Ihonhoito

Paras aurinkovoide kasvoille: esittelyssä Patyka ja Esse

20.04.2021, Jolie

Kuten otsikko vaatimattomasti kertoo, voitte huokaista helpotuksesta, nimittäin NYT on aika lopettaa täydellisen luonnonkosmetiikan aurinkovoiteen etsinnät. Paras aurinkovoide kasvoille on löytynyt!

Ranskasta kantautui korviimme jo viime vuonna niin iloisia uutisia, että emme meinanneet pystyä hillitsemään innostustamme. Ja nyt meidän ei enää tarvitse, sillä saamme vihdoinkin esitellä teille nämä hurmaavat uutuudet Patykalta!

Patykan kevyt ja helposti levittyvä suoja kasvoille

Emme osaa sanoa, mitä taikaa Ranskassa ollaan näihin purkkeihin laitettu, mutta jokainen jolielainen haukkoi henkeään ensitestauksella. Aloitetaan kasvoille suunnitelluista suojavoiteista. Perinteisen voiteen sijaan tuote muistuttaa ennemminkin kevyttä emulsiota.

Jo ensipuristuksella huomaa, että tuotetta on helppo annostella. Me kaikki tiedämme ne purkit, jotka pulauttavat aivan liian ison määrän tuotetta kämmenelle ja sitä saa lopulta levittää kaikkialle, myös puolison kasvoille. Mutta tästä annostuu aivan täydellinen määrä.

Mattapintainen lopputulos upealla kesäisellä tuoksulla

Odotukset ensilevitykselle oli voiteen jättämä hento valkoinen huntu, jotain väriä, joka yleensä kasvoille suunnatuista fysikaalisista aurinkosuojista jää, tai vähintään rasvainen pinta iholla. Hyvä aurinkovoide kasvoille on nimittäin vaikea tehdä! Mutta ei mitään, tästä ei siis jäänyt lainkaan sävyä iholle, eikä minkäänlaista rasvaista pintaa. Lopputulos on täysin mattapintainen, ilman ylimääräistä sävyä. Pikkulinnut lauloivat meille, että koostumuksia on hiottu vuosia, ja sen kyllä huomaa!

Myös tuoksu on raikkaan kukkainen ja ihanan kesäinen. Mantelinkukan, vesililjan ja valkoisen jasmiinin harmonisesta yhdistelmästä tulee mieleen kesän juhlat. Saako jo laittaa sandaalit jalkaan?

Suojaa heti UVA- ja UVB -säteilyltä

Vaihtoehtoina tässä Patykan aurinkovoideperheessä on kasvoille kaksi suojakerrointa, SPF 30 ja SPF 50. Koostumukset tuoksuineen ovat molemmissa aivan samat, joten ei tarvitse pelätä suuremmankaan kertoimen kohdalla, että lopputulos olisi valkoinen ja kiiltävä.

Suojan näissä voiteissa luovat luonnolliset mineraalifiltterit titaanidioksidi ja sinkkioksidi, jotka antavat iholle välittömän ja turvallisen suojan auringon UVA- ja UVB -säteilyä vastaan, heti levityksestä alkaen. Kuinka kätevää, ettei tarvitse odotella, että suoja alkaa toimia!

Karanjapuun siemenuute ja vihreä mikrolevä suojaavat ihomuutoksilta

Mineraalifiltterit eivät sisällä nanopartikkeleita, eivätkä näin ollen pääse imeytymään ihon läpi. Voiteen runsas antioksidanttipitoisuus on peräisin eksoottisen karanjapuun siemenistä saadusta arvokkaasta uutteesta sekä vihreästä mikrolevästä, joiden avulla iho saa suojaa vapaiden radikaalien aiheuttamia ihomuutoksia vastaan.

Voiteeseen on lisätty myös tehokosteuttavaa ja monille jo hyvin tuttua hyaluronihappoa, sekä luomu-aloe veraa ja bisabololia rauhoittamaan ihoa. Täydellistä, eikö?

Kätevät pakkaukset

Keväällä 2024 Patykan aurinkovoiteiden pakkaukset uudistuivat spray-mallisista pakkauksista tuubeiksi. Tuotteen koostumus pysyi ennallaan. Uusi pakkaus on super kätevä, ja tuotetta saa annosteltua juuri oikean määrän – ilman, että sitä roiskuu vaatteille.

Patykalla on aurinkovoiteet myös vartalolle, SPF30 ja SPF50. Vartalon aurinkovoiteet ovat ehdoton tuote rantakassiin mukaan ja lapsille päiväkotireppuun.

Osta Patykan aurinkovoide

Aurinkosuoja ja ihonhoitotuote yhdessä – Essen monipuolinen aurinkovoide

Kun puhutaan parhaista aurinkosuojista kasvoille, probioottisen ihonhoitosarjan Essen aurinkovoidetta ei voi jättää mainitsematta. Esse lanseerasi keväällä 2019 aurinkovoiteen kasvoille samalla, kun laajensi ihonhoitoaan meikkivoiteisiin. Essen aurinkovoide ei ole pelkästään aurinkovoide, joka suojaa ihoa palamiselta, vaan se on ihonhoitotuote, joka ehkäisee myös ihon vanhenemista ja pigmenttimuutoksia. Lisäksi se ei tuki ihoa lainkaan ja sopii erilaisista iho-ongelmista kärsiville mainiosti.

Eli jos olet herkkä saamaan epäpuhtauksia, tai aurinkovoiteet aiheuttavat näppylöitä ja ihottumia, kokeile tätä. Lupaamme, että rakastut!

Essen aurinkovoide oli hetken tauolla, kun pakkausta paranneltiin, mutta nyt tämä upea aurinkovoide on tehnyt paluun. Me jolielaiset rakastamme tämän voiteen koostumusta, joka on runsas ja jättää kauniin kuulaan pinnan, sekä tuoksua, joka on mieto ja hienostunut. Voide saa värinsä rooiboskasvista ja on Essen tuotteille tyyppillisesti maitokahvin sävyistä. Kyseessä ei ole silti meikkituote, sillä se ei värjää ihoa millään tavalla. Suojakerroin on tässä SPF 30.

Uskallamme luvata tuotetta testanneina (ja monta purkkia käyttäneinä), että vaikka olisit merellä koko päivän, saat helposti pisamia ja palat, tämä voide todellakin tekee sen, mitä lupaa!

Aurinkovoiteiden käytössä on hyvä muistaa, että tuotetta pitää levittää iholle oikea määrä. Muista myös lisätä aurinkovoidetta päivän mittaan, erityisesti aina uimisen jälkeen.

Osta Essen aurinkovoide

Mikä on paras aurinkovoide kasvoille?

Suuntaa katseesi Patykan tai Essen aurinkovoiteisiin, jos etsinnässä on vielä kesän tärkein ihonhoitotuote – se täydellinen aurinkovoide. Kaunis ja päivettynyt iho on varmasti meidän jokaisen haaveena, ja siksi aurinkosuojat kannattaakin hankkia jo nyt, kun aurinkoa on luvattu lähipäivinä ympäri Suomen. Tilaa paras aurinkosuoja kasvoille nyt, ja vakuutu sinäkin Patykan ja Essen ihanuudesta!

Katso koko aurinkovoiteet kasvoille -valikoimamme

Tutustu myös Jolien aurinkovoideoppaaseen

Artikkelia on päivitetty toukokuussa 2024.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.