Yleinen

Rouva kapteeni! – esittelyssä Jolien sähköisen liiketoiminnan johtaja Hanna Sairinen

13.01.2017, Jolie

Ecommerce manager Hanna Sairinen on kauppatieteiden maisteri länsirannikolta. Hän on ehtinyt kartuttamaan digitaalisen markkinoinnin osaamistaan Turussa perinteisessä mainostoimistossa, Berliinin kasvavassa ja jännittävässä startup-skenessä sekä Helsingissä mainonnan konsulttina keskittyen verkkokauppaan. Konsultoidessaan eri toimialoja ja hakatessaan AdWordsia Hanna ehti pohtia, mitä oikeastaan todella halusikaan tehdä? Suunta oli selvä.

Parisen vuotta sitten Hanna sai tekstiviestin, joka kertoi, että hän voi noutaa tilaamansa paketin lähimmästä R-Kioskista. Paketti oli mintunvärinen ja siinä luki “Hymyile, nauti, iloitse, naura, elä.” Vähän hän taisi hymyillä. Avasi paketin ja huomasi ihanan tuoksun. Silkkipaperit kahisivat ja sisältä paljastui paitsi tilatut tuotteet niin muutama rakkaudella valittu sample. Kokemus jäi niin vahvana ja positiivisena Hannan mieleen, että ajatus noita kauniita paketteja lähettelevässä yrityksessä työskentelemisestä alkoi kasvaa.

Hannan nykyinen työ Jolien sähköisen liiketoiminnan ja Jolie-laivan kansainvälistämisen ruorissa on hänelle unelmien täyttymys. Joliessa Hanna saa työskennellä tuotteiden kanssa, joihin luottaa ja uskoo (ja joita saattaa muutama kappale löytyä myös kylpyhuoneen hyllyltä…) Yrityksessä, joka kasvaa huimaa vauhtia, liikkuu ja toimii ketterästi, on avoin ja rohkea. Hannan toimenkuva on juuri sitä, mitä hän aiemmassa työhistoriassaan tapahtuneiden oivallusten jälkeen tajusi haluavansa. Hannalle on aina ollut selvää, että häntä kiinnostaa tehdä työtä pienessä yrityksessä, jossa säännöt ja rakenteet eivät määrittele tai rajoita työskentelyä, ja josta turha byrokratia ja raportointi ovat poissa. Jolien johdossa Hanna saa vapaasti toteuttaa näkemyksiään, ottaa vastuuta ja riskejä, ja jatkuvasti tuntea tiiviin työporukan tuen ja myötätunnon mukanaan.

Hanna on erittäin kunnianhimoinen ja aikaansaava, ja samalla porukan puhelias hauskuuttaja, joka heittelee yläfemmoja ja puhua pälpättää. Joliessa Hanna on kuuluisa muun muassa erikoiskahvien suurkuluttajana, “kakkujen pelastajana” ja vaihtoehtoisesti kipeiden lihasten valittajana. Elämässä pitää olla tasapainoa!

Hannan ihonhoitohistoria ja suosikkituotteet

Hanna lopetti e-pillereiden käytön vuonna 2010, jonka jälkeen puhdas vauvaiho muuttui monen muun tavoin hormoni- ja stressiherkäksi ongelmaihoksi. Iho painii samojen ongelmien kanssa edelleen. Luonnonkosmetiikan käytössä Hanna on perinteinen Mádaran kasvatti. Edullisilla ja tunnetuilla tuotteilla oli helppo kokeilla miten luonnonkosmetiikka toimii. Jos Hanna nyt olisi aloittamassa luonnonkosmetiikkaan siirtymisen, hän tilaisi ehdottomasti Jolie boxin, jonka avulla voisi kokeilla eri luonnonkosmetiikkatuotteita monipuolisesti ja edullisesti.

Mitä enemmän Hanna ihastui luonnonkosmetiikkaan ja toisaalta luki synteettisen kosmetiikan haitoista, sitä vauhdikkaammin tuotteet kävivät vaihtumaan. Ihonhoito mullistui täysin, kun hän vihdoin pääsi Jolien tuotepäällikön Emmin ihonhoitokonsultaatioon. Emmi neuvoi Hannan ihotyypille oikeat tuotteet sekä antoi tarkat ohjeet ihonhoitoon. Hormonaalisiin muutoksiin ja stressiin reagoivan ihon hoidon peruspilareita ovat perusteellinen puhdistus, säännöllinen kuorinta ja puhdistavan naamion käyttö sekä hoitavat ja korjaavat öljyt, jotka hillitsevät ihon omaa talintuotantoa. Hanna on jo löytänyt monia luottotuotteita valikoimasta, joita ei helpolla vaihda. Joitakin suosikkejaan hän kuitenkin yhä hakee ja testaa. Hannan tämän hetken lista on seuraavanlainen:

Paras puhdistustuote: Iroisie Gelée Douceur Démaquillante

Paras seerumi: Absolution Le Sérum Anti-Soif

Paras kasvoöljy (pakko valita kaksi, koska molemmat yhtä hyviä): Absolution Addiction & Pai Rosehip BioRegenerate Oil

Paras kasvovoide: Patyka Sacred Lotus

Paras naamio: Esse Clay Mask

Paras kasvokuorinta: Mádara Brightening Aha Peel Mask

Paras vartalokuorinta: Patyka Marine Crystals

Paras vartalovoide: Patyka Almond Blossom

Paras hiustenhoitotuote: John Masters Organics Zinc & Sage shampoo

Paras suunhoitotuote: Weleda suolahammastahna

Paras meikkipohja: Kjaer Weis (sävyt: talvella Like Porcelain ja kesällä Paper Thin)

Paras puuteri: Couleur Caramel silkkipuuteri

Paras poskipuna: Zuii sävyt Grapefruit ja Peach

Paras kulmakynä: Zuii Taupe

Paras ripsiväri: Alima Pure ripsiväri musta

Paras kuultotuote: Kjaer Weis Radiance

Paras aurinko- / varjostuspuuteri: Alima Pure sävy Augusta

Paras luomiväri: Kjaer Weis sävy Onyx

Paras huulipuna: Absolution Rosewood

Paras kynsilakka: Kure Bazaar yhdistelmänä Or Rose + Stella

Tavoitat Hannan sähköpostilla osoitteesta hanna@jolie.fi tai puhelinnumerosta 0405455856.

Kuva: Kaisu Jouppi

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.