Yellowmood

Mattoja, mattoja

30.12.2014, Hannamari Rahkonen

matto_puuvilla_yellowmood_sisustus_hobbyhall1

Viimeiset pari vuotta ovat olleet monessakin suhteessa niin välitilassa leijumista monenkin asian suhteen, joten nautin juuri nyt suunnattomasti tästä meidän kodista, joka on alkanut muotoutua näköiseksemme oikeastaan vasta tänä syksynä. Tietty arjen rutiininomainen rullaus on ollut tervetullut lisä kaikkien kiemuroiden jälkeen.

matto_puuvilla_yellowmood_sisustus_hobbyhall2

On ollut uskomatonta huomata miten paljon tekstiileillä voikaan tuoda lämpöä kotiin, viimeisten kolmen kuukauden aikana tällä suunnalla on askellettu sisutuksen suhteen eteenpäin aika pehmoisissa tunnelmissa, kun erilaiset muhkutyynyt muiden tekstiilien ohessa ovat löytäneet tiensä meille. Katselin sivusilmällä mattoja jo vuosi sitten, mutta vasta tänä syksynä bongasin ruokailutilaan matot, kun googlasin harmaita puuvillamattoja.

matto_puuvilla_yellowmood_sisustus_hobbyhall4

Yllätyksekseni nämä kaksi 140 x 200 cm puuvillamattoa löytyivät Hobby Hallin verkkokaupasta, jossa ne olivat hyvässä alennuksessa. Vierastan isojen tekstiilien ostamista ilman että pääsen hypistelemään materiaalia, mutta päätimme ottaa kuvien sekä alhaisen hinnan perusteella riskin ja tilasimme matot meille.

Täytyy kyllä sanoa, että matot ovat osoittautuneet näin parin kuukauden käytön jälkeen napakympiksi, sillä ne ovat aitoa materiaalia, sopivan paksuisia, pehmeät jalkojen alla, oikean väriset sekä helposti pestävät.

Saas nähdä koskahan saisimme sen kaksi vuotta suunnitelmissa olleen kuusilankkupöydän valmiiksi, tähän mennessä muut remonttiin liittyvät jutut ovat menneet tärkeysjärjestyksessä edelle ja laudat nököttävät vielä olkkarissa kauttimien alla. Hieman erilainen sisustuselementti.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.