Yleinen

Make Your Own -box taas tarjolla Punavuoren myymälässä

23.08.2019, Jolie

Toivetuotteiden toivetuote palaa taas kehiin, sillä box-häntiä on kertynyt varastoon kesäkuukausien saatossa. Punavuoren Jolie shopin Heidi rakentaa parasta aikaa herkkupöytää, josta saa tulla keräämään omavalintaisen Jolie boxin 30 eurolla perjantaista 23.8.2019 alkaen. Tällä kertaa mukana on reilusti myös lux boxien tavaraa, mikä tarkoittaa, että sortimentti on tavallista premiumpi. Brändivalikoimasta löytyvät esimerkiksi Mel Millis, Captain Blankenship, Odacité, Patyka, Zuii ja Alima Pure. Luonnonkosmetiikan huippusarjoja ja valioyksilöitä superedullisesti!

Kuusi vapaavalintaista tuoteartikkelia 30 euroa

Kuusi vapaavalintaista tuotetta pöydästä maksaa 30 euroa. Hintaan kuuluu kaksi täysikokoista tuotetta, kaksi mini/matkakokoista tuotetta ja kaksi vapaavalintaista samplea = yhteensä siis kuusi artikkelia. Make Your Own -pöytä on tarjolla elokuun loppuun (31.8.2019) tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Toivotamme tervetulleiksi kaikki luonnonkosmetiikkaan vaihtavat, huippuhyvää ja -halpaa käyttökosmetiikkaa etsivät sekä kokeilunhaluiset.

Make Your Own – Jolie box (30 euroa) on saatavilla vain Punavuoren Jolie shopista Uudenmaankadulta. Valikoima on esillä elokuun 2019 loppuun tai niin kauan kuin tuote-eriä riittää. Ei jälleenmyyjille. Valitettavasti Make Your Own – Jolie boxia ei myydä Gardenin myymälästä, Jolie spasta tai verkkokaupoista.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.