Yellowmood

Raikas, mutta huoliteltu kevätmeikki

24.03.2014, Hannamari Rahkonen

zuii_couleurcaramel_luonnonkosmetiikka_jolie_yellowmood_hannamarirahkonen 3

Viime viikolla sain Absolutionin arvontapostauksessa teiltä paljon toiveita meikkipostauksista ja olin ilahtunut siitä, että luonnonkosmetiikkajutut edelleen jaksavat innostaa minun lisäkseni teitä siellä. Pienen kosmetiikkarintamalla tapahtuneen hiljaiselon jälkeen itsestänikin tuntuu virkistävältä tehdä enemmän meikkipostauksia, sillä jo pelkkä lisääntynyt valon määrä saa katseen kohdistumaan tarkemmin omaan ihonhoitoon.

zuii_couleurcaramel_luonnonkosmetiikka_jolie_yellowmood_hannamarirahkonen 2

Arjessani tykkään mennä meikin kanssa aika freesillä linjalla, mutta aurinko sai minut tarttumaan viime viikolla silmämeikkini suhteen talven aikana tutuksi tulleista maanläheisistä sävyistä asteen kirkkaampiin versioihin. Kaivoin naftaliinista myös talvella tilaamani Couleur Caramelin tummansinisen kajaalin testatakseni miten se toimisi yhteen Zuiin Sunflower-luomivärin kanssa, josta tykkään ainakin omassa silmämeikissäni tosi paljon, koska sävy on puhdas ja siinä on mukana ripaus helmiäistä.

zuii_couleurcaramel_luonnonkosmetiikka_jolie_yellowmood_hannamarirahkonen 5

Mielestäni meikkaamisessa trendejä tärkeämpää on se, että peilikuva miellyttää itseä ja meikillä saa luotua halutunlaisen lopputuloksen. Siksi omia kokeilujani ohjaavat vahvasti fiilikset, joskus on tosi kiva kokeilla ihan uusia sävyjä tai meikkityylejä ja joskus taas tuntuu turvallisimmalta nojata helpon nude-meikin varaan.

Rakastan kevään valoa, varsinkin kun viime talven kuivaihoisuus on selätetty lopullisesti ja ehkä juuri tästä syystä arvostaa enemmän sitä, että voi loihtia kuulaita meikkejä. Pohjustus on tietysti kaiken A ja O, varsinkin jos on taipumusta kuivaaan ihoon. Pääosin käytän meikin alla kasvovettä ja seerumia, jonka jälkeen lähden työstämään meikkipohjaa.

Peukutan edelleen Iroisien BB-voidetta, mutta välillä tekee mieli vähän keventää ja esimerkiksi tämän postauksen meikissä käytin meikkipohjana Mádaran sävyttävää päivävoidetta, joka sopii varsinkin nuorelle iholle.

zuii_couleurcaramel_luonnonkosmetiikka_jolie_yellowmood_hannamarirahkonen 1

Pohja: Mádara Moon Flower sävyttävä päivävoide | Couleur Caramel Beige Clair-meikkivoidestick | Couleur Caramel silkkipuuteri | Couleur Caramel Hâlé mat-maapuuteri | Zuii Diamond Sparkle Blush Melon-poskipuna

Silmät: Couleur Caramel Bleu nacré-meikkikynä | Zuii luomiväri Sunflower | Couleur Caramel Brun-kulmakynä | Lily Lolo Lash Alert-ripsiväri

Huulet: Estelle & Thild Lip Balm Natural-huulikiilto

zuii_couleurcaramel_luonnonkosmetiikka_jolie_yellowmood_hannamarirahkonen 4

Muuttuvatko teidän meikkirutiininne kevättä ja kesää kohden jotenkin?

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kardemummmma
Kardemummmma
10 years sitten

Mitä luonnonkosmetiikan ripsivärejä suosittelisit? Ripsivärini on vielä Lumenea, mutta haluaisin seuraavaksi kokeilla jotakin luonnonkosmetiikan merkkiä :–) Onko muilla kokemusta luonnonkosmetiikan ripsiväreistä?

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Henkilökohtainen suosikkini on Lily Lolon Lash Alert. Sen koostumus on tarpeeksi kevyt tasaisen ja ilmavan lopputuloksen saamikseksi. Pidän erityisesti tämän ripsivärin paksuhkodta harjasta, jolla levittäminen on tosi helppoa 🙂

Tapio
Tapio
10 years sitten

Erittäin kauniit silmät.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.