Yleinen

Jolie spalla tapahtuu, tervetuloa virkistäytymään kaamoksen ylellisimpään kasvohoitoon!

09.12.2014, Hannamari Rahkonen

Ystävät, Jolien iloiseen sekä ammattitaitoiseen tiimiin on saatu odotettua vahvistusta. Löydätte tästä viikosta alkaen Jolie spasta Jonna Lithin lisäksi myös ihanan kosmetologimme Miia Rantosen. Kasvohoitoihin erikoistuneen Miian ajat ovat nyt varattavissa joulukuun viikoille ja mukana on myös toivomianne lauantai-aikoja kaikille arjen kiireisille kaunottarille.

joliespa

Jolie spasta löytyy kuusi erilaista kasvohoitoa, joista jokainen räätälöidään uniikiksi kokonaisuudeksi aina kulloiseenkin hetkeen ja tarpeeseen. Kaikki hoitomme toteutetaan luksusluonnonkosmetiikan helmillä Patykalla, Iroisiella sekä Absolutionilla, joiden ravitsevat sekä uudistavat kasvotaiat yhdessä osaavien ammattilaistemme otteessa kirkastavat niin ihoa kuin mieltäkin.

Olette lämpimästi tervetulleita pujahtamaan Jolie span lämpimään hoitopetiin, nauttimaan lempeästä kynttilöiden valosta sekä aromaterapeuttisista tuoksuista rentouttavan kasvohoidon ohessa. Voimme taata, että Jolie spasta on helppo astua ulos kepein askelin ja mieli vastaanottavaisena arjen uusiin yllätyksiin. Pääset varaamaan oman hemmotteluhetkesi Jolie span ajanvarauksesta – Miialta löytyy vapaita aikoja myös tälle viikolle!

Kuva Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Ai että olisi ihana päästä niin kasvo- kuin vartalohoitoonkin. Pitää vaan kukkaronnyörit pitää nyt aika tiukoilla ja olen satsannut “vain” tuotteisiin kun työpaikka on epävarmalla pohjalla. Aivan varmaa on että hoitoon tulen jahka tulonlähde vain vakiintuisi. Tämä vuosi on ollut kamalan epäonninen ja olen saanut mm yt-neuvotteluiden johdosta potkut, ollut jo pidemmän aikaa työuupumuksen kourissa ja mieliala ollut aika alakuloinen. Ja läheisen kuolema tietysti suurimpana epäonnena muiden kompastumisten, tavaroiden rikkoutumisen ja muun sairastelun ohella. Ja nyt siis uuden työpaikan osalta on todennäköistä että en jää sinne. Huoli on suuri siis. Hoidot tulisivat siis todella tarpeeseen. Tulipas taas kunnon itkuvirsi tänne,… Lue lisää..

Miia Rantonen
Miia Rantonen
9 years sitten

Voi surku! 🙁 Lähetän sinulle ison latauksen tsemppiä & hyvää energiaa. Toivottavasti tämä alkanut vuosi on lähtenyt paremmin käyntiin <3

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.