Yellowmood

Patyka 3-step-puhdistus ja rutikuivuuden loppu

15.12.2014, Hannamari Rahkonen

Yhteistyössä Jolien kanssa.

Kirjoitan pian koosteen vuoden 2014 parhaista luonnonkosmetiikkatuotteista tänne Yellow moodiin, mutta en malta olla kertomatta sitä ennen ihoni kannalta yhdestä oleellisimmasta kosmetiikkalöydöstä. Patykan kolmivaiheinen puhdistus on ansainnut sellaisen paikan ihonhoitorutiineissani, että sitä ei noin vain kenellekään muulle lahjoiteta.

patyka_3step_cosmetic_jolie_hannamarirahkonen1

Kosteutettu ja hyvinvoiva iho oli itselleni itsestäänselvyys 25 ikävuoteen saakka. Olen aina ajatellut, ettei ihollani ole mitään sen kummempia erityistarpeita, sillä teini-iän normaaleja näppyvaiheita lukuunottamatta ihoni kunto oli säilynyt erinomaisena säännöllisellä puhdistuksella ja puhtaalla ruokavaliolla. (Toki geeneilläkin on tässä oma osuutensa).

Opin, ettei ihon hyvä kunto olekaan niin automaattinen asia, kun se näytti kuivuvan kasaan hurjan stressaavassa remonttirytäkässä vuosi sitten. Kirjoitinkin teille lokakuussa tästä pientä historiikkia, kun esittelin Patykan puhdistustrion ensimmäistä kertaa — tänään on jatkoraportin aika.

patyka_3step_cosmetic_jolie_hannamarirahkonen2

Puhdistustrio on ollut nyt käytössäni pari kuukautta ja olen tehnyt mielenkiintoisen havainnon tänä aikana. Testaan jatkuvasti muutakin luonnonkosmetiikkaa, joten kokeilen tietysti välissä myös muunlaisia luonnonkosmetiikan puhdistustuotteita. Aina kun olen puhdistanut kasvoni pelkällä puhdistusgeelillä tai maidolla, on ihoni hilseillyt heti seuraavana päivänä tuntuvasti.

Mikään ei ole meikkaamisen (ja meikkilookien tekemisen) kannalta ikävämpi asia kuin hilseilevä otsa, nenänpielet sekä poskipäät — kauniin ja kuulaan meikin lähtökohta on aina hyvin kosteutettu iho ja olen huomannut, että tämän suhteen ei ole mitään oikotietä onneen.

patyka_3step_cosmetic_jolie_hannamarirahkonen3

Huomasin Patykan puhdistustrion toimivuuden tämän kuukauden aikana myös siitä, että mieheni on huomauttanut ihoni kuivuudesta aina silloin, kun olen käyttänyt edellisenä iltana jotain muuta puhdistusainetta — hänhän ei toki ole tiennyt sitä, että olen testannut välissä jotain muuta putsaria. Sanoinkin hänen huomaavan ihoni kuivuuden aina silloin kun käytössäni on ollut jokin muu tuote kuin Patykan puhdistustrio, johon mieheni totesi että no tuo Patyka todellakin sitten toimii, koska ihosi on ollut todella hyvässä kunnossa muulloin.

Testijakson kannalta on ollut ihan hyvä kokeilla muitakin tuotteita välissä, sillä nyt tiedän ihoni olevan pintakuiva vain silloin, kun trio ei ole ollut käytössä. Puhdistustrio koostuu öljystä, vaahdosta ja kasvovedestä, jotka muodostavat yhdessä janoisen ihon tehokkaimman elvytysjoukon enkä voi kuin antaa jättimäisen suositukseni. Trion ansiosta iholleni riittää myös kevyempi yövoide ja aamuisin pärjään edelleen kevyellä meikin alle levitettävällä seerumilla — en ole tarvinnut lainkaan kosteuttavia naamioita tai muita tymäkämpiä kosmetiikkatuotteita.

patyka_3step_cosmetic_jolie_hannamarirahkonen4

Epäilen alkutalven sekoittaneen monen muunkin ihonhoitorutiineja pintakuivuudella, joten haluan vinkata, että vielä kahden päivän ajan Jolie shopissa ja webshopissa on tarjolla -20 % alennus Patyka puhdistustrio -lahjapakkauksesta, joka sisältää kaikki kolme puhdistustuotetta sekä sarjaan kuuluvan puhdistusliinan.

