Yleinen

Helsingin paras kauneushoitola ja muita Jolie span kuulumisia

30.08.2016, Jolie

Suomen Elle -lehti listasi keväällä 6 x Helsingin parhaan kauneushoitolan, ja Jolie spa oli luonnollisesti yksi parhaista. Muut listalle päässeet hemmottelukeitaat olivat Boulevard Beauty, Living Day Spa, Rebel Helsinki, Ihohoitola Lupaus ja Liinu’n Organic Spa. Me jolielaiset olemme ylpeitä, että saamme olla mukana näin hienossa ja taitavassa joukossa.

polttarit-10-of-41

Halutessasi tulla piipahtamaan keitaassamme, suosittelemme varaamaan juuri nyt Esse -uutuushoidon. Esse -kasvohoito Beautiful Balance on varattavissa perus- tai tehokasvohoitona. Hoito tehdään valiten asiakkaalle sopivin ja tarpeellisin seitsemästä tehokkaasta vaikutuksiltaan erilaisesta hoitokonseptista. Esse Organic Skincaren kasvohoito tarjoaa suojaavaa ja tasapainottavaa supervoimaa ihollesi. Probiootit, prebiootit ja afrikkalaiset raaka-aineet hoitavat ja tukevat ihon puolustusmekanismeja ainutlaatuisella ja tuloksekkaalla tavalla.

Esse -vartalohoito Loving Organic puolestaan tehdään valiten asiakkaalle yksi kolmesta tehokkaasta vaikutuksiltaan erilaisesta hoitokonseptista. Esse Organic Skincaren vartalohoito hoitaa kehon ja ihon terveyttä ja hyvinvointia immuniteettia vahvistavien probioottien ja prebioottien avulla. Parantaa ihon tasapainoa ja ehkäisee tehokkaasti kaikkia ikääntymismuutoksia. Varaa aikasi täältä.

polttarit-7-of-41-3

Jolie span tämän vuoden erikoisuuksiin kuuluu myös aivoja ja hermostoa hoitava uudenlainen hoitomusiikki, jonka saat halutessasi hoitosi taustalle. Maailmalla kylpylöissä ja mm. hotelleissa käytettävä terapiamusiikki on kiinnostava trendi. Nordic Audio & Music Productions on tehnyt Jolie span käyttöön kehomusiikkia, joka Solfeggio -taajuuksien lisäksi hyödyntää aivoihin vaikuttavaa Monaural beats -tekniikkaa. Lue lisää innovatiivisesta hoitomusiikista täältä.

polttarit-8-of-41

Tutustuthan myös Jolie span uusiin ihaniin kosmetologeihin. Jonna ja Miia kuuluvat hekin yhä span tiimiin, mutta ovat molemmat tällä hetkellä vapaalla työtehtävistään. Karoliina puolestaan löysi uuden toivomansa työn kauneusalalta kouluttajana, ja jouduimme luopumaan hänestä haikein mielin. Kuvat uudesta koko Jolien tiimistä julkaistaan mahdollisimman pian. Jolie spassa hoitoja tekevät tällä hetkellä Suvi, Tarja, Kiira ja Reno, joiden osaavista käsistä löydät varmasti oman hoitajasi:

Suvi Räsänen, estenomi, kosmetologi

Suvin kiinnostus luonnonkosmetiikkaan heräsi hänen opiskellessaan estenomiksi silloin, kun hänen oma poikansa oli pieni; oli tärkeää löytää turvallisia tuotteita hänelle. Tuolloin Suvi hakeutui töihin luonnonkosmetiikan pariin. Myöhemmin hän kouluttautui myös kosmetologiksi, sillä koki, että pystyy siten parhaiten auttamaan ihmisiä ihonhoitoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Kauneudenhoito on Suville ennen kaikkea osa terveyttä sekä hyvinvoivaa kehoa ja mieltä.

