Yleinen

Patykan 3-step-puhdistus lahjalaatikossa puhdistusliinalla ja käyttöohjeella joululahjahintaan -20%

12.12.2014, Jolie

Arvatkaa mitä? Patykan tuotantolinjan tonttujoukko on onnistunut urakoimaan meille ylimääräisen erän 3-step-puhdistustrioa. Ette ole toistaiseksi löytäneet tätä Jolien ylivoimaista bestseller-tuotetta joululahjapuodista, sillä tuotteen kysyntä on ollut toimitustahtia hurjempaa. Joitakin päiviä sitten Pariisin pojat kuitenkin ilmoittivat sitoneensa lentolaukut henkilökohtaisten kirjekyyhkyjemme selkään, jotka lennähtivät tänään Uudenmaankadun varaston porteille.

Olemme jouluyllätyksestä riemastuksissamme, ja haluamme edelleen jakaa jouluiloa. Pakkaamme teille parasta aikaa hurmaavaan Eiffel-lahjaboxiin silkkipaperipedille maailman parasta ihonpuhdistusrituaalia, jonka lisäksi olemme laittaneet boxiin kaupan päälle Patykan puhdistusliinan sekä räätälöimämme suomenkielisen käyttöohjeen, jolla saat puhdistuksesta parhaan hyödyn irti.

Patyka1

Kaiken lisäksi saatte koko lahjalaatikon poikkeuksellisen edulliseen -20% hintaan. Patykan 3-step-puhdistus Eiffel-lahjalaatikossa puhdistusliinalla ja käyttöohjeella yhteishintaan 129 euroa (normaalihinta 162 euroa).

Puhdistusrituaali koostuu öljystä, vaahdosta ja kasvovedestä. Samettinen öljy hierotaan kuiville kasvoille ja pyöritellään lempein ottein niin kauan, että meikki on irronnut. Öljy on loistava puhdistaja, sillä se tarraa nopeasti itseensä niin vedenkestävät ripsivärit, paksunkin meikkipohjan sekä epäpuhtaudet.

patykaboksi

Heti perään, ilman vesipesua, otetaan pumppaus puhdistusvaahtoa ja levitellään se öljyn päälle. Nämä kaksi tuotetta tuntevat toisensa ja tietävät heti mitä pitää tehdä – sekoittua keskenään kermavaahtomaiseksi mousseksi, jonka tuoksuvaa ihanuutta pyöritellään kasvoilla. Voit tehdä kauneusrituaalin antaumuksella tai nopeasti, molemmista tavoista iho jää ihanan raikkaaksi ja syväpuhtaaksi.

Lopuksi kastellaan Patykan silkkinen puhdistusliina raikkaalla vedellä ja pyyhitään ylelliset vaahdot pois kasvoilta. Tiedättehän, mitä vähemmän hanavettä kasvoille, sen parempi. Liina on paitsi kätevä, myös hienostuneen pehmeä ja tuntuu kasvoilla ihanalta. Puhdistus viimeistellään settiin kuuluvalla kasvovedellä, joka on kasvovesistämme kosteuttavin ja hemmottelevin, samalla myös raaka-aineiltaan uudistavin.

399546_10150516289753260_1931862944_n Tartu loistavan edulliseen tilaisuuteen ja osta puhdistusrituaali itsellesi tai parhaaksi lahjaksi! Tarjous on voimassa Jolie shopissa ja Jolie webshopissa tästä hetkestä keskiviikkoon 17.12.2014 puolille öin saakka tai niin kauan kuin tuote-erää riittää.

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Jolie ja Jutta Ruonansuu

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.