Yleinen

Spring Clean Challenge – Vaihda ikisuosikkisi luonnonkosmetiikan vastaavaan Jolie shopin -30% vaihtokampanjassa

18.05.2017, Jolie

Spring Clean Challenge

Ikkunat on pesty ja talvivaatteet kannettu kellariin. On aika tehdä myös kosmetiikan kevätsiivous! Luonnollisuus ei jolielaisittain ole vain yksi näkökulma kauneuteen. Se on ainoa näkökulma, joka on aidosti tehokas, laadukas ja kaunis. Jolien asiakkaana voit luottaa valikoimamme puhtauteen. Emme tee kompromisseja. Viimeisimpänä todisteena Jolien omistautuneisuudesta aidolle luonnonkosmetiikalle on saamamme CosmEthicsin Legal Compliance -sertifikaatti, joka varmistaa, että valikoimastamme ei löydy EU:ssa kiellettyjä ainesosia.

Luonnonkosmetiikan tuotekehitys ja tarjonta ovat ottaneet isoja harppauksia viime vuosina, mutta yhä kuulemme tarinoita siitä, kuinka tietylle synteettisen kosmetiikan ikisuosikille ei vain tunnu löytyvän korvaajaa luonnonkosmetiikan maailmasta. Siksi meitä ilahduttaakin kovasti lukea tarinoita, joissa uusi lempituote onkin sattunut löytymään luonnonkosmetikasta. Muun muassa kauneuslähettiläämme 365 days with Ida -blogin Ida löysi Kjaer Weisin huulipunista sen juuri täydellisen ja toimivan korallinpunaisen punan.

Vieläkö sinulla on jokin tuote, jota et ole vaihtanut? Haastamme nyt jokaisen vaihtamaan kylppärin kaappiin tai meikkipussiin sinnikkäästi jämähtäneen synteettisen kosmetiikan ikisuosikin luonnonkosmetiikan versioon. Voisitko asiantuntijan avulla vaihtaa sen uuteen luonnolliseen ja puhtaaseen suosikkiin? Vaihtokampanjan säännöt kuuluvat seuraavasti: Kiikuta tuotteesi 18.-24.5. välisenä aikana Jolie shopiin (Uudenmaankatu 26, Helsinki), jossa luonnonkosmetiikan asiantuntijat etsivät sinulle korvaavan tuotteen laajasta ja laadukkaasta valikoimasta. Jätät vanhan tuotteesi kirjaimellisesti meille ja lähdet kotiin uuden suosikin onnellisena omistajana. Uudesta suosikistasi saat hulppean ja ainutlaatuisen 30%-alennuksen.

Emme voi valitettavasti antaa alennusta tuotemerkkien May Lindstrom Skin tai Kjaer Weis -tuotteista.

#springcleanchallenge #mybeautyisclean #uusisuosikkini

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Heidi
Heidi
6 years sitten

Hei! Mielelläni vaihtaisin synteettisen tuotteen luonnonkosmetiikkaan ja saisin -30% alennuksen, mutta ei ole mahdollisuutta niin kauas tuotetta lähteä viemään. ☹ Atopian hoitoon kiinnostaisi kokeilla Joelie tuotetta kuinka hyvin se auttaa. Ilman, että ensimmäisen kerran joutuisi maksamaan täyttä hintaa.

Hanna
Hanna
6 years sitten

Hei Heidi, Valitettavasti tämä kampanja on voimassa vain Jolie shopissa Helsingissä ja en voi antaa sinulle tämän kampanjan puitteissa tuota 30%-alennusta. Kannattaa kuitenkin seurailla viestintäämme, sillä eiköhän verkkokaupan kampanja ole tulossa taas jossain kohtaa 🙂 Jos tarvitset apua tuotteiden valintaan, niin tuoteasiantuntijamme palvelevat mielellään sähköpostitse osoitteessa info.fi. Ystävällisin terveisin, Hanna Joliesta

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.