Ihonhoito

Elokuun kuukauden tuote on korealainen puhdistusvesi

15.08.2019, Jolie

Kesällä innokkaankin meikkaajan ote saattaa hieman lipsua. Mitä lämpimämpää ja rennompaa, sitä vähemmän tulee aamuisin meikattua. Ripaus sävyttävää voidetta, mineraalimeikkipohjaa tai aurinkopuuteria riittää hyvin. Yleensä meikkikäden keveneminen on hyvä merkki. Todennäköisesti se tarkoittaa, että kesäloma toimii ja moodi on asiaankuuluvan huoleton. Meikki-inspiraatiota voi hyvällä syyllä siirtää hieman syksymmälle. Siellä odottaa monta isoa luonnonkosmetiikan meikkitapausta.

Misellivesi syö ihotalia

Leppoisaan kesänviettoon täydellinen monitoimituote on muutaman vuoden takainen megatrendi – misellivesi. Misellivesien kuumin kausi on hiipunut, mutta ihonhoitoon perehtyneet kyllä tietävät ja tunnistavat sen erityisyyden. Misellivesi ei ole sama asia kuin kasvovesi, vaan enemmänkin ihon puhdistustuote kasvoveden ollessa kosteuttaja. Ihon puhdistaminen on erittäin tärkeää kauniin ja hyvinvoivan ihon kannalta. Puhdistuksen avainasioita on tehdä se riittävän lempeästi, mutta samalla riittävän tiheään ja tehokkaasti. Tässä kuviossa misellivedellä on paikkansa.

Vaikka viettäisit kesäpäiväsi meikittä mökillä, ihosi kerää silti epäpuhtauksia. Se erittää rasvaa sekä päivän että yön aikana. Ylimääräinen tali kannattaa poistaa ihon pinnalta, jotta iho pysyy sileänä ja puhtaana sekä ihohuokoset toimivina. Jos et kuitenkaan halua rasittaa ihoasi kuluttavalla vesipesulla, on hyvä muistaa, että misellivesi sisältää magneetin lailla rasvaan tarttuvia misellimolekyylejä. Ne haukkaavat sisäänsä ihotalin samalla, kun vesien muut ainesosat hellivät ihoa. Erityisesti jos ihollasi on taipumusta kiiltelyyn, epäpuhtauksiin, seborreaan tai pintakuivuuteen/kuivuuteen, misellivesipesu saattaa olla kauan etsitty vastaus haasteiden voittamiseen.

Whamisa on kesähitti

Absolution L´Eau Soir et Matin on Jolien historian myydyin misellivesi ja edelleen huippusuosittu niin mies- kuin naisasiakkaidemme keskuudessa. Tuote sopii kasvojen aamupuhdistukseen, kevyeen meikinpuhdistukseen ja rauhoittamaan miesten ihoa parranajon jälkeen. Se rauhoittaa, kosteuttaa, parantaa ihon elastisuutta ja pintaverenkiertoa sekä tasapainottaa talintuotantoa.

Tämän kesän hitti on kuitenkin Whamisa Cleansing Water, johon myös henkilökuntamme on rakastunut. Whamisan tuntuvasti kosteuttava puhdistusvesi kirkastaa ihoa ja on Whamisalle tyypilliseen tapaan tehokas fermentoitujen raaka-aineiden ansiosta. Vesi ei ole kuitenkaan ihan niin ärhäkkä kuin Whamisan tuotteet ovat keskimäärin, joten voimme suositella sen testaamista myös herkälle iholle. Whamisan puhdistusvesi ei jätä kasvoille lainkaan kiristävää tunnetta, kuten useat varsinkin edulliset synteettiset misellivesisisaruksensa tekevät. Whamisan hoitovaikutukset voi huomata heti!

Miten puhdistusvettä käytetään?

Vaihda aamuvesi miselliveteen. Jos tapanasi on huuhdella kasvoja kylmällä vedellä herätessäsi tai pestä ihoa suihkussa jollakin puhdistustuotteella, kokeile muutaman viikon ajan skipata hanavesi. Puhdista ihoa aamuisin ainoastaan Whamisan puhdistusveteen kostetulla vanulla tai pehmeällä liinalla. Iho kirkastuu ja epäpuhtaudet vähenevät, kun puhdistusvesi imuroi talin iholta sitä levittämättä. Hanavesipuhdistus saattaa lisätä ihon tukkeutumista, ja jättää sen lopulta ilman suojaa.

Kuivaihoinen huomaa eron viimeistään syksyn hiipiessä, sillä ihon pintakuivuus pysyy poissa. Jos haluat kastella kasvosi suihkussa, käytä Whamisan putsarivettä kasvojen iholle välittömästi suihkun jälkeen. Jos meikkaat kesällä niukalti etkä asu suurkaupungissa, voit kokeilla puhdistusvettä myös iltapuhdistukseen. Pari puhdistuskierrosta riittävät hyvin kevyen meikin puhdistamiseen. Useita kertoja päivässä peseytyville kuten aurinkolomailijoille ja urheilijoille Whamisan puhdistusvesi on suorastaan pelastus. Iho saa tarvitsemansa puhdistuksen, mutta ei kärsi puhdistusten määrästä – päinvastoin.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.