Ihonhoito

Toivomuslistalta kauppoihin – True Organic of Sweden

24.02.2019, Jolie

Hurra! Hurra! Hurra! Ilon päivä, sillä True Organic of Swedenin ihanat arjen pelastajat ovat ehtineet Tukholman Vasastanista Jolien varastolle. Truen tuotteilla ei tätä nykyä ole juurikaan jälleenmyyjiä Suomessa. Kyselyjä on tippunut meille, ja siksi tuotepäällikkömme kääri hihat ja järjesti kaunokaiset helposti tarjolle, olkaa hyvät!

True All You Need Is Me

Tina de Sousa perusti True Organic of Swedenin kiinnostuttuaan ensin ravitsemustieteestä ja ravinnon vaikutuksista hyvinvointiin. Lopulta innostus kuljetti myös kauneuden ja ihonhoidon pariin, ja Tina päätyi tekemään luonnollisia ja innovatiivisia kosmetiikkatuotteita ihmisten ja ympäristön parhaaksi. Kunnianhimoinen ja lahjakas nainen onnistui esimerkiksi deodorantissa, mikä ei ole luonnonkosmetiikassa itsestäänselvyys. True Organic of Swedenin valikoiman tuotteet ovat kaikki varsinaisia julkimoita, sillä ne ovat saaneet useita palkintoja ja kunniamainintoja erinomaisesta laadustaan ja monikäyttöisyydestään. Jolien tiimissä suurin hitti on toistaiseksi ollut sarjan unisex-dödö, joka nauttii muuallakin megasuosiota ja sopii sekä miehille että naisille.

Undercover Agent -deodorantti naisille ja miehille

Toivottu lisäys roll-onien Jolie-valikoimaan. Testiryhmämme tykkäsivät alumiinittomasta ja alkoholittomasti dödöstä yksimielisesti. Sekä miehet että naiset kokivat deodorantin toimivaksi, ja kiitosta sai myös raikas, mieto ja tyylikäs sypressin tuoksu.

All You Need Is Me -monitoimivoide ja luonnonkosmetiikan ”hour cream”

All You Need Is Me on intensiivinen ja täyteläinen palkittu monitoimivoide ihon vaativaankin spesiaalihoitoon. Synergiassa toimivat simppelit ja laadukkaat raaka-aineet tekevät voiteesta vahvan ja parantavan. All You Need Is Me suojaa ihoa sääolosuhteilta ja helpottaa ärtyneitä ihoalueita, naarmuja ja ihottumia. Sopii käytettäväksi koko perheen helppivoiteena kuiville huulille, käsille ja jaloille. Tuote käy mainiosti vauvavoiteeksi ja jopa hiuksille ja hiuspohjalle. Imeytyy koostumuksestaan huolimatta hyvin. Erinomainen huulikiiltona – ilman punaa ja punan seuralaisena.

True Body Buddy

True Sea Me Mask

Face it -kasvoseerumi

Face it on nappivalinta nopeasti imeytyvää kasvoseerumia etsiville ja hehkuvaa ihoa metsästäville. Puhtaiden luonnonöljyjen cocktail solahtaa helposti ihoon hoitaen ja suojaten sitä. Sisältää muun muassa rasvahappokoostumukseltaan mainiota chiansiemenöljyä sekä ruusunmarjaa. Sopii kaikille ihotyypeille eikä tuki ihoa.

Sea Me Mask -merileväkasvonaamio

True Organic of Swedenin merileväkasvonaamio ikään kuin tuulettaa kasvoja, aivan kuin kävisit lenkillä leudossa happirikkaassa ilmassa. Rikkaat merilevät luovuttavat iholle kosteutta ja mineraali- ja hivenaineita sekä poistavat kuollutta pintasolukkoa. Iho kiinteytyy ja napakoituu, ja samaan aikaan pehmenee ja saa tervettä väriä. Sea Me Mask sopii sekä hoito- että tuhkimonaamioksi.

Body Buddy -vartalovoide

Truen uutuustuote on kevyesti sitruksilta tuoksuva vartalopumpuli, joka ampaisi heti Ruotsissa ehdolle vuoden parhaaksi luonnonkosmetiikkatuotteeksi. Miellyttävä koostumus, joka kosteuttaa ja lisää ihon elastisuutta. Sopii myös herkälle iholle.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.