Jolie shop & spa

“Beauty is a light in the heart” – Kuulumisia Jolie spasta

04.01.2019, Jolie

Jolie spa manager Suvi järjesti meille mahtavan yllätyksen ja jäi äitiyslomalle ainokaisensa ehdittyä jo melkein murrosikään. Koska Suvi aikoo nyt jonkin tovin hellitellä iltatähteään kotioloissa, hänen sijaisuuteensa on astunut huippulöytömme Mariela Terho. Samassa yhteydessä jouduimme hyvästelemään Jolie span pitkäaikaisen merkkihenkilön Jonna Lithin. Jonna oli jo lähes pari vuotta opintovapaalla suunnittelemassa uutta uraa, ja siirtyi lopulta kokonaan muualle kauneuden ja hoitotyön parista. Lähetämme Jonnalle iloa ja valoa uuteen elämään sekä tuhat kiitosta yhteisestä matkasta!

Mariela Terho

Kuka Mariela?

Mariela on asiakaspalvelun ammattilainen, joka valmistui kymmenkunta vuotta sitten kosmetologiksi, ja perusti tuolloin oman hoitolan Tampereelle. Mariela vakuutti välittömästi Jolie-tiimin rauhallisella pätevyydellään ja upealla käsityötaidollaan koehoidoissa.

Marielan innostus luonnonkosmetiikkaa kohtaan heräsi jo nuorena, kun hänelle puhkesi psoriasis ylioppilaskirjoitusten aikaan. Tuolloin hän kiinnostui luonnonkosmetiikasta sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ja halusi tehdä kaikkensa ihonsa ja terveytensä eteen. Vuonna 2012 Marielan esikoisen syntymän jälkeen motivaatio hyvinvointiin sai vielä lisää kierroksia, ja lopullinen siirtyminen luonnonkosmetiikkaan oli selvää. Marielan kauneuskäsitys on holistisen yksinkertainen. Kauneus tulee sisältä: kun elimistö ja suolisto voivat hyvin, myös iho ja mieli voivat hyvin. “Beauty is not in the face; Beauty is a light in the heart.” Jooga ja pilates ovat myös Marielan elämän peruspilareita.

Marielan hoito- ja tuotesuosituksia

Jolien Toimitus vietti Marielan kanssa pienen jutteluhetken, jotta Jolie-yhteisö voisi tutustua Marielaan hieman sekä hoitajana että ihmisenä. Jolie span hoitoajat ovat tällä hetkellä kovin buukattuja, mutta jos hoidon pystyy varaamaan hyvissä ajoin, vapaita aikoja löytyy kyllä. Lue, mitä Mariela kertoo itsestään ja tunnelmistaan uudessa tehtävässä.

Mitkä ovat vahvuuksiasi hoitajana?

”Olen aidosti läsnä ja haluan keskittyä jokaiseen asiakkaaseen yksilönä. Vahvuuksiani ovat rauhallisuus ja voimakkaat ja intensiiviset kädet. Pyrin luomaan aina kokonaisvaltaisen, asiakkaan tarpeita ja toiveita kunnioittavan hoitokokemuksen. En tee pelkästään klassista hoitohierontaa, vaan yhdistelen tekniikoita ja huomioin esimerkiksi akupisteet. Hoidon aikana haluan välittää harmoniaa ja rauhaa. Pystyn tarjoamaan hoidettavalleni rentouttavan ja vaikuttavan pysähtymisen hetken.

Lisäksi minulla on paljon kokemuksen myötä karttunutta teknistä osaamista, joka auttaa vaikkapa ihonpuhdistuksessa tai ihon erilaisten ongelmien ratkomisessa. Olen myös sokeroinut ahkerasti 10 vuotta ja koen olevani siinä tarkka ja taitava.”

Spa Manager

Kuinka olet suuntautunut ja onko sinulla spesiaaliosaamista?

”Olen erittäin kiinnostunut ravinnosta. Olen kokenut sen vaikutukset terveyteen ja ihon kuntoon niin omalla kohdallani kuin myöskin asiakastyössä. En kuitenkaan paasaa, ohjeista tai tuomitse, jos asiakas ei ole itse kiinnostunut teemasta. Minua kiinnostavat myös vyöhyketerapia ja akupunktio hoitomuotoina.”

Joko olet ehtinyt löytämään Jolie span hoitomenusta omat suosikkisi?

”Suuntaan aina jokaisella ulkomaanmatkallani heti vartalohoitoon. Suomalaiset asiakkaat käyvät enemmän kasvohoidoissa, mutta puhun lämpimästi vartalohoitojen puolesta. Niillä on yllättävän monipuolinen terveyttä ja hyvinvointia edistävä vaikutus. Stressitasot laskevat, nesteet liikkuvat ja jumit antavat periksi. Koko kroppa rentoutuu ja kasvotkin alkavat sivutuotteena hehkua. Rakastan kokonaisvaltaisuutta hoidoissa ja pyrin välittämään sitä asiakkailleni mahdollisimman paljon. Esimerkiksi Esse Organic Skincaren vartalohoidot ovat täydellisiä hyvinvointituotteita kenelle tahansa ja aivan parasta itseensä satsaamista!

Kasvohoidoista lempparini on toistaiseksi Absolutionin Fresh Magic -kasvohoito, sillä se etenee klassiseen kasvohoitoon verrattuna eri tavalla ja on ihan supertehokas. Tästä hoidosta olen ottanut vaikutteita myös muihin hoitoihin.”

Mitkä ovat suosikkituotteitasi tai -tuotesarjojasi Joliessa?

Patykan teknisesti huipputasoiset koostumukset ovat todellakin vaikuttaneet; kuinka luonnonkosmetiikka voikaan olla mielettömällä tasolla näinä päivinä! Myös Patykan upeat naiselliset tuoksut vangitsevat. Olen koukussa 3-step -puhdistusrituaaliin. Aivan ihania tuotteita!

Absolutionilla taas on mielestäni erittäin hyvät tuotteet sekaiholle ja rasvaiselle iholle. Olen tuntenut sarjan pidempään ja saanut hyviä tuloksia asiakkaiden iholla. Absolutionista löytyy ratkaisuja myös moderneille miehille, jotka ovat kauneuspalvelujen kasvava asiakaskunta, onneksi! Esse brändinä kiinnostaa ihan valtavasti ja odotan kovasti kokemuksen karttumista sen kanssa työskentelystä.”

Muita Marielan terveisiä

”Olen melko uusi Jolien tiimissä ja spassa ja kerrassaan tööt kaikesta uudesta informaatiosta. Pää hyrrää ylikierroksilla ja konseptihoitojen hierontakaavat hiipivät yöuniin. Silti eniten pakahtumaisillaan on sydän, niin ainutlaatuinen työympäristö tuoksuva ja tunnelmallinen Jolie spa on. En myöskään olisi koskaan uskonut, miten yltäkylläiseltä ja kiitolliselta voi tuntua hukuttautua näin valtavaan määrään upeaa luonnonkosmetiikkaa. Mistä paratiisista ihminen voikaan itsensä löytää! Sydämellisesti tervetuloa Jolie spahan – jokainen uusi ja vanha kävijä!”

Jolie span ajanvaraukseen pääset täältä.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.