Yleinen

Supermoodin Beauty Sleep -tuotelinja nyt Joliesta!

11.12.2014, Hannamari Rahkonen

Kotimaisen Supermoodin pakurikääpään pohjautuva Egoboost -tuotelinja lanseerattiin suurelle maailmalle tämän vuoden elokuussa ja nyt sarja täydentyy uudella Beauty Sleep -tuotelinjalla. Supermood on sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävä sarja, jonka taustalla on kauneusalan vaikuttaja Anne Kukkohovi. Annen pitkäaikainen kokemus kauneudenalan ammattilaisena herätti hänet luomaan brändin, joka tarjoaa selkeitä ja holistisia kauneudenhoidon ratkaisuja vastaten modernin kuluttajan tarpeisiin.

Perinteisen ihotyyppijaottelun sijaan sarja keskittyy moodeihin, eli kosmetiikan käyttäjän kokonaisvaltaisiin kauneudenhoidon tarpeisiin. Tuore Beauty Sleep -tuotelinja tarjoaa sekä iholle että mielelle luonnollisen tavan rauhoittua ennen nukkumaanmenoa.

supermood_beautysleep_jolie_hannamarirahkonen_jolieshop4

Beauty Sleep -tuotelinjan Absolute Bliss -seerumi on ylellinen kuningatartuote, jonka sisältämät antioksidanttipitoiset raaka-aineet muodostavat monipuolisen sekä tehokkaan kattauksen kaikille ihotyypeille. Seerumin pääraaka-aineena on käytetty merifenkolin kantasolua, joka stimuloi ihon omia soluja uusiutumaan nopeammin saaden ihon näyttämään heleältä sekä hyvinvoivalta.

supermood_beautysleep_jolie_hannamarirahkonen_jolieshop2

Seerumin runsas koostumus ja kosteuttava vaikutus on peräisin ihoa lämpötilan vaihteluilta suojaavasta sheavoista, anti-age-vaikutteisesta granaattiomenansiemenöljystä, arpia ja juonteita häivyttävästä arganöljystä sekä antibakteerisesta kookosöljystä. Absolute Bliss -seerumia suositellaan kaikille ihotyypeille ja se toimii erityisen hyvin pintakuivalle tai kuivalle iholle.

Voimme miltei luvata, että tämän kauneusseerumin pehmeä, karkkimainen tuoksu yhdistettynä tuotteen syväkosteuttaviin ja ihoa voimakkaasti sekä kirkastaviin uudistaviin ominaisuuksiin tekee käytöstä erittäin koukuttavaa.

supermood_beautysleep_jolie_hannamarirahkonen_jolieshop3

Beauty Sleep -tuotelinjan Sweet Pillow Scent -suihke on aromaterapiaan pohjautuva kasvoveden tyylinen rauhoittava spray, jota suihkutetaan joko tyynylle tai liinavaatteisiin ennen nukkumaanmenoa. Pehmeän yrttisen tuoksuinen suihke sisältää yhdistelmän mieltä ja kehoa rauhoittavia neljää erilaista eteeristä öljyä, joiden synerginen vaikutus on parhaimmillaan silloin, kun oma keho ja mieli käyvät syystä tai toisesta ylikierroksilla.

Laventeli edistää nukahtamista sen tyynnyttävän ja häiritseviä tunteita lievittävän ominaisuutensa vuoksi. Salvia on erityisesti naisille suunnattu yrtti, joka tasapainoittaa mieltä ja ennaltaehkäisee mielialanvaihteluita. Vetiver tukee uupunutta kehoa sekä mieltä ja tukee hyvän unen saamista siinä missä suihkeen sisältämä appelsiini vähentää hermostuneisuutta.

Sweet Pillow Scent -suihke on yksinkertaisen ylellinen arkiluksustuote jokaiselle naiselle, joka kaipaa iltoihinsa ja nukkumaanmenorituaaleihinsa tyynnyttävää tunnelmaa.

supermood_beautysleep_jolie_hannamarirahkonen_jolieshop1

Supermood on lähestynyt kauneudenhoitoa alusta saakka hyvin kokonaisvaltaisella otteella ja siksi aiemmin lanseeratusta Egoboost -linjasta on löytänyt kosmetiikkatuotteiden ohella kauneusraakasuklaan sekä ihoa sisäisesti vahvistavan kollageenijauheen. Beauty Sleep -linja jatkaa kokonaisvaltaisen kauneuden sanomaa innovatiivisen kauneustyynyn muodossa. Anatomisesti muotoiltu kauneustyyny on suunniteltu minimoimaan erityisesti silmänympärysihon turvotusta sekä ryppyjen syntymistä.

Kauneustyyny on muotoon puristettua polyuretaanivaahtoa ja se sopii loistavasti jokaiselle, joka haluaa estää ennenaikaista vanhenemista ja näyttää raikkaalta heti aamusta alkaen. Kauneustyynyssä on kuppimainen muoto, joka ei purista kasvojen kudoksia ja antaa ihon levätä luonnollisesti. Hyvän ergonomiansa ansiosta tyyny auttaa niskaongelmista tai päänsäryistä kärsiviä. Kauneustyynyyn on ihana painaa pää varsinkin ennen tärkeitä juhlia, jolloin haluaa olla parhaimmillaan ja toimiipa se oivana lahjaideana vaikka tuleville morsiamille!

Siskot, tervetuloa tutustumaan innovatiivisen Beauty Sleep -tuotelinjan uutuuksiin Jolie shopiin Uudenmaankadulle tai Jolie webshopiin!

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.