Yleinen

Kokoa nyt omavalintainen Jolie box huippuhalvalla Jolie shopissa

03.01.2019, Jolie

Yksi Punavuoren Jolie shopin viime vuoden suosikeista on ollut Make Your Own – omavalintainen Jolie box, jonka asiakkaat ovat saaneet itse rakentaa valikoiduista tuotteista. Varsinaisesta Jolie boxista jää toisinaan tuotteita yli. Joskus joku tiettyyn box-teemaan tarkoitettu tuote-erä saapuukin myöhässä eikä sitä voida suunnitellusti käyttää. Siksi varastollamme hengailee niin kutsuttuja box-häntiä. Jolien täpötäyden varaston väki antaa nyt ilolla nuo tuotteet asiakkaidemme hellään huomaan.

Make Your Own Jolie Box

Jolie box

Kuusi vapaavalintaista tuotetta 20 euroa

Koska Jolie box -tuotteet ovat ihania ja niillä on suuri fanijoukko, olemme päättäneet kasata kaikki varastoltamme irtoavat hännät tammikuun ajaksi Make Your Own – Jolie box -pöytään. Tuo pöytä on Uudenmaankadun Jolie shopin kuuluisa keskipöytä, joka täyttää koko putiikin. Pöydästä on lupa rakentaa hulluun 20 euron hintaan räätälöity yksittäinen Jolie box. Parinkympin hintaan kuuluu kaksi täysikokoista tuotetta, kaksi mini/matkakokoista tuotetta ja kaksi vapaavalintaista samplea = yhteensä siis kuusi artikkelia. Pöydässä on runsain määrin luonnonkosmetiikan huippuyksilöitä superedullisesti. Laaja kattaus on esillä tammikuun 2019 ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Toivotamme tervetulleiksi kaikki luonnonkosmetiikkaan vaihtavat, huippuhyvää ja -halpaa käyttökosmetiikkaa etsivät sekä kokeilunhaluiset. Omia lemmikkejämme Make Your Own -pöydässä ovat esimerkiksi Zuiin hohdevoide, Frantsilan silmänympärysvoide, Pranaromin porkkanaöljy, Kure Bazaarin punaiset kynsilakat ja Khadin minishampoo.

Make Your Own – Jolie box (20 euroa) on saatavilla vain Jolie shopista Uudenmaankadulta. Laaja valikoima tarjolla tammikuun 2019 ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Ei jälleenmyyjille. Valitettavasti Make Your Own – Jolie boxia ei myydä Gardenin myymälästä, Jolie spasta tai verkkokaupoista.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.