Yellowmood

Yellow mood // Green

08.09.2014, Hannamari Rahkonen

Yellow moodissa alkaa tästä maanantaista eteenpäin uusi postaussarja, jota voisi luonnehtia väripäiväkirjaksi. Olen koostanut väripäiväkirjan kuviin samanvärisiä asioita, jotka kertovat mieltymyksistäni, elämästäni sekä suosikkituotteistani — ajattelin, että tämä on kiva tapa kertoa jonkin verran uusia juttuja itsestäni teille, sellaisia mitä ei ehkä ole tullut kerrottua näiden viiden vuoden aikana muutoin.

green_madara_aloree_ecocosmetic_Jolie_yellowmood_hannamarirahkonen

Aloréen naamio on yksi luonnonkosmetiikan lempituotteistani. Tämä glitterinvihreä naamio on kirkastava, hoitava sekä ihanan tuoksuinen.

Orkideat ovat lempikukkiani. Voi kun oppisin joku päivä kohtelemaan näitä kaunokaisia siten, että saisin nauttia niiden uudelleen kukinnasta.

En voi vastustaa tuoretta persiljaa, vaan syön sitä mielelläni sellaisenaan ja lisään sitä mielelläni jokaiseen ruokaan.

Leitzin vintage-rei´itin on Tuomaksen kirpputorilöytö ja minun kotitoimistoni pelastus. Tämän avulla yritykseeni liittyvien paperitöiden tekeminen on edes hivenen inhimmillisempää. Tällä saa rei´itettyä paksun nivaskan kerrallaan, mitä luksusta!

Seitsemän vuotta sitten saimme kihlajaislahjaksi eräältä rakkaalta ystävältämme ison nipun bambunoksia, jotka ovat meille molemmille tärkeitä. Näillä on oma erityispaikkansa lipaston päällä yksittäisissä vanhoissa lasipulloissa.

Tallinnasta ostetut lämpimät kissavanttuut ovat ihanat, mutta ne pitäisi kutistuttaa vielä pesussa, jotta ne olisivat pieniin kätösiini sopivammat.

Mádaran shampoot lukeutuvat luonnonkosmetiikan luottotuotteikseni. Näiden shampoiden vaahtoavuus sekä pesutulos ovat ihan mahtavat, myös hinta-laatusuhde ihastuttaa.

Lehtikaalisipsit ovat superherkkuni, jota paistan yleensä neljä pellillistä kerralla. Valmistat näitä rapeita sipsejä näin:

2 pss lehtikaalia

0,5-0,75 dl neitsytoliiviöljyä

hienoa merisuolaa pinnalle

Leikkaa kaalesta lehtiruodot irti ja revi lehdet sopivan kokoisiksi paloiksi. Laita lehdet isoon kulhoon ja lisää öljy, sekoita huolellisesti. Levitä uuninpellille väljästi ja ripottele kevyesti suolaa sipsien päälle. Sipsit valmistuvat 160-175 asteisessa uunissa noin 10 minuutissa. Paista kunnolla rapeaksi, mutta vahdi etteivät herkut pala!

avatar
  Ilmoitukset kommenteista  
Ilmoita

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10%-alennuskoodin heti sähköpostiisi!

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.