Yellowmood

Koti keltaisen tarpeessa

25.03.2014, Hannamari Rahkonen

Mailandian tyynynpäälliset saatu ilmaiseksi.

mailandia_graphictextiles_design_sisustus_yellowmood_interiordesign 2

Siinä, että remontti valmistuu vielä hiljalleen, on puolensa. Monet laatikot ovat vielä avaamatta ja uskon, että kun ne vihdoin tulee aika käydä läpi, saadaan paljon ylimääräistä tavaraa laittaa kiertoon. Jos ei muuta, niin evakkokoti opetti sen, että ihminen pärjää hyvin vähällä tavaralla.

mailandia_graphictextiles_design_sisustus_yellowmood_interiordesign 1

Muutamia jäljellä olevia remonttikamppeita lukuunottamatta koti onkin pystytty pitämään viime kuukaudet todella pelkistettynä, mitään turhaa ei ole ollut esillä tai käytössä. Keittiössäkin on vielä toistaiseksi käytössä vain muutamat lautaset sekä kupit, kun käsitiskillä vielä muutama päivä mennään.

Kevään tuoma kirkkaus on ollut ihan huikaisevaa ja niinpä päätin antaa olohuoneelle pienen valokylvyn uusien tekstiilien muodossa.

mailandia_graphictextiles_design_sisustus_yellowmood_interiordesign 3

Meidän olohuoneen nurkkaus on ollut kovassa käytössä, sinne on tosi kiva pujahtaa työpäivän jälkeen hetkeksi koirien kanssa. Halusin olohuoneeseen kuitenkin vähän raikkaampaa meininkiä ja siihen nämä Mailandialta viime vuoden puolella saamani kauniin graafiset tyynynpäälliset olivat aivan nappivalinta!

Mailandian verkkokauppa on jotenkin niin sympaattinen ja söpö enkä ihmettele yhtään, kun huomasin miten sydämellinen ihminen putiikin takana oleva Maija onkaan. Itseäni miellyttää kovasti se, että Mailandian tuotteet on tehty pilke silmäkulmassa ja annettu kirkkaiden värien viedä. Verkkokaupasta löytyy paljon lapsille suunnattuja iloisia ja väreillä leikitteleviä tuotteita sekä tekstiilejä, joita suosittelenkin vilkaisemaan, mikäli etsit piristystä lastenhuoneen sisustukseen.

mailandia_graphictextiles_design_sisustus_yellowmood_interiordesign 4

Itse ihastuin eniten Mailandian Sirkus– ja Huhuu-tyynynpäällisiin, jotka taisivatkin olla muuton jälkeen ensimmäiset esiin kaivetut sisustusjutut. Tykkään vieläkin aivan valtavasti kirkkaan keltaisesta, jonka rinnalla tuo valkomustakin toimii raikkaasti.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aino
Aino
10 years sitten

Tosi natti sohva ja ihan vari! Nayttaa yhdelta Ikean mallilta jota ollaan mietitty tassa mutta jotenkin paljon paremmalta. Mista teidan sohva on jos saa kysella?

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Kappas, vastaukseni oli hävinnyt tästä viime viikon serveriongelman vuoksi! Vastaan siis uudemman kerran 🙂 Sohva tuli meille isoveljeltäni vaihtokauppana muutama vuosi sitten, me annettiin heille meidän pyöreä rottinkisohva ja saatiin vastavuoroisesti tämä jättidivaani meille. Veljeni kertoi heidän ostaneen sohvan alunperin Haaparannan Möbelhusetista 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.