Yleinen

Säväyttävä huulimeikki arkeen ja juhlaan Zuii Satin Colour-huulipunalla

05.11.2014, Hannamari Rahkonen

Kukkaissarja Zuii on ilahduttanut meitä tällä viikolla huimalla tuotelaajennuksella, jotka ovat saapuneet myös meille Jolie shopiin sekä webshopiin. Sarjalla on ollut jo aiemmin erittäin laaja valikoima sävyillä leikitteleviä huulipunia, luomivärejä, huulikiiltoja, poskipunia sekä rajauskyniä ja näiden tuotteiden rinnalle on nyt saatu kauan odotetut Sheer Stick-huulipunat, nestemäiset Satin Colour-huulipunat sekä kahden ja neljän luomivärin paletit.

zuii_satincolour_jolie_hannamarirahkonen_natural4

Zuii Satin Lip Colour on nestemäinen huulipuna, joka antaa huulille pehmeän, kestävän ja täyteläisen värisävyn. Tuotteen koostumus on samettimaisen pehmeä ja se on helppo levittää tasaisesti huulille. Zuii Satin Lip Colourin sivellinpää on molemmin puolin tasainen pieni laatta ja muotoilun ansiosta nestemäistä punaa on helppo annostella käyttöön juuri sopiva määrä. Siveltimen pään muotoilu mahdollistaa myös hyvin tarkan levitysjäljen, joka takaa huolitellun lopputuloksen.

zuii_satincolour_jolie_hannamarirahkonen_natural3

Satin Colourit loistavat 13 erilaisessa sävyvaihtoehdossa, jotka luovat huulille kosteutetun ja hienostuneen kuultavan pinnan. Zuiin nestemäiset huulipunat ovat huulilla erittäin kestäviä ja pigmentit vastaavat huulilla vähintään sitä miltä ne näyttävät hylsyissä.

Runsas pigmenttipitoisuus tekee Satin Colour-huulipunista sopivan niin arkipäivien piristäjäksi kuin näyttävyyttä ja kestävyyttä vaativaan juhlakäyttöönkin. Huulipunaa on helppo kerrostaa vieläkin näyttävämmän lopputuloksen saamiseksi.

zuii_satincolour_jolie_hannamarirahkonen_natural1

Zuii Satin Colour-huulipunat pitävät huulet kosteutettuina niiden sisältämän kamelian siemenöljyn, sheavoin sekä ihoa ravitsevien C- ja E-vitamiinien ansiosta. Tuotteet tuoksuvat hennolle ruusulle, sillä koostumuksessa on käytetty hienostuneen tuoksuisia sekä vaikutuksiltaan antioksidanttisia ruusunsiemen- ja ruusunkukkaöljyjä.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Zuii-tuoteuutuuksiin Jolie shopiin Uudenmaankadulle tai webshopiimme.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.