Trion normaalihinta on 162 € ja nyt paketti irtoaa puhdistusliinan kanssa 129 € hintaan — hinta on kertapompsina hivenen suolainen, mutta voin taata sen olevan jokaisen pennin arvoinen, mikäli ihosi kuivuu yhtä herkästi kuin omani. Puhdistustrio on kestänyt omassa käytössäni jo kolme kuukautta (lukuunottamatta noin 2 viikon aikaa, kun olen kokeillut muita tuotteita) ja pullot ovat vieläkin yli puolivälissä. Arvioisin, että pullot kestävät käytössäni vielä seuraavat 2-3 kuukautta, jolloin kuukausihinnaksi tulee noin 20 € ja se on minusta varsin kohtuullinen investointi kauniin, tasaisen ja kosteutetun ihon aikaansaamiseksi.

Minkälaisia kokemuksia teillä on Patykan puhdistustriosta? Kuulisin mielelläni kokemuksianne kommenttiboksissa!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ripsiväriä Villasukissa
Ripsiväriä Villasukissa
9 years sitten

Voi kunpa voisinkin sanoa jotain tästä triosta. Olen aina tuota settiä kuolannut ja haaveillut joskus investoivani, mutta kertarykäisynä tuo summa on aina lyönyt jarrut päälle. Vielä joku päivä sen hommaan, varsinkin kun tiedän sen olevan, luultavastikin, parhaimpia puhdistuspaketteja päällä maan kuivasta ihosta kärsivälle. Itsellänikin iho hilseilee todella herkästi ja tällä hetkellä se on pysynyt yllättävän hyvin kurissa Mádaran tuotteilla (puhdistusvaahto/kasvovesi/voiteet). Niillä mennään tyytyväisenä siihen saakka, kunnes saan joskus hommattua Patykan puhdistustrion itselleni.

Ansku
Ansku
9 years sitten

Patykan puhdistustrio kuulostaa ihanan ylelliseltä ja tehokkaalta. Olen harkinnut sitä pitkään, ja nyt harmittaa, että tuo pakettitarjous on jäänyt minulta huomaamatta! Vinkkaathan täälläkin jos uusi tarjous tulee jossain vaiheessa? Olen tismalleen samaa mieltä kanssasi ihon kosteutuksen tärkeydestä. Itsekin pesin ihoani kauan liian pesevillä tuotteilla, ja pintakuivuus ei hellittänyt millään. Luonnonkosmetiikan myötä ihoni on paremmassa kunnossa kuin koskaan. Hellävarainen puhdistus ja runsas kasvoveden käyttö on pelastanut ihoni pintakuivuudelta ja nyt aamuisin riittää kosteuttava seerumi luonnonkosmetiikan meikkipohjan alla ja illalla kunnon valelu ihanilla öljyillä.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Ymmärrän kyllä, paketti on hyvin arvokas ja lukeutuu myös hintansa puolesta luksuskosmetiikan sarjaan. Luonnonkosmetiikan muillakin tuotteilla saa taatusti hoidettua pintakuivaa ja kuivaa ihoa hyvin, vaikutukset ovat ehkä hieman hitaampia 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Voi harmi Ansku, mutta lupaan kyllä vinkata täällä heti, kun paketista tulee taas tarjouksia. Aivan mahtavaa, että olet löytänyt luonnonkosmetiikasta avun ihon kuivuuteen 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.