Ihonhoito

UpCircle – kahvia iholle

16.08.2019, Jolie

Paitsi että Suomi on kahvin suurkuluttajamaa, kahvi on ollut jo vuosia varsinainen trendi. Pienpaahtimoita ja uusia maahantuontiyrityksiä on tupsahdellut tuon tuostakin. Kahvihifistely on tuonut markkinoille laatua, tarvikkeita ja laitteita. Kahvin terveellisyydestä kirjoitetaan, ja musta neste eri muodoissaan tuntuu olevan todellinen somejulkkis: yleinen elämäntapatekijä ja henkilöbrändin jatke. Mitä tuo kuuluisa kahvi sitten tekee iholle?

Lontoolaiskahviloiden kahvijäte hyötykäyttöön

Peruutetaan tarinassa ensin hieman taaksepäin. Lontoolaiset sisarukset Anna ja William Brightman piipahtivat Leijonanluola -ohjelmassa ja saivat sijoittajat innostumaan bisnesideastaan. Zero Waste -elämäntyylistä inspiroituneet sisarukset valmistivat tuolloin kuorintavoiteita kahvijätteestä vanhempiensa talossa. Kahvi on muodikasta myös Briteissä ja kahvijätettä syntyy tonnikaupalla. Kahvinporot aiheuttavat haitallisia metaanipäästöjä kuten muutkin biojätteet.

UpCircle on Annan ja Williamin kahvijätekosmetiikkaa. He haluavat käyttää jatkossa kosmetiikkatuotteisiinsa enemmän myös muita roskiin meneviä ”jäteraaka-aineita” kuten hedelmien siemeniä ja kiviä, hampunsiementen kuoria ja kukkien terälehtiä. Nollajäteajattelu ja itsetekeminen ohjaavat yrityksen toimintaa. Ekologisuus ja vastuullisuus yltävät valmistusaineista tuotantoprosessiin ja valmiisiin pakkauksiin. Kauniisiin sellaisiin! Raikkaat, kevyet ja kierrätettävät alumiinipakkaukset sopivat moderniin makuun.

Kahvi on terveystuote

Asiantuntijalääkärit ja tutkimukset puhuvat melko runsaankin kahvinkäytön puolesta. Sisäisesti nautittuna kahvin piristävät vaikutukset ovat tuttuja kaikille. Virkistyksen lisäksi kahvi stimuloi elimistöä parempiin fyysisiin suorituksiin, tehostaa aivojen toimintaa, jouduttaa aineenvaihduntaa ja suojaa useilta sairauksilta. Kahvin antioksidanttipitoisuus on niin korkea, että kahvi on hyvällä syyllä terveysjuomaa.

Entäs ulkoinen käyttö sitten? Jolien historiassa on aiemminkin myyty kahvia kropalle: menneisyytemme suosikkeihin kuuluu L’Atélier des Délicesin tehokkaita kahvituotteita, joilla on ollut huikea aktiiviainepitoisuus ja ilmiömäinen kyky antaa selluliitille kyytiä. UpCircle saapuu nyt kuin tilauksesta jatkamaan kahvikosmetiikan elämää Joliessa.

 

Antioksidantteja ikääntyvälle iholle – kyytiä selluliitille

UpCirclen kahvikosmetiikassa käytetään tällä hetkellä yli sadan lontoolaiskahvilan kahvinporoja. Jätekahvinporot ovat sekä ympäristölle että iholle terveellinen tapa kuoria sekä kasvojen että vartalon ihoa – luonnollisesti. Kahvi luovuttaa iholle antioksidanttejaan. Kofeiini on tehokas kirkastaja, ja stimuloivasta luonteestaan huolimatta hoitaa yllättävästi myös herkistyneen ihon ongelmia kuten ekseemaa. Samean ja tukkeutuneen sekä nesteitä ja rasvaa keräävien ihoalueiden hoidossa se on erinomainen. Kokeile kahvikuorintaa esimerkiksi sisäänkasvaneisiin ihokarvoihin, reisien ja pakaroiden alueille sekä käsivarsien ”alleihin”.

Tutustu UpCircle-tuotteisiin

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.