Yleinen

Whamisan varastontyhjennysmyynti -30% – ajankohtaiset tuotetärpit

25.08.2019, Jolie

Maanantaihin 26.8. saakka on huipputilaisuus tankata Whamisaa, sillä olemme tilanneet sitä lokakuisia I love me -messuja varten valtamerilaivoittain. Aiemmat varastoerät myydään nyt alta pois. Olemme saaneet joitakin kyselyjä varastontyhjennyksessä olevien tuotteiden päiväyksistä, ja haluamme vielä muistuttaa, että ne ovat normaalit. Varastontyhjennyksen tuote-erät eivät siis ole menossa vanhoiksi eivätkä mitenkään muutenkaan epäkurantteja. Ainoastaan hullun halpoja! Verkkokaupan lisäetuna Whamisa-kampanjassa kahden täysikokoisen tuotteen ostaja saa kaupan päälle Seeds Sheet Maskin (arvo 9,90 e). Näiden lahjamaskien päiväys on tavallista lyhyempi; vuoden loppuun asti.

Whamisa-valikoiman ajankohtaiset

1. Whamisan uudet vartalotuotteet

Whamisa lanseerasi kesällä uusia vartalotuotteita. Valikoimaan tuli käsivoiteita, unisex-suihkugeeliä, hellävaraista sulfaatitonta käsienpesuvaahtoa sekä tehokkaat vartalovoide ja vartalovoi. Jolien tiimistä käsienpesuvaahtoa suositellaan koko perheelle syksyn flunssakauteen ja viileneviin säihin, jotka laittavat taas kädet koville. Vaahto puhdistaa tehokkaasti, mutta ei toistuvista pesuista huolimatta hajota käsien ihoa.

Kuivalle vartalon iholle loistava kombo syntyy siten, että Whamisan ohutta vartalovoidetta sujautetaan alle ja hieman paksumpaa vartalovoita päälle. Tämä Whamisalle tyypillinen kerrostusmetodi ohuemmasta tuotteesta paksumpaan toimii myös vartalon iholla täydellisesti. Iho pysyy joustavana ja hehkuvana, ja kesän päivetyskin pysyy pitempään.

2. Kunnon kosteusvoide

Whamisan myydyin tuote Joliessa on Water Cream, jonka maaginen koostumus tankkaa kosteutta ihoon. Suosittelemme sitä perusihonhoitoon kaikille, paitsi ihan herkkäihoisille, sillä Whamisan tehot ovat tujut! Syksyn tullen on hyvä kuitenkin vaihtaa paksumpaan, sillä iho tarvitsee ravintoa ja suojaa. Whamisa Nourishing Cream on paria astetta täyteläisempi kasvovoide, joka imeytyy silti ihanasti ja pitää ihon kimmoisana. Fermentoiduista supertehokkaista raaka-aineista valmistettu voide on täydellinen kuivalle ja pintakuivalle iholle alkavaan uuteen vuodenaikaan.

3. Kuorintalappuja hehkun tavoitteluun

Jos et ole vielä testannut Whamisan Finger Peel -kuorintalappuja, nyt olisi sopiva sauma tarttua hetkeen. Laput edustavat muodikasta rakeetonta kasvojen kuorintaa, joka poistaa kuolleet ihosolut kasviperäisen betaiinisalisylaatin ja viinihapon voimin. Kosteuttavat ja ravitsevat kuorintalaput poistavat iholta sameutta ja ylimääräistä kerrosta, joka saattaa hankaloittaa hoitotuotteiden imeytymistä sekä ihon hengittämistä ja hyvinvointia. Ota syksyyn tehokas kuorintakuuri. Finger Peel -lappuja on kolmenlaisia. Joliessa suositumpia ovat olleet Whamisa Organic Flowers Peeling Finger Mittkosteuttavat kuorintalaput.

Kuvat: Whamisa

Tutustu Whamisaan

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.