Suvin tavoitteena työssään on saada asiakas rentoutumaan ja unohtamaan arkiset asiat sen lisäksi, että hän saa kaunistavan ja lempeän hoitokokemuksen. Suvi on sydämellinen, ja hänelle on tärkeää kuunnella jokaisen asiakkaan toiveet ja tarpeet yksilöllisesti. Suvi haluaa tukea asiakkaiden hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla ja välittää heille positiivisia ajatuksia ja tunteita. Suvin vahvuuksia ovat rentouttavat, mutta napakat hierontaotteet sekä kokemuksen myötä vahva tuotetuntemus, jonka ansiosta hänen on helppo räätälöidä hoito juuri sopivaksi kullekin asiakkaalle.

Tarja Saari, kosmetologi

Tarja on työssään erittäin motivoitunut hoitaja, joka on erikoistunut holistiseen hyvinvointiin. Tarja on perehtynyt kosmetologin työn lisäksi kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon kuten ravintoon, lisäravinteisiin sekä ihmisen laaja-alaiseen ja monitasoiseen hyvinvointiin. Tarjalla on noin 15 vuotta kaupallista työkokemusta. Yhtä pitkän ajan hän on ollut tekemisissä luonnonkosmetiikan kanssa, joka on hänelle luonteva ja itsestäänselvä valinta.

Tarjan vahvuuksia hoitotyössä ovat ammattitaito, aikuisuus ja rauhallisuus. Tarja on helpostilähestyttävä ja iloinen persoona, joka haluaa antaa aikaa ja läsnäoloa kohtaamalleen asiakkaalle. Hierontatekniikat ovat myös hänen vahvuusalueensa, Tarjalla on taitavat ja ajattelevaiset kädet.

Kiira Koskinen, kosmetologi

Toukokuussa 2016 kosmetologiksi sekä kosmetiikkaneuvojaksi valmistunut Kiira on työskennellyt jo opintojensa ajan Jolie shopissa, joka luonnonkosmetiikan paratiisina on ollut Kiiralle haavetyöpaikka. Kauneus ja terveys ovat aina olleet lähellä hänen sydäntään. Kiira uskoo vahvasti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja sisäiseen kauneuteen, jonka näkee kumpuavan kaikista meistä.

Luonnonkosmetiikka on Kiiralle ainoa oikea vaihtoehto. Hän arvostaa luonnonkosmetiikassa tuotteiden laatua, puhtautta ja tehokkuutta, Jolien tuotteiden kaunista ja puoleensavetävää ulkonäköä unohtamatta. Kiiran työskentelyssä näkyy ja tuntuu aito kiinnostus alaa ja luonnonkosmetiikkaa kohtaan. Hänen vahvuuksiaan ovat asiakkaaseen paneutuminen ja halu löytää juuri hänelle sopivat hoitomenetelmät ja -tuotteet. Lisäksi hoitotyössä Kiiran vahvuuksia ovat rentouttavat hieronnat sekä herkkä ja tarkkaavainen läsnäolo.

Reno Tukiainen, kosmetologi

Jokainen on kaunis, ja siksi Renoa motivoi tahto auttaa ihmisiä tuntemaan itsensä kauniiksi, voimaan hyvin, rentoutumaan ja kokemaan mielenrauhaa. Reno ryhtyi kosmetologiksi, koska halusi ihmisläheisen työn, jolla on oikeasti merkitystä ihmisten hyvinvoinnin edistämisessä.

Luonnonkosmetiikka tuntuu Renolle ainoalta oikealta vaihtoehdolta, sillä hän tahtoo toimia vain tuotteiden kanssa, joiden tehosta ja turvallisuudesta ihmisten ja ympäristön kannalta hän voi olla varma. Renon vahvuuksiin kuuluu ihmisten kohtaaminen ja ratkaisukeskeinen asiakaspalvelu. Hän haluaa antaa positiivista ja rauhallista energiaa jokaisessa kohtaamisessa.

Reno työskentelee Joliessa tuottajana, markkinointiassistenttina sekä kosmetologina Jolie spassa. Lisäksi hän palvelee asiakkaita Jolie shopissa, jossa hän tekee myös meikkiopastuksia. Reno on koulutukseltaan Cidesco-kosmetologi ja palvelee kansainvälisiä asiakkaita sujuvasti englanniksi.

polttarit-9-of-41

Kuvat: Mungolife

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.