Yellowmood

Neljä suosikkisävyäni Zuii Sheer Stick-huulipunavalikoimista

05.11.2014, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä Zuiin kanssa.

Tämä viikko on ollut jännittävä sekä antoisa, sillä lempikosmetiikkasarjoihini kuuluva Zuii on lanseerannut aivan huikeita uutuustuotteita. Olettekin voineet jo bongata Toimituksen blogista esittelyt sarjan Sheer Stick-huulipunista sekä nestemäisistä Satin Colour-huulipunista ja täällä Yellow moodin puolella keskityn tapani mukaan omiin käyttökokemuksiini meikkikuvien kera.

Zuiin huulipunat nauttivat suurta luottamustani jo toista vuotta ja ne ovatkin luonnonkosmetiikkamerkkien ainoat käytössä olevat punani. Uudet Sheer Stick-huulipunat ovat astetta kevyempiä versioita sarjan loistavista huulipunista. Sheavoihin pohjautuva koostumus tekee levittämisestä todella helppoa ja huulipunan muotoilu mahdollistaa tarkan jäljen kiireessäkin.

zuii_sheerstick_jolie_yellowmood_lipstick_hannamarirahkonen5

Mietin ensin, että mihin tarvitaan kolmea erilaista huulituotetta, mutta toki käyttäjien mieltymykset vaihtelevat. Joku tykkää kuivemmasta koostumuksesta ja jonkun huulet kaipaavat enemmän kosteutusta. Itse käytän sarjan huulipunia, kun haluan säväyttää ja tarvitsen oikeasti kestävän lopputuloksen. Juhlissa tai tärkeissä tapaamisissa ei pidä joutua miettimään sitä, ovatko huulipunat jo huulen urissa ja tässä suhteessa Zuiin huulipunat ovat olleet aina superluotettavia.

zuii_sheerstick_jolie_yellowmood_lipstick_hannamarirahkonen

Sheer Stick-huulipunan eri sävyt on levitetty yllä olevissa kuvissa pohjustamattomille huulille, koska sillä tavalla itse tätä huulipunaa käytän arjessani. Ylhäällä vasemmalla on persikkaan taittava vaaleanpunainen Austin, oikealla täyteläisen pinkin ja punaisen välimaastosta oleva Lilly. Alhaalla vasemmalla on helmiäiskuparinen Buttercup ja oikealla helmiäsnude Crystal. Näistä sävyistä nuo ylimmät ovat olleet ehdottomasti eniten käytössäni — punaiset sävyt toimivat paikassa kuin paikassa.

Sheer Stickit kulkevat aina mukanani laukussa, sillä huulipunan suippomaisen pään ansiosta tuotetta on superhelppo sipaista huulille silloin kun väriä tarvitsee — peilille ei ole välttämätöntä tarvetta. Tuotteen pigmentit ovat erittäin paikkansa pitäviä ja kuten kuvista näkyy, ne näyttävät huulilla kuultavalta siinä missä taas sarjan alkuperäiset huulipunat peittävät. Pidän todella paljon siitä, että huulien pinta jää Sheer Stickin jäljiltä kiiltäväksi sekä kosteutetun näköiseksi. Omat huuleni ovat taipuvaisia kuivumaan ja repeilemään heti ilmojen viilennyttyä, joten lisäkosteutus ei ole ollenkaan pahaksi.

zuii_sheerstick_jolie_yellowmood_lipstick_hannamarirahkonen6

Sheer Stick on kaltaiseni huolettoman ja kiireisen naisen luottoystävä, sillä se ei leviä ilman pohjustustakaan, mutta tekee huulista silti eloisamman ja tasaisemman näköiset. Yksi mahtava juttu näiden uusien huulituotteiden suhteen liittyy niiden kevyen ruusuiseen tuoksuun. Kiinnitän tuoksuihin paljon huomiota herkän nenäni vuoksi ja näissä on juuri sopivan makea tuoksu verrattuna sarjan huulikiiltoihin.

