Yleinen

Esittelyssä Iroisien täsmätuotteet syksyyn!

21.08.2014, Nina Tawast

Viikon ajan olemme todella tunteneet syksyn saapumisen. Jylisevät ukkoset, sadekuurot ja selkeästi viilennyt ilma saa katselemaan takkia kaapin syvemmistä uumenista. Vastaantulijoilla näkee farkkuja ja pidempiä housuja jalassa ja muutamia paksumpia huivejakin olemme bonganneet kaduilla.

Vuodenaika siis vaihtuu – mutta toki odotammekin sitä jo taas. Avatusta ikkunanraosta tuulahtaa raikkaus ja tervetullut vilpoisuus. Ilmaston muuttuessa myös iho nauttii virkistävästä ja happirikkaasta hoidosta.

kolmenkärki3

Viimeksi palauttelimme mieliin huolehtivien hoitojen mestarimme, ihanan Iroisien tarinaa. Teemaviikon kunniaksi lupasimme teille myös tuotetietoutta ja mahdollisesti pikkuyllätyksen loppuviikosta! Siksi suosittelemmekin lukemaan uteliaisuudella eteenpäin.

Emme pidä teitä pidempään jännityksessä, sillä kauneusmeediomme on vastaanottanut meren kuohuista pullopostia. Pullosta putkahtivat kolme meritähteä, Iroisie-teemaviikkomme kolme kärkituotetta. Tehotriomme edustaa Iroisien täsmätuotteita syysihon hellimiseen; se on valittu rusketuksen kauniin hehkun pidentämiseen, ihon kimmoisuuden palauttamiseen ja pinnan siloitukseen tehokuurin avulla.

kolmenkärki4

Herkkäkin iho tarvitsee kuorintaa tukemaan ihosolujen uudistumista, poistamaan kuolleita ihosoluja ja ehkäisemään auringon paksuntamalle iholle syntyviä tukkeumia. Kuorinnan kannattaa olla hellävaraisin mahdollinen ja siksi suosittelemme kokeilemaan tehotriomme ensimmäistä tuotetta, Iroisien Crème Gommante Visagea, joka sopii herkkäihoisten lisäksi myös muille ihotyypeille.

Sen hienonhienot bamburakeet kuorivat kevyesti mutta tehokkaasti. Kuorinta on asiakkaidemme rakastama ja lisäksi hyvin helppokäyttöinen jopa kiireessä – se ei tarvitse erillistä vaikutusaikaa. Ylellinen ja pehmeä koostumus hellii ihoa, merivesi tasapainottaa pH:ta ja kirkastaa. Levitä kuorintavoidetta puhtaalle ja kosteutetulle iholle ja hiero kauttaaltaan hentoisin liikkein, kuin silittäisit pientä lintua. Huuhtele puhtaalla vedellä ja kuivaa pyyhkeellä kevyesti taputtelemalla, älä hankaa.

kolmenkärki7

 

Mikä tehostaisikaan ihon heleyttä paremmin, kuin kultaiseen ja valkoiseen asuun puettu, Ylang Ylangille tuoksuva seerumimme, Le Sérum Précieux. Seerumia voi sekoittaa muutaman tipan voiteiden joukkoon lisäämään voiteisiin ihon tarvitsemia rasvahappoja tai levittää kasvoille ja kaulalle sellaisenaan pehmein, pyörivin liikkein.

Seerumi on nopea stressaantuneen ihon tasapainottaja; tehotipat pehmentävät väsynyttä ihoa, kirkastavat ja silottavat. Tuote soveltuu hyvin myös iholle, joka oireilee hormonitoiminnan epätasapainon takia. Seerumilla on myös ikääntymisen merkkejä vähentäviä ominaisuuksia ihoa syvältä korjaavien antioksidanttiensa ansiosta.

Le Sérum Précieux’n koostumus on öljymäinen, joten se on ehdottoman omiaan yön tehokosteutukseen – kokeile sekoittaa sitä muutama tippa Iroisien yövoiteen, Balme Réparateur Relipidant Nuitin, sekaan.

kolmenkärki8

Iroisien Baume Réparateur Relipidant Pour la Nuit -yövoide korjaa, pehmentää kesän jälkiä ja vaikuttaa ihon kosteuskalvoon. Yhdistä yövoiteeseen seerumia ja anna kasvojesi levätä yön yli. Aamulla heräät iho pehmeänä, levänneenä ja valmiina uuteen päivään! Kuivaihoiset kaunokit voivat saada iloa myös voiteen käyttämisestä päivisin, sillä se sopii hyvin myös meikin alle.

Ammattilaisvinkkinä voisimme mainita, että voide toimii upeasti myös kuiville huulille. Sipaise sitä hieman huulillesi ja pehmeät pusuhuulet ovat jälleen sinun!

Tartu täsmätuotteisiimme ja helli ihoasi tehokuurilla. Ole kaunis!

Iroisien kaikki tuotteet löydät kootusti täältä.

Kuvat Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maaret
Maaret
9 years sitten

Sellainen kysymys, Iroisien kasvoveden kuvataan olevan alkoholiton. Huomasin kuitenkin inciä tutkiessani, että se sisältää benzyl alcoholia. Mikä on tuon benzyl alcoholin virka tässä tuotteessa ( ja muissa Iroisien tuotteissa)? Onko tuote silloin enää alkoholiton? Ainakin incihaun mukaan kyseessä olisi kuivattava alkoholi, ei se hyvis rasva-alkoholi.

Nina Tawast
Nina Tawast
9 years sitten

Hei Maaret! Bentsyylialkoholi on ainesosa, jota käytetään luonnonkosmetiikassa tuotteen säilyvyyden takaamiseksi. Se ei ole kuivattava alkoholi, vaan käyttö tuotteessa rajautuu vain säilyvyyden varmistamiseen.

Maaret
Maaret
9 years sitten

Kiitos vastauksesta 🙂 ehkä siis uskallan kokeilla tuotteita 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.