Yleinen

Luonnonkosmetiikan hehkuva kupariöljy on vartalon uusi kesämeikki – Isla Apothecary Jasmine Sunset Radiance Body Oil

19.05.2017, Jolie

Isla Apothecary Oil

Viime viikolla Jolieen Lontoosta saapuneen Isla Apothecaryn Jasmine Sunset Radiance Body Oil ei ole aurinkosuojatuote eikä varsinainen itseruskettava, vaan ennemminkin päivettävä kesämeikki vartalolle. Kuparinen öljy näyttää ensin kämmenellä hieman hurjalta, sillä tullessaan purkista se on melko tummaa. Levitettäessä se sulautuu kuitenkin täydellisesti iholle jättäen sille hehkuvan pronssisen hunnun.

Kupariöljy on paitsi erinomainen ihonhoitotuote, myös uudenlainen meikkituote vartalolle. Kylmäpuristetut kasviöljyt tarjoilevat ravitsevia rasvahappoja ja auttavat lukitsemaan kosteutta ihoon. Nopeasti imeytyvä öljy sisältää mica-pigmenttejä, jotka heijastavat kauniisti valoa ja saavat ihon hehkumaan. Öljyn lämmin sävy taikoo hetkessä kevyen ja turvallisen päivetyksen, jonka voi valuttaa suihkussa viemäriin ilman pelkoa rajoista tai raidoista. Kupariöljy myös tasoittaa ihanasti ihon pikkuvirheitä ja sävyeroja.

Isla Apothecary Body Oil

Pronssinen pikarusketus on täydellinen lisä juhlapäivään säärille, käsivarsille ja dekoltee-alueelle siveltäväksi. Kupariöljy sopii käytettäväksi lisäksi hiuksille ja korostustuotteen tavoin kasvoille. Se sopii loistavasti kesäkuvauksiin tai sensuelliin ja rentoon beach lookiin.

Jasmine Sunset Radiance Body Oil ei siis tartu ihoon eikä värjää sitä pysyvästi. Se saattaa kuitenkin levityksen yhteydessä tahrata vaaleita vaatteita. Kannattaa antaa sen imeytyä hetki ennen valkoiseen mekkoon pukeutumista. Öljy toimii vartalomeikin lisäksi myös vastustamattomana kesätuoksuna. Pehmeät ja luonnolliset jasmiini ja vanilja tuovat muistoja suloisista ja lämpimistä kesäöistä, ja tuoksuvat iholla kevyesti pitkään.

Kuvat: Eeva Takkunen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.