Yleinen

Ystäväillat – Jolien uusi palvelu

05.11.2014, Nina Tawast

Olemme lanseeranneet Joliessa uuden palvelun – toivotut ja kaivatut Ystäväillat pimenevien syysiltojen iloksi. Haluaisitko tulla viettämään henkilökohtaista iltaa Jolie shopiin työporukalla tai ystäviesi kanssa, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä?

2014-05-02 07.57.29

Ystäväilta on varattavissa 6-10 hengelle arkisin klo 19.00-21.00 ja lauantaisin klo 16.00-21.00 välisenä aikana shopin sulkemisajan jälkeen. Illan aikana Jolien taitava ja ihana tuote- ja myymälävastaava Emmi kertoo teille luonnonkosmetiikasta. Voitte esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin, etsiä itselle sopivia tuotteita ja perehtyä Jolien laadukkaaseen ja monipuoliseen valikoimaan paikan päällä ja rauhassa ystävien kesken.

Ohjelmaehdotuksiamme iltanne iloksi ovat toiveitanne kuunnellen esimerkiksi huulipunabaari, meikkityöpaja tai yksilölliset pikameikit (henkilömäärästä riippuen).

Jolie shopin viihtyisä myymälä ja sen tilava takahuone Helsingin Punavuoren sydämessä tarjoavat illanvietollenne keskeisen sijainnin ja tunnelmalliset puitteet. Lämpimän kynttilänvalon ja lempeiden tuoksujen sylissä on nautinnollista rentoutua ja pysähtyä.

YI1

Ystäväilta sopii kaikille luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille, sekä siihen perehtymättömille että jo kokeneille ja hullaantuneille konkareille. Jokaiselle Jolien ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopiva sisältö ja ohjelma.

Ystäväillan hinta on 160 e. Ostovelvoitteita Ystäväiltoihin ei sisälly, mutta Ystäväiltaan osallistuville Jolie tarjoaa illan aikana -10% alennuksen omista Pariisin tähdistään: Absolutionista, Iroisiesta ja Patykasta. Järjestämme teille tee- tai glögitarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa myös pienen Jolie-lahjan. Ystäväillan voit varata Jolie shopin puhelinnumerosta myymälän aukioloaikoina.

Olethan nopea – ajankohtia on tarjolla loppuvuoden juhlakauteen rajoitetusti ja ne täyttyvät nopeasti.

Sydämellisesti, lämpimästi tervetuloa!

YI3 jolieshop1 YI2

Teksti Molla Jelkänen
Kuvat Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.