Yellowmood

Yellow moodin syyskuu

29.12.2014, Hannamari Rahkonen

Yellow moodin kuukausikoosteet ovat olleet tauolla, mutta kurotaanpas vielä ennen vuoden päättymistä viimeisten neljän kuukauden tapahtumat omiin postauksiinsa. Syyskuu oli meidän kesälomakuukautemme, jota oli odotettu erittäin paljon. Reissasimme, mutta pääasiassa halusimme vain rentoutua täällä kotona.

Näyttökuva 2015-12-29 kello 22.08.51

Odotin lomani alkamista ja toivotin syksyn tervetulleeksi loistavien kirppislöytöjen saattelemana. Ehdimme myös käydä pienellä retkellä Lammassaaressa ja havahduin aika pian siihen tosiseikkaan, että lomalla jokainen aamu tuntuu sunnuntailta – varsinkin kun kahvi kannettiin useampaankin kertaan suoraan sänkyyn väsyneelle vaimolle.

Näyttökuva 2015-12-29 kello 22.00.12

Syyskuussa Yellow moodissa starttasi myös väripäiväkirja -postaussarja, jonka tarkoitus oli koota samanvärisiä lempiasioitani yhteen kuvaan. Ehdin tehdä sarjaan neljä erilaista osaa: vihreän, keltaisen, pusainen ja mintun. Nykyään väripäiväkirja päivittyy satunnaisemmin.

Näyttökuva 2015-12-29 kello 22.07.28

Jaoin valokuvauspalveluni Halo photographyn kuvat kauniista Seppälän perheestä sekä heidän suloisesta poikatriostaan, Sebastianista, Emiliosta ja Nolanista. Kuvasin elokuussa Rovaniemen keskustan tuntumassa esikoistaan odottavat Mariannen ja Miikan fiftarihengessä.

Näyttökuva 2015-12-29 kello 22.04.25

Luonnonkosmetiikan suhteen kokeilin ensimmäistä kertaa John Masters Organicsin tuotteita, reittasin neljä täsmätuotetta normaalille ja ajoittain kuivalle iholle sekä turvauduin nuutuneen ihoni kanssa Iroisien limettihillo-naamioon. Loput ajasta lomailin, kuten kesälomaan kuuluu – syyskuu oli mielettömän kiva välikuukausi ennen hektisen syksyn alkua.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.