Huomenna esittelen kolme lempisävyäni sarjan nestemäisistä Satin Colour-huulipunista ja luvassa on myös ihana arvonta, jossa yksi teistä voi voittaa valitsemansa Zuii-uutuustuotteet.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Saisiko Kjaer Weis tuotteista samanlaisen huulimaalipostauksen? Tykkään kyllä Zuiin meikeistä mutta nämä KW:n luomivärit ja huulivärit ovat nyt erityisessä suosiossa ja itse rakastan KW:n huulivärejä juuri siksi että ovat vaivattomat sen suhteen että pysyy huulillä pitkään ja koostumus on sopivan kuiva eikä suttaa kun pussaa aviomiestä. Itselläni on KW:n luumusävy ja muistakin väreistä olisi kiva saada kuvat. Samoin KW:n luomiväreistä olisi kiva saada juttua ja kuvia kuten olit tehnyt pari postausta sitten. Tuo KW:n vihreä on aivan ihana, tykkään älyttömästi.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Heippa Mari, Kjaer Weisit ovat kyllä tuon suhteen huolettomampia. Lupasin itse asiassa viime viikolla KW-meikkilookia käsittelevässä postaukseni kommenttiboksissa toteuttaa juuri toivomasi kaltaisen postauksen noista huulisävytteistä ja julkaisen sen nyt viikonloppuna — kiva kuulla, että teitä on useampia 🙂 Postauksessa ovat mukana sävyt Lover´s Choice, Sweetness, Romance, Sensuous Plum ja Bliss Full. Sarjasta on tulossa juttuja blogiini myös ripsivärin osalta (ennen-jälkeen-kuvien kera) ja tietysti juhlakauden meikkilookeja 🙂

maria
maria
9 years sitten

Ihanaa että Kjaer Weisin huuliväreistä tulee postaus! Kuinka läpikuultavia nämä Zuiin uudet punat ovat? Voiko niitä kerrostaa Zuiin mattapunien päälle ilman tahraantuvuutta? Rakastan Zuiin mattapunia mutta niistä mielestäni puuttuu raikas ja heleä lämpimän vadelmainen tai vesimeloninen sävy

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Kiva kuulla, että postausta odotetaan! Tiedätkö, minäpä testaan huomenna tuota huulipuna + Sheer Stick-comboa ja kommentoin sinulle aihetta tarkemmin sen jälkeen. Uudet punat ovat mielestäni noin puolet kuultavampia kuin sarjan mattahuulipunat.

maria
maria
9 years sitten

Haa! Mahtavaa, toivottavasti yhdistelmä toimii vaivattomasti, olisi mukavaa jos saisin sävyteltyä jo omistamistani huulipunista uusia yhdistelmiä näiden avulla

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Mielelläni 🙂 Kokeilen samalla myös nestemäisiä Satin Colour-huulipunia mattapunan päälle, eiköhän me löydetä sopiva miksaus sinulle!

R
R
9 years sitten

Hii, uutuustuotteita Zuiilta, ihan huippua! Odotan erityisesti luomivärien esittelyä, vaikka en edes tiedä onko niistä muuta sanottavaa kuin että värejä on nyt enemmän ja lisäksi ne saa paleteissa! Mutta ne näyttää nyt vain niin houkuttelevilta! KW:n ripsari kiinnostaa myös, erityisesti sinun käyttökokemuksesi. Toistaiseksi minusta paras luonnonkosmetiikan mascara on ollut Dizaon, mutta siinä minua vaivaa voimakas tuoksu. Tuoksu on tosin hyvä, mutta en halua meikkieni käyvän hajuvedestä. Mutta mahtaako KW:kin tuoksua? Lily Loloa olen myös kokeillut sinun suositustesi jälkeen, mutta se ei ole minulle sopiva, suoristaa ripseni. :/ Tykkäsin muuten edellisestä postauksestasi. Arjesta on kiva lukea. Harvoin se tosiaan on aivan… Lue lisää..

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

No sanopas muuta, olen myös ollut innoissani! Huomenna on tulossa luomiväreihin liittyvää juttua Toimituksen blogiin ja ensi viikolla meikkilookien muodossa tänne Yellow moodiinkin. Kjaer Weisin ripsiväri ei tuoksu mielestäni millekään, joten voin senkin puoleen suositella tuotetta. Lily Loloon verrattuna tämä on monta askelta edellä, sillä tuote erittelee ja tuuheuttaa ripsiä samalla kerralla. Minulla ripset ovat pysyneet molemmilla merkeillä taivutettuina, jälkimmäisellä aavistuksen paremmin. Uskon, että tuo seikka on hyvin paljon riippuvainen ripsien laadusta ja paksuudesta, itselläni kun on aika hennot ja pehmeät ripset. Olipa mukava, että arkipostaus ilahdutti. Arki on aina hyvä aihe, kyllä tässä itse kullekin tapahtuu aina välillä 🙂

R
R
9 years sitten

Jee, en malta odottaa meikkilookkeja! 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.