Yleinen

Uudet Zuii-luomiväripaletit tuovat sateenkaaren sävyt meikkipussiin

07.11.2014, Hannamari Rahkonen

Meitä kosmetiikan ystäviä on hemmoteltu tällä viikolla runsain mitoin kukkaissarja Zuiin uutuuksilla, joihin lukeutuvat 18 eri sävyistä Sheer Stick-huulipunaa sekä 13 eri sävyistä nestemäistä Satin Colour-huulipunaa. Tänä talvena oman osansa kirkkaiden värien ilotulituksesta sekä murrettujen sävyjen sinfoniasta saa myös katseemme, siitä pitävät huolen Zuiin uudet luomiväripaletit.

zuii_eyeshadow_quad_duo_jolie_yellowmood_lipstick_hannamarirahkonen3

Merkin luomivärinapit ovat olleet sekä meidän että teidän suosiossamme jo pitkään niiden erinomaisen pigmenttipitoisuuden, ammattitasoisen kestävyyden sekä runsaan sävyvalikoiman ansiosta. Löydätte uutuutena valikoimistamme kahden ja neljän luomivärisävyjen paletit, joista löytyy niin klassikkosävyjä kuten poltettua oranssia, hiekkaa ja ruskeaa kuin kirkkaita pastelleja yhdessä murrettujen vihreiden, sinisten sekä punaisten sävyjen kanssa. Molempia Zuii-luomiväripaletteja on saatavilla kahdeksassa erilaisessa yhdistelmässä, joista on helppoa löytää omiin piirteisiin sekä sävyihin sopiva yhdistelmä.

zuii_eyeshadow_quad_duo_jolie_yellowmood_lipstick_hannamarirahkonen1

Luottosävyille on aina oma paikkansa meikkipussissamme, mutta haluamme ottaa kopin myös uuden kokeilemisesta. Zuiin luomiväripaletit rohkaisevat sipaisemaan klassisten sävyjen rinnalle raikkaampia ja kirkkaampia sävyjä katsettamme korostamaan. Luomivärien runsaan pigmenttipitoisuuden ansiosta sävyjä voi käyttää myös rajauksien tekemiseen applikaattoria apuna käyttäen.

zuii_eyeshadow_quad_duo_jolie_yellowmood_lipstick_hannamarirahkonen2

Zuii-luomivärien INCI-lista on ilahduttavaa luettavaa, sillä pohja on valmistettu kirjaimellisesti antiseptisen ruusun, uudistavan jasmiinin ja mineraalipitoisen kamomillan nupuista. Aivan kuin tuo huikea kolmen suora ei olisi vielä tarpeeksi, on luomiväreissä hyödynnetty vielä hoitavaa aloe vera-jauhetta, kosteuttavaa jojobaöljyä, tulehdusta hillitseviä kamomillankukka- ja nokkosenlehtiuutteita sekä käytetty runsaasti luonnollisia mineraaleja syvien pigmenttien sekä monipuolisen sävyvalikoiman aikaansaamiseksi.

zuii_eyeshadow_quad_duo_jolie_yellowmood_lipstick_hannamarirahkonen4

Zuii-luomivärien ensiluokkaisiset ja hoitavat raaka-ainevalinnat ovat omiaan silmäluomien herkälle iholle. Koostumuksien suhteen on pidetty tiukasti kiinni kestävyydestä sekä runsaista sävyvalikoimista, joita katsellessa on helppo löytää useita suosikkeja. Zuii-luomivärit ovat aina vegaanisia sekä talkittomia.

Ystävät, olette lämpimästi tervetulleita kokeilemaan sopivia uusia Zuii-sävyvaihtoehtoja ja löytämään piristystä katseeseenne joko Jolie shopiin Uudenmaankadulle tai webshopiimme!

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.