Yleinen

Trendivärejä meikkipussiin

24.08.2016, Jolie

IMG_4953

Syksyn kolkutellessa ovelle tarvitaan väriä. Uusi väri toimii loistavana siirtymäriittinä lomasta arkeen ja toisinpäin. Kurkista esimerkiksi Kure Bazaarin herkullinen sävyvalikoima. Syksyvärejä ovat tummat ja murretut sävyt, jotka tuntuvat juuri sopivan tunnelmallisilta. Meikkiin ja olemukseen saa piristystä myös puhtaista ja kirkkaista sävyistä. Arjessa toimii aina simppeli nude. Tarjoilemme kohta huippu-uutisia myöskin kansainvälisiltä huulipunarintamilta. Upeita uutuuksia on jo matkalla kahdesta suunnasta.

Syksylläkin kätevin ja monikäyttöisin meikkipohja löytyy Kjaer Weisilta. Meikkipohja toimii myös peitevoiteena, ja sävyvalikoimasta löytyy jokaiselle sopiva sävy.

kjaer email-3

Syksyn uudistumisen myötä katseet kääntyvät meikkisiveltimiin ja -välineisiin: puhtailla ja hyväkuntoisilla sudeilla ja siveltimillä syntyy kaunein ja onnistunein meikki. Hyvillä välineillä vältetään myös ihon epäpuhtauksien syntymistä. Valikoimistamme löydät niin poskipuna-, meikki-, peitevoide-, luomiväri-, rajaus- kuin häivytinsiveltimetkin; tule Jolie shopiin tai löydä Jolie webshopista omasi!

Mikäli siveltimesi kaipaavat hellävaraista puhdistusta, meiltä löydät myös suositun Jolie-sivellinsaippuan siveltimien perusteelliseen ja pehmeään puhdistukseen.

IMG_4987
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.