Yleinen

Vuoden ensimmäinen Jolie lux box on valmis – kevätpainos toimitetaan maaliskuussa

21.02.2019, Jolie

Jolie lux box

Jolie box -tiimi laittoi viime viikolla koko Jolien väelle tiedoksi odotetun viestin: Uusi lux on valmis ja se on ihana (jokunen tähti, sydän)! Toisinaan tiimi syttyy hengentuotteistaan kiihkeästi itsekin, ja niin on syytäkin, tällä kertaa ihan monin verroin. Jos haluat säilyttää yllätysaspektit aivan täysillä, sulje silmäsi muutaman seuraavan virkkeen ajaksi. Paljastamme nimittäin maaliskuun luxista sen verran, että sen kolme neljästä täyskokoisesta tuotteesta ovat kokonaan uusia tuotemerkkejä, ja tulossa valikoimaamme kevään ja kesän aikana. Brändit ovat jännittäviä Japanista Australiaan; armottoman ajankohtaisia, kutkuttavan kiinnostavia! Tuotteet ovat käyttötarkoituksiltaan erittäin jolielaisia – kasvojen ihonhoitoa parhaimmillaan ja upeimmillaan. Mukana on tietysti lisäksi (tällä kertaa kirjaimellisesti) huumaava mini- ja samplevalikoima, josta myös löytyy yksi valikoimaamme uutena liittyvä ja maailmalla palkintoja niittävä luonnonkosmetiikkatähti.

Jolie lux box on kuukausittaista Jolie boxia hieman luksuksempi kertaluontoinen painos, joka on myynnissä lanseeraushetkestään aina siihen saakka, että se myydään loppuun. Lux box on myynnissä NYT Jolie webshopissa, ja myymme sitä niin kauan kuin tuotetta riittää. Kevätpainoksen myyntihinta on 54 euroa, mutta sen arvo on 205 euroa. Jos ehdit tällä kertaa tilata Jolie lux boxin, se toimitetaan valitsemaasi noutopisteeseen ilman erillisiä toimituskuluja viimeistään maaliskuun puolivälin jälkeen viikolla 12.

Jolie lux box on kertaluontoinen limited edition -versio kotiin saapuvasta yllätysboxista laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Jolie lux box on jännittävä tapa tutustua luonnonkosmetiikan maailmaan. Jolie lux box sisältää useita täysikokoisia tuotteita sekä tuotenäytteitä. Tuotteet on valittu siten, että ne ovat rakastettuja Jolie-klassikoita tai tuoreita uutuuksia, sopivat iästä riippumatta ja kaikille ihotyypeille. Mukana on niin ihonhoito- kuin meikkituotteita.

Jolie lux box voi sisältää myös erityisiä tarjouskoodeja tai lahjakortteja Jolie shopiin, Jolie webshopiin ja Jolie spahan. Jolie lux boxissa on mukana saatekirje, jossa kerrotaan lux boxin sisältämistä tuotteista, raaka-aineista ja käyttötarkoituksista.

Jolie lux box ei vaikuta mahdollisesti meneillään olevaan kuukausittaiseen Jolie box -tilausjaksoon.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.