Ihonhoito

Syyskuun kuukauden tuote – hehkuneste korvaa seerumin

05.09.2019, Jolie

Absolution lanseerasi joitakin viikkoja sitten kaksi uutta hoitonestettä kasvoille. Huumaavan ihanat Essencet ovat korealaisesta ihonhoidosta inspiroituneita vesiä, joiden INCIt pullistelevat tehoraaka-aineita. Hoitonesteistä Éclat on tarkoitettu samealle, väsyneelle ja kosteusköyhälle iholle ja Pureté rasvaiselle, epäpuhtaalle ja sekaiholle.

Vastustamatonta hehkua ja luonnollista kauneutta

Osasimme arvata, että Absolution L’Essence Botanique Éclat -hehkuneste saa aikaan kunnon vappujuhlat kanta-asiakkaidemme rakastamassa Punavuoren Jolie shopissa. Tuote on varsin joliemainen, se istuu ihonhoitofilosofiaamme kuin nenä päähän. Sen avulla ihoa on mahdollista ravita ja kosteuttaa juuri siten, että se alkaa näyttää nuorekkaalta, kuulaalta ja luonnolliselta. Hehkunesteen päälle on helppo tehdä kaunis ja ajanmukainen hiukan ”kostea” meikki. Tuotteen kauneusaspektia lisää sen eteerinen lasipullo.

Rikas INCI pursuaa elinvoimaa

Absolutionin hoitonesteiden INCIt ovat niin täynnä hyvää, että halutessaan hoitonestettä voi käyttää seerumina. Runsaat ainesosat toimivat iholle parhaana mahdollisena ravintona ja rakennuspalikoina. Tehokkaan hoitovaikutuksen saa Absolutionille tyypilliseen tapaan jo pienestäkin määrästä tavaraa. Éclat on todellinen ”olet mitä syöt” -tuote, se sisältää esimerkiksi taistelijayrtti ruusujuurta, vahvistavaa ruusunmarjaa, flavonoidipommia retiisiä, aineenvaihduntaa boostaavaa pomeranssia, puhdistavaa ja suojaavaa porkkanaa sekä mineraalirikasta aloe veraa. Vielä kun Absolution suosii superpuhtaita ja luomuja aineksia tuotannossaan, on väistämätöntä, että iho saa Éclatista elinvoimaa. Hoitoneste hellii ja hoitaa ikääntyvää ihoa, sekaihoa, pintakuivuutta, kuivuutta ja pigmentoitunutta ihoa.

Ohut koostumus ei tahmaa eikä rullaa

Punavuoren Jolie shop kertoo, että Jolie-yhteisön palaute Éclatista kehuu koostumusta. Se on ohuempi kuin Whamisan Tonerit. Vegaaninen koostumus ei ole vettä, mutta se ei ole geeliä, eikä se jätä tippaakaan tahmaista pintaa. Se imeytyy nopeasti, ei rullaa ja tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan. Siksi se on kätevä käyttää myös aamuisin meikin alla. Hoitonestettä kaadetaan pieni määrä kämmenelle ja painellaan kevyesti koko kasvoille. Tuotetta voi halutessaan kerrostaa. Iltaisin käytettynä se täydentää hoitovaikutuksia ja tekee ihosta vastaanottavaisemman yön yli käytettävälle ihonhoidolle kuten esimerkiksi yövoiteelle tai kasvoöljylle.

Instant-kirkastusta stressi-iholle

Jos syksyarjen aamuväsy tai arki painaa, Éclatista saa hoitovaikutusten lisäksi nopeaa kirkastusta ja kohennusta ihon ulkonäköön. Välitön kosteutus ja raaka-aineista ponnistavat vaikutukset virkistävät kasvojen sävyä ja ilmettä nopeasti. Ihon pintaverenkierto paranee, porkkana elävöittää ja pomeranssi liikuttaa nesteitä. Éclatin tuoksu on sekin herättävä, se muistuttaa tuoretta kasvihuonetta ja raikasta aamuista puutarhaa. Se kruunaa täydellisesti hoitonesteen käyttökokemuksen.

Syyskuun kuukauden tuotteena saat Absolution L’Essence Botanique Éclat -kirkastavasta hoitonesteestä (41,80 €) 20% alennuksen aikavälillä 5.-11.9.

Kuvat: Absolution

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.