Yleinen

Kjaer Weisin meikkilookit uutuushuulipunille

12.10.2016, Jolie

Kenellekään ei liene yllätys, että Kjaer Weisin odotetut bullet-huulipunat ovat saavuttaneet huikean suosion ympäri maailmaa. Tällä hetkellä viidestä sävystä neljä on loppu Kjaerin tukkuvarastolta. Meidän varastossamme jokaista sävyä on vielä muutama saatavilla, mutta pidä kiirettä.

Kirsten Kjaer Weis on taiteillut syksyiset meikkilookit uutuuspunien inspiroimana. Joko sinä olet löytänyt suosikkisi ihanista sävyistä?

unspecified-7

Kjaer Weis sen teki: syvät, pigmenttirikkaat värit, jotka on valmistettu luksustasoisista luonnollisista raaka-aineista. Pue huulesi tänä syksynä ikonisen punaiseen, samettiseen Adoreen.

unspecified-6

Täyteläisen pehmeät huulet saat sipauksella Kjaer Weisin huulipunaa. Peittävyydeltään täydelliset sävyt ovat täynnä luomulaatuisia öljyjä, jotka pitävät huulet kosteutettuna. Huomaa ero huulissasi kokeilemalla sävyä Honor, joka on täytellinen sekoitus nudea ja pinkkiä.

unspecified-5

Käynnistä syksy uudella huulimeikillä. Kuvassa Kjaer Weisin huulipuna sävyssä Believe, samettinen vaalea luumun sävy, joka kruunaa minimalistisimmankin meikin.

unspecified-3

Jos kaipaat nopeaa kirkastusta kasvoillesi, kokeile kirkkaanpinkkejä huulia Kjaer Weisin voidemaisen pehmeän, puoli-matan fuksian sävyssä nimeltään Empower.

unspecified-2

Kuvassa sävy Love, itsevarma pirskaus korallia, joka tekee vaikutuksen vaikka kesäinen rusketus alkaakin jo hiipua.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.