Yellowmood

Jo saapuu syys(meikkilook)

20.08.2014, Hannamari Rahkonen

zuii_jolie_hannamarirahkonen_yellowmood 4

Sanotaan se nyt vihdoin ääneen: alkusyksy on täällä. Omalla kohdallani tähän vuodenaikaan liittyy samalla sekä isoja odotuksia erilaisten työprojektejien tiimoilta että rentoa olemista sekä matkailua kesälomamme koittaessa muutaman viikon kuluttua. Viime vuonna lomailimme koko elokuun, tänä vuonna POP UP-smoothiebaarimme aukioloaikojen vuoksi vuorossa on syyskuu. Uskon, että tuosta kuukaudesta tulee mahtava.

zuii_jolie_hannamarirahkonen_yellowmood 1

Pihalla pulleina roikkuvat pihlajanmarjat sekä muutamat nurmikolle tipahtaneet hentoisen keltaiset lehdet ovat saaneet syysinspiraationi käynnistymään ja päätin toteuttaa pitkästä aikaa meikkilookin. Kesällä olen seikkaillut kirkkaiden huulipunien sekä yksinkertaisen silmämeikin kanssa, nyt on aika kokeilla jotain erilaisempaa ja tähän vuodenaikaan sopivampaa — toisin sanoen pääsen palaamaan todelliselle mukavuusalueelleni, sillä puhumme luonnonläheisistä meikkisävyistä.

zuii_jolie_hannamarirahkonen_yellowmood 3

Syksyä kohden mennessä sävymaailma koostetaan harmonisista sekä maanläheisistä valinnoista, jotka yhdistämällä saadaan aikaiseksi näyttävä ja tyylikäs meikki, jonka keskipisteenä on tasainen iho sekä sähäkkä katse. Kuvien Zuii-luomivärit ovat erittäin toimivia yksinäänkin, mutta yhdessä niiden rosoisuus, metallisuus, mattaisuus sekä voima tulevat esille aivan uskomattomalla tavalla.

zuii_jolie_hannamarirahkonen_yellowmood 2

Palataan meikkilookin kimppuun tarkemmin huomenna, lähden nyt keittelemään iltapäiväkahvit väsyneelle murulleni.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nene
Nene
9 years sitten

Kysymys: kuinka saat näistä luomiväreistä jotain pigmenttiä jäämään kiinni luomen pintaan?? Turhauttaa kun olen satsannut näihin hienoihin luomiväreihin eikä niistä ole oikein ollut mihinkään vainka kuinka koitan sutia 😀 Eli jos sulla joku neuvo olisi jakaa niin olen tosi kiitollinen!

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Vastaan kysymykseesi huomisessa meikkilook-postauksessa 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.