Yleinen

Absolution on Jolien valikoiman eniten myyty tuotesarja

27.08.2016, Jolie

Urbaani kaunottaremme Absolution on jo parin vuoden ajan ollut kaikista sarjoistamme suosituin useista kovista kilpailijoistaan huolimatta. Sitä kehutaan niin paljon, että vaikka toki tunnemme sarjan erinomaisuuden, olemme silti joka kerta uudelleen otettuja sen nauttimasta laajasta luottamuksesta ja ihastuksesta. Jolie webshopin asiakkaat tilaavat omia luottotuotteitaan ympäri Suomen, ja päivittäin Jolie shopissa saamme nauttia kiitoksista koskien tuotesarjan eri valioyksilöitä. Jälleenmyyjämme kertovat samaa.

absolution_jolie_joliemedia

Absolution on vielä suhteellisen nuori sarja, mutta löytänyt jo tiensä arvostetuimpien muotilehtien sivuille ja maailmanlaajuisesti huolella valikoituihin, laadukkaisiin myyntipisteisiin. Joliella oli suuri ilo ja kunnia saada tuoda brändi Skandinaviaan, jossa se on tehokkaana ja tyylikkäänä luonnonkosmetiikkasarjana niittänyt odotetusti suurta suosiota. Absolutionin oltua myynnissä Suomessa puolen vuoden päivät, Absolution La Solution + Controle Skin Booster -puhdistava seerumi keikkui jo Jolien kaikkien aikojen myyntilistojen kärkipaikalla. Tällä hetkellä myydyimmät Absolution -tuotteet ovat: 1. Addiction, 2. puhdistava naamio ja 3. kasvokuorinta. Vallankumoushuulipunat ja misellivesi kilpailevat tiukasti paikasta TOP3:ssa.

absolution_jolie_joliemedia (1)

Asiakkaiden ja jälleenmyyjien palautteet Absolutionin kohdalla koskevat usein tuotesarjan tehokkuutta. Absolutionilla on mahdollisuus saada piankin iholla näkyviä tuloksia erilaisten ihotyyppien hoidossa, kun vain tuotteet ovat oikein valitut ja käyttäjälleen juuri sopivat. Tuotesarja mahdollistaa myös yhdistelmien räätälöinnin ihon muuttuviin tarpeisiin, koska tuotteet ovat keskenään sekoitettavia, ja koostumuksia on mahdollista muunnella ihon yksilöllisyys ja vaihtelevat olosuhteet huomioiden.

Absolution on todellinen luonnonkosmetiikan edelläkävijöiden tuotemerkki, edistyksellinen, rajoja rikkova, tyylikäs ja tehokas. Kaikissa tuotteissa on hyvin korkeat luomupitoisuudet ja raaka-aineissa hyödynnetään maailman ravinnerikkaimpia kasviöljyjä ja -uutteita sekä superfoodeja. Sarjan ovat ottaneet omakseen niin lukuisat upeat naiset kuin hyvinvoinnistaan ja ulkonäöstään kiinnostuneet tiedostavat miehetkin.

Absolution on noussut kuuluisaksi vaihtoehtokosmetiikaksi kotimaassaan Ranskassa. Brändin kasvua ja mediahuomiota Ranskassa on siivittänyt Hollywood -tähtien kiinnostus sarjaa kohtaan. Esimerkiksi Johnny Depp, Vanessa Paradis, Keira Knightley, Brooke Shields, Marion Cotillard ja Mélanie Laurent kuuluvat Absolutioniin hurahtaneisiin.

Absolutionin valikoimaan saapuu muutama erittäin kiinnostava uutuus syyskuun aikana. Joukossa on muun muassa uusi puhdistusrituaali; 14 päivässä näkyviä tuloksia lupaava luonnonkosmetiikan tehokuuri epäpuhtaan ihon hoitoon. Uutuudet rantautuvat myymäläämme yhdessä sarjan perustaja Isabelle Carronin kanssa, joka tulee tapaamaan paitsi meitä Jolielaisia, myös sarjan muita suomalaisia jälleenmyyjiä sekä pohjoista mediaväkeä. Tervetuloa mukaan Abso-humuun syyskuulla!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.