Yleinen

Kosmetologi Jonna Lith palaa Jolie spahan – ensimmäiset ajat jo varattavissa

24.05.2017, Jolie

Jolie span siirtyessä useita vuosia sitten Cindyn hoivista meille, span ensimmäinen Jolie-hoitaja ja spa manager oli tuolloin Jonna Lith. Jonna ehti keräämään laajan ja uskollisen asiakaskunnan Jolie spassa. Hänen jäädessään opintovapaalle syksyllä 2015 monet span vakituiset asiakkaat olivat hetken hätää kärsimässä. Oma kosmetologihan saattaa olla paitsi supertärkeä, myös henkimaailman juttuja.

Henkimaailma liittyy Jonnan hoitotapaan ylipäätään kuin itsestään. Jonnalla on vahvan intuitiivinen ote hoitotyöhön. Jonna tunnustelee asiakkaan tarpeita herkällä korvalla ja räätälöi hoitoja asiakkaan henkilökohtaisen tilanteen taitavasti huomioiden. Jonnan hoitotavat ovat holistisia, energeettisiä ja psykofyysisiä. Jos olet ennakkoluuloton ja sinulla on kiinnostusta nähdä maailma toisin, saatat hyötyä Jonnan hoidoista hyvin kokonaisvaltaisesti.

Jonna – Jolie spa

Jonnalla on pitkä kokemus luonnonkosmetiikasta, josta hän viehättyi jo kosmetologiopintojensa alkuvaiheessa. Naiselle, jonka kauneuskäsitys kiteytyy hyvään oloon, terveyteen ja itsensä kuunteluun, luonnonkosmetiikka tuntuu ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Jonna haluaa käsiensä välityksellä antaa positiivista ja parantavaa energiaa. Hän uskoo, että kauneudenhoito on itsetuntemuksen kautta tärkeää. Kun ulkoista kauneutta pitää tietoisesti yllä, tulee samalla antaneeksi sisäiselle kauneudelleen huomiota ja rakkautta. Jonna on herkkä ja intuitiivinen kuuntelija ja kekseliäs taikurisielu, jonka hyppysissä väsymys ja kireys muuttuvat helpotukseksi ja hymyksi.

Tervetuloa Jolie spahan, kaikki lukuisat Jonnaa kaivanneet, hän on taas täällä! Ajanvaraukseen pääset tästä.

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.