Yellowmood

Yellow moodin lokakuu

30.12.2014, Hannamari Rahkonen

Lokakuu oli koko vuoden kiireisin kuukausi ja yrittäjän arki oli vastassa heti kesäloman jälkeen. Pohdiskelin silti kaiken hullunmyllyn keskellä läsnäolemisen tärkeyttä ja sitä miten paljon rohkeutta tarvitaan, jotta jaksaa uskoa omiin unelmiinsa.

Näyttökuva 2015-12-29 kello 22.36.21

Julkaisin muutamat Halo photographyn kuvat, joissa seikkailivat tällä kertaa Tuomaksen lapsuudenystävä Klaus ja hänen vaimonsa Thais. He avioituivat elokuun alussa ja päivä oli todella lämmin. Kuvasin syyskuun alussa Tuomaksen pikkuveljen Antin, hänen vaimonsa Iiriksen ja heidän vastasyntyneen esikoispoikansa Jooan Kainuussa. Jaoin myös ihanat kesäkuvat kolmatta pienokaistaan odottavaneesta Jaanasta.

Minulla oli tarkoitus alkaa tekemään nyt syksyllä Halo photographyn kautta enemmänkin kuvauksia, mutta muut työt ovat pitäneet minut vielä sen verran kiireisenä, että seuraavat vapaat kuvausajat ovat varattavissa vasta kevättalvelle 2015.

Näyttökuva 2015-12-29 kello 22.33.55

Rentouduin Terre D´Ocin kaktusviikunasarjan kanssa kotispassani ja tutustuin Zuii Primer -meikinpohjustusvoiteeseen. Pintakuiva ihoni menetti sydämensä täysin Patyka 3-step -puhdistukselle, joka on edelleen käytössäni. Testasin Kjaer Weisin huikeita meikkipohjia ja koostin meikkilookin silmälasien ystäville. Keittiössä syntyi aurinkoisen tuoksuinen ja vihreän värinen DIY-vartalokuorinta.

Näyttökuva 2015-12-29 kello 22.31.40

Keksin lokakuussa mielettömän helpon ja hyvän supertuorepuuron, maalasin euron kynttelikön kuparin väriseksi, haikailin Cafe Kokon perään ja ihastuin Pöllöjen aurinkolaseihin, jotka palvelivat syyskuun kesälomareissulla erinomaisesti. Lokakuu teki minusta myös 26-vuotiaan, nyt sitä mennään sitten kohti uutta kymmenlukua niin että kauhistuttaa.

Jos en olisi pitänyt blogiani, en suoraan sanottuna muistaisi lokakuusta juuri mitään – sen verran hektinen tahti oli päivästä ja viikosta toiseen.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.