Hiukset

Uusi Four Reasons Nature – 4 syytä vaihtaa luonnonkosmetiikan hiustuotteisiin

13.09.2019, Jolie

1. Suomalaista ekosertifioitua ja vegaanista hiustenhoitoa

Four Reasons on yksi Suomen tunnetuimmista hiusbrändeistä. Nyt suosittu tuotemerkki on lanseerannut vihdoin Ecocert-sertifioidun Four Reasons Nature -linjan, joka valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Suomessa. Olemme innoissamme, sillä luonnonmukaisten hiustuotteiden valikoimaan kaivataan edelleen lisää vaihtoehtoja. Four Reasons Naturessa meitä viehättää tuotteiden erinomainen toimivuus ja loistava hinta-laatusuhde.

2. Ei muoveja, synteettisiä säilöntäaineita, väriaineita tai hajusteita

Luonnonkosmetiikan hiustuotteissa ei ole muoveja, synteettisiä säilöntäaineita, väriaineita tai hajusteita. Four Reasons Nature on lisäksi kokonaan vegaaninen.

3. Neljä linjaa – 12 erinomaista tuotetta

Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset 12 hiustuotetta on jaettu neljään linjaan, joista löytyy vaihtoehto jokaiselle hiuslaadulle. Moisture kosteuttamaan, Color värjätyille hiuksille, Volume tuuheuttamaan ja Rebuild korjaamaan hiusten rakennetta. Valitse itsellesi sopivin linja tai yhdistele tuotteita keskenään. Jolie-tiimi on ihastunut esimerkiksi vihreään Volume-linjaan, joka tuntuu toimivan täydellisesti suomalaiselle hennolle hiuslaadulle.

Four Reasons Naturen koostumukset ovat tehokkaita. Kaikkien linjojen tuotteista hiukset jäävät puhtaan tuntuisiksi; ilmaviksi, pehmeiksi ja kiiltäviksi. Shampoot muodostavat luonnonkosmetiikkashampoille epätyypillisen runsaan vaahdon. Hoitoaineet ovat koostumukseltaan kermaisia, ja selvittävät hyvin runsaammankin takkutukan. Tuoksut ovat miedon miellyttävät ja käyttömukavuus huippuluokkaa.  

4. Edullista luonnonkosmetiikkaa koko perheelle

Four Reasons Nature on täsmävalinta, mikäli olet vasta vaihtamassa hiustuotteesi luonnonkosmetiikkaan tai jos etsit edullista ja silti laadukasta ekovaihtoehtoa. Koostumusten eroa synteettisiin hiustenhoitotuotteisiin ei huomaa. Four Reasons Naturen tuotteissa ei ole käytetty niin paljon kalliita kasviöljyjä kuin esimerkiksi Less is Moressa ja Rahuassa. Tämä huojentaa tuotteiden hintaa. Silti niiden hoitavuus on erittäin hyvä. Four Reasons Nature on helpostilähestyttävä vaihtoehto koko perheen ekologiseen, turvalliseen ja toimivaan hiustenhoitoon.

Four Reasons Nature on saatavilla nyt Jolien verkkokaupasta

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.