Yleinen

Kauden viimeistä viikkoa viedään – Jolien Tammialessa laadukasta luonnonkosmetiikkaa jopa -30%

24.01.2017, Jolie

Luonnonkosmetiikan Tammiale

Talvi on toistaiseksi päästänyt helpolla. Paukkupakkaset ja pahimmat viimat ovat ainoastaan piipahdelleet. Viime päivinä ainakin täällä Helsingin huudeilla sää on ollut suorastaan uskaliaan keväinen.

Vaikka talvi varmasti näyttää meille vielä tuimemmatkin tuulensa, kausialet päättyvät silti. Kaupassa on ihan kohta kevät! Joliessa se tarkoittaa esimerkiksi useita uusia lanseerauksia sekä Jolie shopin inspiroivia Tähtivierasiltoja, johon toivotamme teidät kaikki tervetulleiksi runsain määrin.

Luonnonkosmetiikan uudet herkut odottelevat jo pääsyä luoksenne. Helmikuun tulokkaisiin lukeutuvat yksi mm. Jolie boxissa testattu tuotemerkki, josta tullut palaute- ja toivomusryöppy aiheutti sen, että mahdutimme kauniin ja tasokkaan brändin jatkuvasti kasvavaan valikoimaamme. Lisäksi saatte lähiviikkoina nauttia kanssamme eräästä Jolien asiakkaiden kesto- ja ikuisuustoiveesta, jonka olemme viimein päättäneet ottaa – ja saaneet. Pysykäähän kanavalla!

Ennen uusia ihmeitä kausialen päätös 24.-31.1. tarjoaa teille tiistaista tiistaihin selektiivistä luonnonkosmetiikkaa tuntuvilla alennuksilla. Löydät Jolie webshopista kolme alekategoriaa: Tammiale -10%, Tammiale -20% ja Tammiale -30%. Tuotteita on rajoitettu määrä, ja alennukset ovat voimassa tammikuun viimeiseen päivään tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Tammiale on voimassa myös Jolie shopissa. Tervetuloa aleen!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.