla iholla kun hormonaalisten oikkuilujen myötä on kuukausittain se ns pahempi kausi välillä lievempänä ja välillä hankalampana, niin tällainen puhdistuskuuri oli mielenkiintoinen testata. Taustatietona vielä se, että pillereiden lopettamisen myötä nuo hormonaaliset oikkuilut ovat pahempia kuin pillereiden käytön aikana. Ihollani ei kuitenkaan ole näitä oikkukausia lukuunottamatta mitään suurempia ongelmia ja ihotyyppini on suht normaali sekaiho. Tuotteen käyttö oli/on helppoa. Ampullin pää irtoaa helposti ja se on korkkina ampullille kun puolikas aine jää purkkiin.… Lue lisää..

Reno
Reno
7 years sitten

Hei Mari! Onpa ihanaa, että ehdit noin nopeasti testaamaan ja kiitos kun jaoit kokemuksesi uutuustuotteesta! <3 Absolutionin perustaja Isabelle raportoi meille, että heidän testiryhmänsä kokemukset olivat 90% erittäin hyviä. Isabelle muistutti siitä, ettei maailmassa ole yhtään kosmetiikkatuotetta, joka kykenisi muutamassa päivässä täydelliseen käänteentekevään ihmeeseen, mutta on tehokkaita tuotteita, jota oikeasti auttavat ihon ekosysteemiä kuntoutumaan ja voimaan paremmin ja saavat siten aikaan näkyviä ja tuntuvia parannuksia. Tämä uutuus tehokuuri on erittäin odotettu lisä valikoimaamme. Ihanaa kuulla, että se sai sinusta tyytyväisen käyttäjän!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.