Yleinen

Lisää Neal’s Yard Remedies -uutuuksia: Frankincense Intense tehovoide rypyille

25.03.2014, Katja Kokko

_MG_6991

Olettekin jo ehkä huomanneet, että olemme laajentaneet valikoimaamme Neal’s Yard Remediesin osalta. Sarjaan kuuluu yli viisisataa tuotetta, joten kaikkea emme voi missään vaiheessa ottaa. Koitamme siis bongata joukosta ne helmet, joista itse pidämme ja joista uskomme myös teidän pitävän. Ja nyt seuraa jälleen yksi semmoinen: Frankincense Intense tehovoide.

Voide on uusi myös Nealsin valikoimassa ja sen verran mielenkiintoinen tapaus, että sille oli pakko antaa hyllytilaa. Mikä voiteesta tekee mielenkiintoisen on Neals Yardin siitä teettämät tutkimukset, jotka on toteutettu yhteistyössä Maailman Lääkäriliiton Helsingin julistuksen kanssa (ja korjatkaa ihmeessä, jos tälle World Medical Association declaration of Helsinki on jokin järkevämmältä kuulostava suomennos! Toisinaan jotkus asiat olisi vain helpompi ilmaista englanniksi!) Testitulosten kuvat ovat nimittäin hätkähdyttävät ja niitä ei ole käsitelty mitenkään. Toki tässä kohtaa monilla voi herätä epäilys, mutta tutustuttuani Nealsiin yrityksenä, luotan täysin heidän sanaansa. Paremmat kuvat voi tsekata täältä.

_MG_7003

Sana intense voiteen nimessä saattaa helposti luoda mielikuvan täyteläisestä ja paksusta voiteesta. Mutta sellainen se ei ole. Voide on hyvin silkkinen, ihanasti levittyvä ja hyvin imeytyvä, joka ei jätä rasvaista tunnetta iholle. Tekninen, lienee kuvaava sana.

Ja kuten aina Nealsin kohdalla, raaka-aineluettelo ei jätä kylmäksi. Incissä komeilevat korjaavat huippuöljyt kuten baobabinsiemen-, viinirypäleensiemen-, argan- ja frankincenseöljyt. Mutta tehoaineina voiteessa ovat gardenian kantasolut sekä kolmen peptidin yhdiste. Gardenian kantasolut sisältävät ihoa vahvistavia ominaisuuksia auttaen suojaamaan ja hidastamaan kollageenin alentumista säilyttäen ihon tasaisena. Kolmen peptidin yhdiste (Palmitoyl tripeptide-5, Trifluoroacetyl tripeptide-2 ja Caprooyl tetrapeptide-3) auttaa lisäämään ihon kiinteyttä ja tasaisuutta, tukee kollageenin muodostumista sekä vähentää jo näkyviä ryppyjä ja juonteita.

_MG_7006

Itse olen hyvin vakuuttunut voiteesta. Pidän sen koostumuksesta ja raaka-aineet ovat mielenkiintoiset, tässä on itselle myös paljon uutta tietoa. Uskon myös täysin luonnonkosmetiikalla pääsevän tämmöisiin tuloksiin,varsinkin jos ihoa on hoitanut aiemmin puutteellisesti. Tästä näen ja kuulen eläviä todisteita päivittäin. Kun iho alkaa saada ravinteita rasvahapoista ja antioksidanteista mineraaliöljyjen, silikonien tai täydellisen hoitamattomuuden jälkeen, ei vaikutus oikein voi olla mitään muuta kuin ryppyjen tasoittuminen ja kaunis, hehkuva ihon pinta. Ja täydellisesti ryppyjä ei poista mikään. Etenkään jos hymyilee paljon!

Frankincense Intense tehovoide tämän viikon loppuun saakka Jolien verkkokaupassa ja Jolie shopissa 75 € (normaali hinta 79 €).

_MG_7008

Kuvat Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Leena
Leena
10 years sitten

Hei, tämä tuote kuulostaa tosi herkulliselta. Haluaisin kuulla mielipiteesi kahdesta tuotteesta, kumpi olisi minulle kokeilemisen arvoinen? Patykan korjaava kasvovoide vai nyt tämä uusi Neal’s Yardin voide? Patykan voide on tosin jo hinnaltaan paljon kaalliimpi. Olen 50 ja ihoni on hyvässä kunnossa, kuiva, kaipaa kiinteytystä leukalinjaan ja muutenkin, muutamia ryppyjä/uurteita löytyy. Olen viimeksi käyttänyt L’Atelier des Delicen kuivan ihon täyteläistä Youth+-voidetta, joka oli tosi hyvä, mutta haluaisin kokeilla jotain toista nyt kuitenkin. Luonnonkosmetiikkaa olen käyttänyt parisen vuotta.

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Voi että, tähän on tosi vaikea vastata. Molemmat ovat hyviä voiteita, et voi varmasti tehdä huonoa valintaa mitenkään. Nealsin voiteesta olen itse kokeillut vain näytteen, mutta pidän kovasti. Mutta itselleni Patyka on luksuksempaa ja pidän enemmän sen tuoksusta sekä kyllä myös koostumuksesta, se on niiin silkkinen. Ja onhan Patyka semmoinen luonnonkosmetiikan Chanel ja myös tehokas. Mutta kun tämäkin on tosi hyvä ja kiinnostava. Joten ehkä vain kokeilet molempia yhdet purkit ja sitten päätät, ihosi tykkää taatusti molemmista!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.