Jolie shop & spa

Kurkista uuteen Jolie spahan – Töölö on auki!

27.08.2019, Jolie

Täällä se on! Kaunis ja ihana, Jolien hoitola-myymälä Museokadulla Töölössä (Museokatu 19) joka kätkee sisälleen neljä harmonista hoitohuonetta. Viihtyisän myymälän puolella on perinteinen töölöläisen kivijalkakaupan tunnelma. Paljon uutta ja ajankohtaista, mutta myös nostalgista vanhaa ja säilytettyä.

Olipa kerran Helsingissä…

… kaksi luonnonkosmetiikan supersuosittua kauneus- ja hyvinvointihoitolaa. Toinen oli Natural Goods Companyn hoitola Töölössä ja toinen Jolien hoitola ydinkeskustassa Kalevankadulla. Molemmat olivat vuosia lähes täyteen varattuja, ja asiakaspalaute toistui: olisi ihanaa päästä teille hoitoon, mutta vapaita aikoja ei ole. Natural Goods Company teki päätöksen paikallisten asiakkaiden ja kivijalkatoiminnan puolesta. Asiakkaiden rakastamaan hoitolatoimintaan täytyi panostaa! Luomu- ja lähiruokaa myyvän Anton&Antonin liiketilat Museokadulla vapautuivat taloyhtiön mennessä putkiremonttiin. Natural Goods Companyn väki huomasi täsmälleen oikeaan aikaan, että ne olisivat täydelliset sitten, kun taloyhtiön isot remontit olisivat ohi. Suurprojekti saattoi alkaa!

Joliessa oli samaan aikaan keskitytty mm. verkkokaupan rakentamiseen ja markkinointiin. Yrityskaupan myötä Joliesta ja Natural Goods Companysta tuli samaa firmaa, ja siksi jo alkaneesta hoitolaprojektista tuli myös Jolien asia. Jolie on luonnonkosmetiikan kuluttaja-asiakkaille tutumpi brändi, ja uudesta hoitolasta päätettiin yhdessä tehdä uusi uljas Jolie spa.

Mikä hoito kannattaisi varata?

Hoitomenuun pääsee tutustumaan Jolie span ajanvarauksessa. Tarjolla on sekä kauneuspainotteisia että wellness-painotteisia hoitoja moneen tarpeeseen. Jos valinta on vaikea, voi aloittaa vaikka kosmetologimme Johannan ohjeistuksesta:

Johanna suosittelee kenelle tahansa Absolutionin ja Esse Probiotic Skincaren perushoitoja. Absolutionin hoitokonseptit pitävät sisällään esimerkiksi nyt paljon kysyttyä gua shaa. Ikääntyvälle plus nelikymppiselle iholle Johanna kehuu Essen Ageless-hoitoja sekä Kaén hamam-hoitoa, varsinkin yhdistelmää, joka huomioi selän, hermotuksen sekä hormonaaliset näkökulmat. Kaé on ranskalainen luonnonkosmetiikan hoitolasarja, joka pohjautuu tuhansia vuosia vanhoihin arabinaisten kauneusrituaaleihin sekä argan-öljyyn. Lisäksi Johannan mielestä aivan kaikki tarvitsevat aromaterapiaa!

Johanna painottaa myös, että ei ole asiakkaan vastuulla osata valita oikeaa hoitoa. Ihon tilanne katsotaan aina siinä hetkessä, kun asiakas saapuu hoitoon. Muutosta voidaan tehdä tapauskohtaisesti. Kaikilla hoitajilla on kuitenkin omat erityiset vahvuusalueensa ja kaikki eivät tee kaikkia hoitoja. Jolie span ihaniin kosmetologeihin voit tutustua lisää täällä.

Span aukioloajat

Olet sydämellisesti tervetullut myymälään aukioloaikojen puitteissa. Hoitolan puoli on erillinen suljettu keidas, jonne pääsee ajanvarauksella. Shop palvelee ma-pe klo 12-18. Spa on avoinna arkisin klo 9-19 ja lauantaisin klo 9-16 tai sopimuksen mukaan.

Lämpimästi tervetuloa, odotamme teitä kaikkia!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.