Yleinen

Patyka-kouluttaja Dorothée Dennelin ihonhoitofilosofia ja TOP5-tuotteet

15.05.2017, Jolie

On aina kiinnostavaa kuulla, kuinka tuotemerkkien ekspertit itse arvottavat omia tuotteitaan ja millä perusteilla. Siksi kysyimme kokeneen Patyka-kouluttajan Dorothée Dennelin omia suosikkituotteita. Dorothée on upea pariisitar, joka sopii näyttävänä ja itsevarmana nelikymppisenä täydellisesti Patykan brändiin. Dorothée kouluttaa Patykan jälleenmyyjiä ympäri maailmaa, sekä tietysti Patykan kotimaassa Ranskassa. Ranskassa Patyka on tunnettu apteekkisarja. Tavaratalojen ja kosmetiikkamyymälöiden lisäksi apteekit ovat Dorothéen suuri asiakasryhmä. Myös hänen oma taustansa on apteekkimaailmassa.

Dorothée kertoi meille rakastavansa Patykaa ihonhoidossaan siksi, että Patykan raaka-ainekombinaatiot hoitavat ihoa ikään kuin sisältäpäin. Huippuluokan runsailla raaka-aineilla on niin korkea hoitopotentiaali, että ihon rakenne ja vointi paranevat aidosti, mikä ongelma sitten onkaan, tai millä tavoitteilla ihoa hoidetaankaan. Ihon yksilölliset ominaisuudet ja tarpeet tulee vain ensin tunnistaa, ja sitten sitoutua pitkäjänteisesti säännölliseen ihoa tukevaan hoito-ohjelmaan. Patykan aitojen ja tehokkaiden tuotteiden avulla on mahdollisuus nauttia kauniista ihosta läpi elämän. Patykan tuotteiden INCIt ja niiden yhdistelmien synergiat purevat erityisesti ihon ikääntymisen ehkäisyyn ja hoitoon. Dorothée on ehdottomasti sitä mieltä, että 20-vuotias ja 40-vuotias tarvitsevat erilaiset tuotteet ja erilaiset ihonhoitorutiinit. Hänen näkemyksensä mukaan kummankaan ikäryhmän ei ole syytä turvautua synteettisen ihonhoidon tuotteisiin, joiden vaikutukset ikääntymisen hoidossa ovat lyhytkestoisia, ja joiden vierasaineet saattavat häiritä ihon omaa toimintaa.

Patyka_uutuudet 1

1. Patyka Advanced Plumping Serum -kiinteyttävä hyaluronihapposeerumi

Patykan uusi “tykkiseerumiksi” kutsumamme vesimäinen hyaluronihapposeerumi kantaa Dorothéen puheissa lempinimeä “pommi.” Nämä ei-niin-edustavat nimet puhuvat kuitenkin puolestaan. Patykan uuteen seerumiin on pakattu hyvin korkea pitoisuus kasviperäistä hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa. Tämä auttaa erityisen tehokkaasti sitomaan kosteutta ihoon, pehmentämään ja napakoittamaan ihoa sekä ehkäisemään ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Mukana olevat merilevät ja Hexapeptide-11 tehostavat kollageenin ja elastiinin tuotantoa kiinteyttäen ihoa.

Dorothée kertoi käyttävänsä muutamia tippoja tehoseerumia joka aamu ja ilta joko sellaisenaan tai muiden hoitotuotteiden kanssa. Hän laittaa seerumia myös silmänympärysiholle ja rakastaa tuotetta siinäkin tarkoituksessa. Seerumista odotetaan varsinaista hittiä Ranskassa, joka on perinteisten kasvovoiteiden luvattu maa. Ranska käyttää pääsääntöisesti creameja. Nyt Patyka suunnittelee vesiseerumivallankumousta, sillä seerumien käytön nopeus ja ihanuus haastavat kasvovoiteet. Tulokset puhuvat puolestaan, ne ovat nähtävissä niin iholla kuin markkinoilla jo lyhyessä ajassa.

