Jolie shop & spa

Jolien Spa Manager – esittelyssä Suvi “Pikku Myy” Räsänen

26.01.2017, Jolie

Suvi Räsänen

Jolie span vastuukosmetologina toimiva Suvi Räsänen rantautui taloon vuosi sitten Jonnan jäädessä opintovapaalle ja Karoliinan löytäessä haavetyönsä kosmetiikka-alalta kouluttajana. Suvi on paitsi kosmetologi, myös Jolie-tiimin ainokainen estenomi, joka suhtautuu kauneudenhoitoon asiaankuuluvan kokonaisvaltaisesti. Suvi haluaa tukea asiakkaiden hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla ja välittää heille positiivisia ajatuksia ja tunteita. Hän haluaa tuoda iloa läheistensä, työtiiminsä ja Jolien asiakkaiden päiviin. Viime aikoina Suvi on osallistunut lymfakoulutukseen, jonka ihania seurauksia on pian tarjolla Jolie spassa. Suvin haaveissa siintää myös erikoiskosmetologin tutkinto, sillä hänen mielestään koskaan ei voi olla valmis.

Suvi on ystävällinen ja eloisa persoona, joka osaa heittäytyä asioihin innolla. Suvi välittää aidosti kanssaihmisten hyvinvoinnista ja tunnetiloista ja sopii siksi erinomaisesti hoitotyöhön. Suvi on sosiaalinen ja huumorintajuinen, ja omaa samalla roimasti herkkyyttä ja tarkat tuntosarvet.

Suvin työpäivät Joliessa kuluvat pääsääntöisesti Jolie span hemmotteluhoitojen merkeissä. Viime aikoina Suvi on tehnyt paljon uusia huippusuosittuja Absolution-konseptihoitoja, joita edelsi melkoinen Esse-hoitojen buumi. Lisäksi Suvi vastaa osaltaan Jolien jälleenmyyjien koulutuksesta. Suvin hyvissä käsissä on myös Jolie span oppisopimusopiskelija Helene.

Suvin mielestä parasta Joliessa on ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen ja sen puolesta työskenteleminen. Se, että kauneus ja trendikkyys sekä hyvä olo ja terveys yhdistyvät niin ainutlaatuisella ja hienolla tavalla.

Vapaa-aikansa Suvi viettää tiiviisti perheensä ja ystäviensä kanssa. Hän harrastaa joogaa ja reggaeton-tanssia, jotka edesauttavat jaksamista vaativassa hoitotyössä. Vauhdikas tanssi tuo vastapainoa rauhalliselle hoitolamiljöölle. Suvin mukavuus ja leppoisuus saavat kontrastia hänen perheensä kuiskimista paljastuksista. Span pomo on lähipiirissään tunnettu Pikku Myy. Temperamenttia ja pippuria riittää naapurikuntiin saakka.

Suvin ihosta ja ihonhoidosta sekä suosikkituotteista Joliessa

Luonnonkosmetiikan pariin Suvi löysi oman poikansa ollessa pieni, tuolloin oli tärkeää löytää laadukkaita ja turvallisia hoitotuotteita hänelle. Suvin oma iho on teini-ikäisestä asti ollut haastava; Suvilla on ollut sekä murrosikäisenä että aikuisena hormonaalinen akne. Nuorempana ihoa hoidettiin liian voimakkailla tuotteilla, jolloin siitä tuli herkkä ja pintakuiva.

Suvi aloitti luonnonkosmetiikan käytön noin seitsemän vuotta sitten. Hän huomasi pian sen ihoa vahvistavat ja tasapainottavat vaikutukset. Sekaiho on haasteellinen hoitaa, koska iho kaipaa runsaasti kosteutta. Silti tuotteiden ei tule olla liian rasvaisia, vaan tasapainottaa talintuotantoa. Tähän Suvi on löytänyt Jolien valikoimasta paljon toimivia tuotteita. Nykyään Suvin iho voi todella hyvin. Joskus saattaa esiintyä yksittäisiä näppyjä tai kuivia alueita, mutta nekin onnistuu hoitaa nopeasti täsmätuotteilla kuntoon.

Suvin suosikkeja ovat Absolutionin tuotteista etenkin Anti-Soif -seerumi, La Solution Controle -seerumi ja Addiction-öljy. Öljyt ovat ylipäätään välttämätön osa Suvin päivittäistä ihonhoitoa, sillä niiden avulla pintakuivuus pysyy poissa ja talintuotanto tasapainossa. May Lindstrom Skinin Blue Cocoon ja Pain ruusunmarjaöljy ovat parhaita silloin, kun iho tarvitsee erityistä suojaa ja ravintoa. Absolutionin päivä– ja yövoiteet ovat Suville tarpeeksi kosteuttavia, mutta eivät liian rasvaisia.

Puhdistukseen Suvin mielestä edelleen Patykan 3-step on paras, sillä se on tehokas, mutta ei kuivata lainkaan. Kuorintaan Suvi suosii Pain Kukui & Jojobaa ja naamioista Absolutionin Purifiant kerran viikossa tekee kaiken tarpeellisen: puhdistaa, rauhoittaa, kosteuttaa ja kirkastaa. Aliman meikit antavat ihon hengittää ja ovat helppoja ja nopeita käyttää arjessa.

Kuva: Kaisu Jouppi

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.