Kesän suosikit ja uutuudet ihonhoitoon – kesä on vihdoin täällä!

Kesällä ihon tarpeet muuttuvat, kun ilma lämpenee ja aurinko porottaa. Siksi ihonhoitotuotteet ja -rutiinit on hyvä päivittää kesän alussa. Jolien tiimi on valinnut sinulle kesään parhaimpia ja tarpeellisimpia tuotteita.

Kesän tärkeimpiin ihonhoitorutiineihin kuuluu ihon suojaaminen auringolta, riittävä kosteutus kevyillä tuotteilla sekä huolellinen puhdistus ja tarvittaessa ihon kuorinta.

Luonnonkosmetiikka hoitaa ja elvyttää sekä kasvot että vartalon yhdessä levon ja kesän odotetun lämmön kanssa. 

Tutustu Jolien suureen aurinkovoideoppaaseen.

*Ei koske Essen ja Patykan tuotteita.

Aurinkosuoja on kesän tärkein ihonhoitotuote

Ihana aurinko tuo kesällä elinvoimaa ja energiaa. Auringon UVA- ja UVB-säteet ovat kuitenkin haitallisia iholle, sillä ne aiheuttavat ihon ikääntymistä ja pahimmillaan altistavat ihosyövälle. Ehdottomasti tärkein asia kesäihon hoidossa onkin ihon suojaaminen auringolta niin voimme nauttia sen lämmöstä turvallisesti.

 Tehokkaat fysikaaliset aurinkosuojat ja after sunit vartalolle

Hoivaa ihoa ja pidä rusketus tasaisena

Puhdista ja kosteuta iho joka ilta huolellisesti, niin se voi hyvin läpi kesän. Suihkuöljy on paitsi hemmotteleva ja ravitseva, mutta myös ihanteellinen aurinkovoiteen irrottamiseen iholta. Kuorinta 1-2 viikon välein poistaa kuolleen ihosolukon, pitää ihon pehmeänä, rusketuksen tasaisena ja auttaa kosteuttavia tuotteita imeytymään paremmin.

Syvennä päivetystä tai jatka sitä kohti syksyä

Rusketus purkista on fiksu vaihtoehto. Itseruskettavat tuovat kauniin auringon hehkun iholle, vaikka ulkona sataisikin.

Kosteuttavia, kesäisiä kasvohoitoja

Kesäiholle sopii kevyempikin kosteusvoide, ja kasvosuihkeet raikastavat pitkin päivää. Kun ilmankosteus nousee, iho ei kaipaa yhtä tuhtia voidetta ja rasvoja kuin talvella. Auringon lämpö lisää kosteuden haihtumista iholta, mutta lisää samalla ihon talintuotantoa. Siksi auringonpalvojan ykköskosteuttaja on kasvovesi tai hoitoneste.

Luo raikas ja kevyt kesämeikki

Kuulas ja kevyt meikkipohja, luonnollinen päivettynyt hehku, herkulliset pinkin ja persikan värit, monikäyttöiset ja helpot tuotteet… Siinäpä resepti kesän trendikkääseen meikkiin.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.