Yleinen

Yhden Patyka-tuotteen ostajalle ilmainen täysikokoinen voittajavartalokuorinta

19.01.2017, Jolie

Kiitokseksi ihanille asiakkaillemme huikeasta Jolie-menestyksestä tarjoamme lahjakampanjana ilmaista voittajavartalokuorintaa viikonvaihteen ajan. Median ja bloggaajien viime vuoden parhaaksi vartalokuorinnaksi julistama Patyka Marine Crystals Body Scrub hyppää nyt kassiisi tai verkkokauppatilaukseesi kaupan päälle, kun ostat vain yhden vapaavalintaisen Patykan tuotteen. Edun arvo on 26 euroa.

Merellinen suolakuorinta tuoksuu taivaalliselta ja levittyy helposti. Sen riittoisa koostumus on kaukana vartalokuorinnoille toisinaan tyypillisestä paksuudesta. Tehokkaasti ihoa kuoriva rae on suolakiteitä ja unikonsiemeniä. Kuollut ihosolukko katoaa ja tuloksena on pehmeä ja tasainen iho, joka on vastaanottavainen kosteutuksen hoitaville ainesosille. Sopii myös herkälle iholle.

Hyödynnä lahjatarjous heti, sillä tarjous on voimassa ainoastaan torstaista sunnuntaihin tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Tuote-erää on reilu, mutta rajoitettu määrä. Toimitamme ilmaistuotteet tilausjärjestykssä. Tarjous koskee kaikkia muita Patykan valikoiman tuotteita paitsi puhdistusliinaa.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.