2. Patyka Youthful Lift Eye Cream –silmänympärysvoide

Patykan tuttu silmänympärysvoide on kokenut pientä upgreidausta tuotelinjauudistuksen yhteydessä. Koostumus on aikaisempaa kermaisempi ja tuote tuntuu pehmeämmältä ja hoitavammalta. Youthful Lift Eye Cream on osa Dorothéen vakituista ihonhoitoa. Hän kertoo tuotteen olevan erityisen tärkeä silloin, kun hän matkustaa. Lentokoneessa vietetty aika, aikaerot ja matkustamisen muut rasitteet näkyvät nopeasti ohuessa silmänympärysihossa. Silmänympärysvoide ja hyaluronihapposeerumi ovat myös Dorothéen miehen ahkerassa käytössä. Naiselliset tuoksut eivät lainaajaa hidasta.

3. Patyka Repair Night Serum -korjaava yöseerumi

Patykan salaiseksi aseeksi kutsuttu yöseerumi on Dorothéen joka toinen kuukausi käyttämä tehohoitotuote. Hän on todennut rytmin sopivaksi iholleen ja suosittelee sitä muillekin. Kuukauden aikana eteeriset öljyt stimuloivat ja palauttavat ihon rakenteellisia vaurioita. Käytössä on hyvä muistaa laittaa tuotetta vain pieni määrä kerrallaan. Iho tarvitsee Dorothéen mukaan myös lepojaksoja spesiaalihoidoista ja -tuotteista, jotta sen ei tarvitse boostautua ja työskennellä kaiken aikaa. Yöseerumi kirkastaa ihoa ja tekee siitä nuorekkaamman ja raikkaamman. Öljyjen antiseptiset vaikutukset sopivat myös näppyjen, hormonioikkujen ja tulehdusten hoitoon. Aikuisia käyttäjiä Dorothée muistuttaa tuotteen sisältämästä A-vitamiinista, jota ikääntyvä iho tarvitsee myös ulkoisesti.

4. Patyka Intensive Moisturising Mask -kosteuttava naamio

Jos ihoa kiristää tai se tuntuu kosteusköyhältä, kuivalta tai elottomalta, Patykan intensiivisen tehokas kosteusnaamio auttaa vartissa. Haastavalla säällä kesän auringossa tai talven viimassa Dorothée tekee naamiosta noin 15 vuorokauden yövoidekuurin. Hän kehottaa laittamaan naamiota iholle iltapuhdistuksen jälkeen hyvin ohuen kerroksen ja jättämään sen vaikuttamaan yön yli. Aamulla kasvot voi puhdistaa vaikka misellivedellä. Parin viikon aikana ihon kuivuusongelmat poistuvat, ihon pinta pehmenee, epäpuhtaudet eivät jää kuivan pinnan alle jumiin, ja iho pysyy paremmassa tasapainossa vaativissa olosuhteissa. Myös useimpien silmänympärysiho kestää hyvin hellävaraista, mutta tehokasta naamiota yövoiteena.

5. Patyka Sacred Lotus Face Cream -rauhoittava kasvovoide

Toistaiseksi Patykan kasvovoiteista suosikkipaikkaa Dorothéen listalla pitelee Joliessakin suursuosiota nauttiva Lotus-voide. Dorothée on perehtynyt Patykan uuden tuotelinjan kiinteyttäviin Remodeling-voiteisiin tuotekehityksestä saakka, mutta toteaa niiden olevan tehoissaan ja hoitavuudessaan hänen iholleen ehkä vielä liian voimakkaita, ja aikoo siirtyä niiden käyttöön lähivuosina.

Lotus-voiteessa Dorothée kehuu sen tuoksua ja käyttömukavuutta. Tuote sopii vähän joka tilanteeseen, niin yöksi kuin meikin alle ja on joka naiselle ja ihotyypille sopiva, rauhoittava ja erinomaisesti kosteuttava laatuvoide. Hän suosittelee tuotetta myös miehille, herkkäihoisille sekä niille, jotka ovat vaihtamassa luonnonkosmetiikkaan. Lotuksen kanssa on helppo tehdä tuttavuutta, ja synteettistä kosmetiikkaa käyttäneet ihastuvat usein sen koostumuksen ja tuoksun “epäluonnonkosmetiikkamaisuuteen.” Matalan kynnyksen starttivoide siis.

Patyka_uutuudet 2

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.