Yleinen

Nyt sitä saa Joliestakin: esittelyssä Neal’s Yard Remediesin kulttituote Wild Rose Beauty Balm

24.03.2014, Katja Kokko

_MG_7025

Ne ketkä tuntevat Neal’s Yard Remediesin, tuntevat myös sarjan kulttituotteen Wild Rose Beauty Balmin. Ja ne, ketkä eivät ole koskaan aiemmin kuulleet tuotteesta, tuntevat sen taatusti tästä hetkestä eteenpäin. Tämä monitoimivoide nimittäin tunnetaan ympäri maailman ja nyt sitä saa myös Joliesta!

_MG_7027

Wild Rose Beauty Balm on täysin vedetön voide tai oikeastaan rasva, joka kuitenkin imeytyy hämmentävän hyvin. Voide sopii kaikille ihotyypeille ja on todellinen monitoimituote. Se hoitaa ja ravitsee ihoa sekä pehmittää varsinkin kuivat ihoalueet ja lisäksi sitä voi käyttää puhdistusvoiteena sekä naamiona. Nimensä mukaisesti voidepohjan muodostaa villiruusunsiemenöljy, jonka korkea antioksidanttipitoisuus auttaa korjaamaan, kiinteyttämään ja pehmittämään ihoa. Villiruusunsiemenöljy saa seuraa pelargoniasta, purasruohosta, hampusta ja rosmariinista, jotka auttavat ihoa vahvistumaan ja säilyttämään sen luonnollisen hehkun.

Kuivaihoisen kannattaa muistaa, että pelkkä rasva ei riitä kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa. Iho tarvitsee siis myös kosteutta eli suomeksi vettä. Siksi tämäkin voide kaipaa seurakseen kunnollisen kasvoveden sekä kosteuttavan seerumin. Ja kun Nealsista puhumme, suosittelen joko Frankincense– tai Orange Flower -kasvovettä sekä Frankincense-seerumia kauneusbalsamin alle, niin a vot, hyvä tulee!

Pakkauksessa on mukana puuvillaliina, jonka avulla voidetta voi käyttää puhdistusaineena tai pyyhkiä sen naamiona käyttämisen jälkeen pois.

Wild Rose Beauty Balm tarjouksessa Jolie shopissa sekä verkkokaupassa 50,40 € tämän viikon loppuun saakka (normaali hinta 53 €).

_MG_7029

Kuvat Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pistaasi
pistaasi
10 years sitten

Hei, Minulla on couperosa iho, ja yritän sitä suojata saunassa. Olen etsinyt suojaavaa naamiota sauna (löyly)käyttöön. Sopiiko tämä siihen tarkoitukseen?

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.