Yleinen

Meren valkokultainen helmi – Iroisie

20.08.2014, Nina Tawast

Rakkautemme Iroisieen on sykkivää ja läheistä, sillä Iroisie on ensimmäinen oma maahantuontisarjamme. Muutaman kuukauden päästä tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun päästimme Iroisie-rakkautemme virtaamaan eetteriin ja ilosanoman pulppuamaan myös teille!

iroisiekuva1

Nyt Iroisie-teemaviikolla muistuttelemme mieleen ihanan Iroisien tarinaa ja taustoja. Pääsemme tutustumaan tuotteisiin ja onpahan teille tarkoille lukijoille luvassa pikku yllätyskin loppuviikosta. Kuunnelkaa ja lukekaa, mitä meri kohisee ja mitä aallot nostavat rantaan.

Kaunis Anne Bontour

Kuka muistaa Iroisien perustajan, Anne Bontourin, tarinan? Meistä tarina on inspiroiva – kaunis ja karismaattinen Anne on tyyppiesimerkki luonnonkosmetiikkaan siirtyneestä ihmisestä. Hänen ihonsa kunnon äkillinen huononeminen herätti esiin halun etsiä käsiin jotain toimivampaa – jotain laadukkaampaa. Jokin pieni ääni hänen sisällään sanoi, että sellaiset tuotteet ja hoitorituaalit ovat olemassa. Annen tarina ruokkii sydämiämme, sillä hän ei vain etsinyt maailmasta muutosta, vaan päätti olla itse sellainen.

Anne Bontour

Jo pienenä Anne Bontour katseli tarkasti, kuinka hänen molemmat isoäitinsä sekoittivat itse omat kasvojenhoitotuotteensa ja -voiteensa. Toinen sekoitti puhdistusaineensa puhtaista merivesistä ja -levistä, toinen yhdisti voiteisiin avokadoja ja manteleita. Muistot muotoutuivat Annelle tärkeiksi mutta elämä kuljetti hänet ennen pitkää toisille poluille. Pariisi vei naisen mennessään mallimaailmaan, jossa hän teki upen ja menestyksekkään uran.

Vahvat, synteettiset kuvausmeikit ja ihonpuhdistukset vaativat kuitenkin veronsa. Annen iho alkoi reagoida päivittäisiin käsittelyihin – sen ärsytyskynnys madaltui madaltumistaan, kunnes iho muuttui lopulta hyvin herkäksi ja ärtyneeksi. Samaan aikaan, viimeistellessään oikeustieteen opintojaan, Anne työskenteli kosmetiikkasarjoille. Työuransa taipaleella hänelle vähitellen valkeni, etteivät edes kaikkein arvostetuimmat hoidotkaan sopineet enää hänen iholleen.

Silloin Anne muisti isoäitiensä opit. Jo lapsuudestaan asti Anne oli vaalinut terveellisiä elämäntapojaan ja iho-ongelmiensa siivittämänä hän päätti siirtyä kasvojensa hoidossa pelkkien kasviöljyjen käyttöön. Hänen päätöksensä luoda erityisesti herkän ihon hoitoon suuntautunut luonnonkosmetiikkasarja syntyi kuin luonnollisena jatkumona hänen historialleen.

iroisie5

Päätettyään ryhtyä tuumasta toimeen, Anne päätti luoda sarjan, joka on tehokas ja sulautuu iholle mahdollisimman pehmeästi. Lisäksi hän halusi kaikkien tuotteiden soveltuvan erityisen hyvin kaikkein herkimmillekin ihotyypeille ja työskentelevän tehokkaasti myös ikääntymisen merkkejä vastaan.

Vuonna 2005 Anne tapasi tulevan liikekumppaninsa, merileväspesialistin ja luksuskosmetiikkavalmistajan Jean-Francois Cabosin. Yhdistettyään kykynsä he huomasivat merilevien, “merten kullan”, luovan pohjaa epätasapainoisen ja herkän ihon tehokkaaseen ja hellään tasapainottamiseen.

iroisie4

Vuosikausien kehitystyö yhdessä ammattilaisten kanssa johdattivat Annen etsimään laadukkaimmat raaka-aineet isoäitiensä tavoin La Mer d’Iroisielta, Unescon maailmanperinnöksi merkityltä, ainutlaatuiselta merialueelta. Päätöksen myötä Iroisie päätyi myös sarjaa kauneimmin kuvaavaksi nimeksi.

Sinnikkään tutkimus- ja testaustyön myötä Annen omakin iho muuttui – siitä tuli silminnähden vahvempi ja kauniimpi. Kun koostumukset vakiintuivat ja tuotteet purkitettiin helmeä muistuttaviin valkokultaisiin paketteihin, sarja oli valmis laneerattavaksi.

Hioutunut meren helmi

Iroisie on kuin hioutunut meren helmi. Sen tuotteissa on hyödynnetty asiantuntevia koostumuksia: rauhoittavia leviä, syväkosteuttavaa aloe veraa ja pyökkiä, jotka yhdessä ovat omiaan ehkäisemään vanhenemisen merkkejä iholla ja hoitamaan hipiää hellävaraisesti.

Huolella mietityt tuotekoostumukset varmistavat, että aineosien yhdistelmät pääsevät parhaiten vaikuttamaan ihon aineenvaihduntaan ja auttamaan ihoa saavuttamaan säteilyvoimansa uudelleen. Iroisie on ainoa ekosertifioitu luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja, joka yhdistää Iroisie-meren aktiivisia aineosia parhaisiin kasvitieteellisiin ainesosiin. Ammattilaissarjan tunnistaa erityisesti sille ominaisista luksuskoostumuksista ja herkistä, hyvin miedoista tuoksuista. Sarjana se on niin Pariisin klassisen kuuluisan Ritz-hotellin kuin Jolie span valinta.

Iroisie kunnioittaa ihmistä ja luontoa. Sen jokainen tuote on EcoCert-sertifioitu ja tuotteille on myönnetty Cosmebio-merkki. Sarja käyttää vain FSC-sertifioitua paperia ja pakkausmateriaaleja tukeakseen kestävää kehitystä. Tuotteet ovat luotu ilman parabeeneja, silikonia, parafiinia ja kemikaalisia säilöntäaineita. Tuotteet eivät luonnollisesti sisällä mineraaliöljyjä tai GMO- tai eläinpohjaisia ainesosia.

iroisie6

Lisää Iroisien tarinasta, Anne Bontourista ja Jean-Francois Cabosista ja Iroisien raaka-aineista voit lukea täältä.

Helmen hohtoa ihollesi, pisaroittain pientä luksusta arkeesi. Loppuviikosta esittelemme teille upean tuoteyllätyksen Iroisielta, joka saapui meille eilen suoraan “helmenkalastajiltamme”, Iroisie-tiimiltämme Ranskasta!

Pysykäähän siis kuulolla.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.